SneakerBAAS

SneakerBAAS is toch wel één van de bekendste sneakershops van Nederland. SneakerBAAS bestaat sinds 2007 en is sindsdien een grote speler in de wereldwereld.

Je vindt hier de dikste sneakers, die ze zelfs ook nog samen uitbrengen met bekende merken zoals bijvoorbeeld de SneakerBAAS x Kangaroos Coli-R2 “Sin City II”!

Naast de webshop kun je ook terecht bij SneakerBAAS in Utrecht, ze hebben daar namelijk ook een eigen winkel waar je naast de dikste sneakers ook heel veel techno- en house vinyl platen hebben voor het andere project van ze, namelijk: “BAASsound”!

Op deze pagina vindt je alle informatie over SneakerBAAS waar je naar op zoek kunt zijn. Denk hierbij aan een SneakerBAAS review om aan te tonen dat SneakerBAAS zeer zeker betrouwbaar en legit is, informatie over de SneakerBAAS winkel in Utrecht, informatie over de SneakerBAAS verzending, verzendkosten en het SneakerBaas retour beleid en de nieuwste en dikste SneakerBAAS kortingscode en sale!

Inhoudsopgave van deze SneakerBAAS informatie pagina

 

SneakerBAAS kortingscode en sale

We blijven natuurlijk Nederlanders en die zijn altijd op zoek naar de dikste kortingen en de leukste koopjes. Daarom hebben wij dit gedeelte van deze pagina opzet om jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent een eventuele SneakerBAAS kortingscode en SneakerBAAS sale.

Bij deze shop vind je namelijk erg vaak een super dikke sale of hele lekkere kortingscode waarmee je flinke korting kunt pakken! Houd daarom deze pagina goed om de gaten, want mocht er een SneakerBAAS kortingscode beschikbaar zijn of een SneakerBAAS sale lopen dan zetten wij dat op deze pagina.

Daarnaast kun je op de website van SneakerBAAS altijd even de “SALE” pagina checken, om te zien of er iets leuks tussen zit voor jou. Het hele jaar door vind je hier leuke paartjes die je kunt scoren met korting tussen de 10% en 70% korting. Hoe chill is dat?!

Mocht er dan nog een specifieke sale zijn of een leuke kortingscode beschikbaar zijn dan komt dit vaak nog bovenop deze sale die altijd al geldt, dus dat is dan natuurlijk helemaal leuk meegenomen! Dus ben jij op zoek naar een kortingscode van SneakerBAAS, sla deze pagina even op in je favorieten en houd hem in de gaten!

Klik hier om naar de SneakerBAAS sale te gaan!

 

Is SneakerBAAS betrouwbaar en legit?

Na een onderzoekje zagen wij dat er nog steeds mensen zoeken naar de vraag “Is SneakerBAAS betrouwbaar?” en naar de term “SneakerBAAS legit”. Het antwoord hierop is natuurlijk: Ja, SneakerBAAS is volkomen betrouwbaar en SneakerBAAS is zeker weten legit!

Wij zien geen enkele reden om te denken dat SneakerBAAS niet betrouwbaar zou zijn. Wij hebben hier ook vaak wat besteld en het kwam altijd netjes op tijd aan, het werd snel verzonden en het de producten werden goed verpakt en opgestuurd, daar was echt helemaal niks mis mee. Dus mocht je hier willen bestellen dan kun je dat met een gerust hart doen!

Ga naar de website van SneakerBAAS

SneakerBAAS review

Om jullie helemaal gerust te stellen en aan te tonen dat SneakerBAAS helemaal betrouwbaar en legit is, zijn wij nog even op zoek gegaan naar een SneakerBAAS review.

Vaak kijken wij dan even op de website van Trustpilot, die toch altijd wel een heel mooi beeld geeft hoe mensen over een bepaalde shop of winkel denken. Zo ook bij SneakerBAAS! Op Trustpilot staan namelijk erg veel SneakerBAAS review.

Op dit moment van schrijven maar liefst 10.360! Deze SneakerBAAS recensies hebben een gemiddelde van 4,7 van de 5 en wordt dan ook beoordeeld met een “Uitstekend”. Dit toont nog wel aan ze erg betrouwbaar en legit zijn. 82% van alle SneakerBAAS reviews is beoordeeld met een “Uitstekend” en 12% met een “Goed”.

Een greep uit de SneakerBAAS reviews:

  • “Mooi voordeeltje gevonden, ging er ook nog es 15% korting af en gratis verzending! Supersnel ontvangen en nog een leuk extraatje in t pakket! Heel tof allemaal! Thanks Sneakerbaas!” – Sabine op 10-05-2021

  • “Fijne webshop, hele sneller levering en super gave schoenen. Kort contact met de klantenservice wordt snel opgelost en vriendelijke benadering. Zeer tevreden.” – Wilke op 09-05-2021
  • “Ik had leuke sneakers besteld maar helaas waren ze te klein. Teruggestuurd en binnen paar dagen had ik mijn geld terug. O ja en het doosje mentos werd goed ontvangen door zoonlief.” – Miss B op 08-05-2021

SneakerBAAS winkel in Utrecht

Zoals we hierboven al hebben verteld is er naast de webshop ook nog een hele dikke SneakerBAAS winkel in Utrecht. Deze winkel bevindt zich echt in hartje Utrecht, dus mocht je in de buurt zijn, neem dan zeker even de tijd om even langs te gaan. Dat is zeker de moeite waard!

De SneakerBAAS winkel bevindt zich aan de Donkerstraat 10, 3511KA in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is dit maar 8 minuten lopen en 600 meter, dus dat is zeker goed te doen als je het ons vraagt! 😉

Mocht je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam komen dan ben je met de trein plus een klein stukje lopen 36 minuten onderweg. Hiervoor kun je de intercity nemen naar Utrecht. Mocht je met de auto vanuit Amsterdam komen dan kun je via de A2 en ben je 42,9 kilometer onderweg, waar je zo’n 42 minuten over doet. Wel de moeite waard toch?!

In de SneakerBAAS winkel vind je dus niet alleen de dikste “Baas” sneakers, maar ook hele toffe gear en kleding van merken zoals “BAPE” en daarnaast vind je er ook nog veel vinyl platen door het nieuwe project “BAASsound”.

Ga naar de website van SneakerBAAS

SneakerBAAS winkel openingstijden

De SneakerBAAS store is geopend van dinsdag t/m zondag. Alleen op maandag zijn ze dus gesloten. Van dinsdag t/m vrijdag kun je er terecht van 12:00 tot 18:00 en van zaterdag t/m zondag kun je er terecht van 12:00 tot 17:00.

Openingstijden SneakerBAAS store:

  • Dinsdag t/m Vrijdag: 12:00 – 18:00
  • Zaterdag t/m Zondag: 12:00 – 17:00

Ga naar de website van SneakerBAAS

Sfeerimpressie van de winkel van SneakerBAAS in Utrecht

Mocht je dus in de buurt zijn, neem dan zeker even de tijd om even langs te wippen. Het is een hele mooie, strakke winkel met een mooi aanbod en leuke, enthousiaste medewerkers! Weten hoe de winkel eruit ziet? Check dan even de foto hieronder.

Ga naar de website van SneakerBAAS

SneakerBAAS verzending

De SneakerBAAS verzending wordt gedaan door verschillende bedrijven, deze zijn: PostNL, DHL en GLS. We kunnen niet precies zeggen welk bedrijf deze SneakerBAAS verzending op zich neemt, dit verschilt per verzending.

In het weekend wordt jouw bestelling, als je die voor 12:00 hebt geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat je (in de meeste gevallen) op maandag al je nieuwe sneakers thuis bezorgt krijgt. Hoe chill is dat?!

Doe je een bestelling op een werkdag voor 21:00, dan wordt hij ook nog dezelfde dag verzonden zodat jij de volgende dag al van je nieuwe sneakers kunt genieten.

De levertijd bij SneakerBAAS bedraagt dus vaak 1 dag, maar het kan soms ook voorkomen dat hij er 2 of 3 dagen over doet om aan te komen door bepaalde problemen bij een koerier.

  • Verzendkosten bij SneakerBAAS verschillen
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzonden via PostNL, GLS en DHL

Meer weten over de SneakerBAAS verzending en levering? Check dan deze pagina.

Ga naar de website van SneakerBAAS

SneakerBAAS retour

Het SneakerBAAS retour beleid is dat je 14 dagen retour recht hebt, mits de producten in de originele staat verkeren. De verzendkosten zullen worden vergoed in BAAS-punten, zodat je deze bij je volgende aankoop kunt verzilveren.

Het SneakerBAAS retour beleid vind je hier. Retourneren bij SneakerBAAS gaat als volgt:

  1. Als eerste moet je even het SneakerBAAS retour formulier downloaden. Deze vind je hier.
  2. Daarna moet je dit formulier even uitprinten en helemaal invullen zodat hij helemaal volledig is.
  3. Zorg er voor dat je het product dat je wilt retouren in een doos stopt met daarbij het retourformulier.
  4. Je stuurt deze SneakerBAAS retour, naar het volgende adres:

SneakerBAAS retour adres: 

SneakerBAAS
Kintgenshaven 1
3512 GX Utrecht 

SneakerBAAS retour afleveren in de winkel

Wil jij jouw retour afleveren in de SneakerBAAS winkel? Dit kan, maar let op: je krijgt hier niet direct je geld terug.

De terugbetaling zal vanuit de winkel door gecommuniceerd worden naar kantoor. Daarna zal het bedrag teruggeboekt  worden naar de rekening waarmee betaald is binnen 14 werkdagen.

Locatie van de SneakerBAAS winkel:  

SneakerBAAS
Donkerstraat 10
3511 KA Utrecht 

Ga naar de website van SneakerBAAS

Andere sneakershops

Ben jij ook benieuwd naar andere shops en Sneakerplaats partners? Check dan eens deze pagina’s:

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring