Sneakerness Rotterdam

Aankomend weekend is het zo ver! Sneakerness Rotterdam gaat dan van start! Op 29 oktober en 30 oktober kan jij genieten van de grootste editie van dit event met super veel dikke sneakers!

Koop hier jouw tickets!

Wat is Sneakerness?

Voor sneakerheads is Sneakerness Rotterdam het ultieme evenement. Het is een kans om de nieuwste en beste sneakers op één plek te zien, en om gelijkgestemden te ontmoeten die jouw passie delen. Bovendien zijn er altijd veel zeldzame en limited edition sneakers te koop.

Op Sneakerness Rotterdam vind je verkopers die alles verkopen, van limited edition sneakers tot moeilijk te vinden streetwear. Maar de echte aantrekkingskracht van Sneakerness is de kans om andere sneakerheads te ontmoeten en je liefde voor sneakers te delen.

Sneakercultuur gaat altijd al over meer dan alleen de schoenen – het gaat over gemeenschap en zelfexpressie. En Sneakerness is de perfecte plek om dat te vieren. Bij Sneakerness vind je mensen van alle leeftijden en achtergronden, verenigd door hun liefde voor sneakers. Of je nu sneakers wilt kopen, verkopen of gewoon bewonderen, Sneakerness is the place to be.

Wat kan je allemaal doen bij Sneakerness Rotterdam?

Naast dat jij natuurlijk dikke sneakers kunt kopen, zijn er ook meestal tal van activiteiten om je tussen de sneaker shopping spree door te vermaken; eerdere evenementen omvatten basketbaltoernooien, live muziekoptredens en graffiti-workshops.

En natuurlijk is geen enkel Sneakerness-evenement compleet zonder een gezonde dosis sneakercultuur; je kunt verwachten dat veel mensen hun nieuwste kicks op het evenement rocken.

Gedurende Sneakerness Rotterdam kun jij workshops bijwonen waarin jij leert hoe jij een sneaker kan customizen. Verder kan er ook gebasketbald worden en zijn er zijn er breakdance optredens.

Belangrijke informatie Sneakerness Rotterdam

Om jou zoveel mogelijk te ontlasten hebben wij alle belangrijke info op een rijtje gezet! Het enige wat jij die dag dan hoeft te doen is genieten!

Waar is Sneakerness?

Sneakerness Rotterdam vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het adres is Van Nelleweg 1, 3044 BC.

Routebeschrijving naar Van Nelle Fabriek

Wanneer is Sneakerness?

Sneakerness is 29 en 30 oktober 2022 in Rotterdam. Zaterdag duurt het evenement van 12:00 tot 20:00 en zondag kan je er terecht van 12:00 tot 19:00.

Tickets Sneakerness?

Er zijn allerlei verschillende soorten tickets te verkrijgen. Dit zijn ochtend- en middagtickets. Ook zijn er priority-tickets te koop. Deze zijn wel iets prijziger maar dan ben jij wel als eerste op het event!

De ‘normale’ tickets zijn uiteenlopen van 12 euro tot 19 euro en de priority ticket kost 50 euro.

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen!

Koop hier jouw tickets!

Als je een sneakerhead bent, dan is Sneakerness zeker een evenement dat je niet wilt missen. Met kraampjes met de nieuwste releases van grote merken en zeldzame en limited edition sneakers van onafhankelijke merken is er voor ieder wat wils op Sneakerness. En met een scala aan activiteiten, zul je zeker een geweldige tijd hebben, zelfs als je geen nieuwe sneakers koopt!

Foto Credits: Sneakerness

Combineren met een dagje Rotterdam?

Rotterdam is een paradijs voor shoppers. Er zijn zoveel dingen te zien en te doen, en de verscheidenheid aan winkels is ongelooflijk. Van dure designerwinkels tot kleine onafhankelijke boetiekjes, er is voor elk wat wils in Rotterdam.

Als je op zoek bent naar designer labels en luxe goederen, dan moet je naar de Meent. Hier vind je alle grote internationale merken, maar ook enkele van de beste Nederlandse ontwerpers.

De straat is een van de populairste winkelstraten in Rotterdam en is bezaaid met winkels van topkwaliteit die alles verkopen, van kleding en accessoires tot sieraden en huishoudelijke artikelen. Als je op zoek bent naar iets echt unieks, ga dan zeker naar de boetieks in de Hoogstraat. Hier vind je unieke items die je nergens anders vindt.

Als je liever bij kleinere shops winkelt, ga dan naar de Nieuwe Binnenweg. Dit deel van de stad staat bekend om zijn kleine onafhankelijke winkels met vintage kleding, handgemaakte sieraden en lokaal geproduceerde kunstnijverheid. Op de Nieuwe Binnenweg vindt u ook een aantal uitstekende coffeeshops en cafés, dus het is de perfecte plek om even uit te rusten van al dat winkelen!

Geen reis naar Rotterdam is compleet zonder een bezoek aan een van de vele markten. De wekelijkse Markthal markt is een geweldige plek om verse producten te kopen, terwijl de vlooienmarkt bij Zwaanshals perfect is om koopjes te vinden op het gebied van kleding, boeken en andere tweedehands spullen.

Als u op zaterdag in de stad bent, ga dan zeker naar de Boerenmarkt op het Noordplein. Hier vindt u de beste lokale producten, evenals heerlijke eetkraampjes met verse Nederlandse snacks zoals stroopwafels en poffertjes.

Of je nu op zoek bent naar high-end mode of budgetvriendelijke vondsten, Rotterdam heeft genoeg geweldige opties om te winkelen. Met zijn mix van dure winkels en onafhankelijke boetieks is er voor elk wat wils in deze bruisende Nederlandse stad.

Benieuwd naar shoppen over andere steden? Check deze blogs!

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring