Sneakerplaats review: Baby / Kids Nike Blazer Mid ’77 “Brooklyn Splatter”

Daar zijn we weer met een nieuwe “Sneakerplaats review”! Eergister hadden wij ook al een review, maar dan de baby/kids…

Daar zijn we weer met een nieuwe “Sneakerplaats review”! Eergister hadden wij ook al een review, maar dan de baby/kids Nike Air Force 1 “Brooklyn Splatter”!

Vandaag hebben wij ook weer een baby & kids paartje voor jullie uit de nieuwe Nike “Brooklyn Splatter” collectie, maar dan de Nike Blazer Mid ’77!

Wij krijgen van Nike de mogelijkheid om ook deze uit te testen en te beoordelen, dus dat leek ons natuurlijk hartstikke leuk. Ook voor dit paartje hebben we een super schattig modelletje gevonden!

Shop deze baby/kids Nike Blazer Mid ’77 hier!

Baby / Kids Nike Blazer Mid ’77 “Brooklyn Splatter”

Net als de Air Force 1 is dit paartje ook gewoon echt super schattig! We hebben nog niet veel reviews geschreven over baby- en kids sneakers, maar als ze allemaal zo lief en schattig zijn dan mag Nike ze voortaan allemaal opsturen. Hier kun je toch geen genoeg van krijgen?!

Normaal ben ik eerlijk gezegd niet zo’n grote fan van de Nike Blazer, maar in deze maat (maat EU24) zijn dit toch wel hele leuke kids sneakers. Zeker in combinatie met zo’n leuk outfitje, komt jouw kindje natuurlijk super goed voor de dag.

Daarbij zorgen natuurlijk de verfspetters van de “Brooklyn Splatter” collectie ook voor een heel speels uiterlijk van de schoen, wat het extra leuk maakt!

Foto’s van deze Nike Blazer Mid ’77 kids

Ben je benieuwd hoe dit schoentje er van dichtbij uit ziet? Daarvoor hebben wij deze foto’s geschoten. Hopelijk krijg je zo een duidelijk beeld van hoe dit schoentje er precies uit ziet.

Shop deze baby/kids Nike Blazer Mid ’77 hier!

Gebruiksvriendelijk schoentje

Ook deze Blazer Mid ’77 is een heel gebruiksvriendelijk schoentje! Door het gebruik van de materialen is deze schoen heel makkelijk schoon te maken en te houden. Wellicht moet je alleen de veters af en toe even schoonmaken, maar deze kun je gemakkelijk losmaken aangezien ook het gedeelte bij de veters vastzit met klittenband.

Daarbij is het ook een heel stevig schoentje die doordat het de Blazer “Mid” is voor veel stevigheid zorgt tot boven de enkel. Ideaal voor de eerste stapjes!

Shop deze baby/kids Nike Blazer Mid ’77 hier!

Waar koop ik deze schattige baby Nike Air Force 1?

Je shopt deze Nike Air Force 1 nu bij Nike voor €54,99! En op dit moment is hij te verkrijgen in maat 17 t/m 19,5!

Shop deze baby/kids Nike Blazer Mid ’77 hier!

Deze Nike Blazer Mid ’77 matchen met jouw kleine kindje

Hoe leuk is het als jouw sneakers matchen met de sneakers van jouw kleine kindje? Dat is toch gewoon super schattig?

Deze Nike Blazer Mid ’77 Brooklyn Splatter heb je namelijk ook in de grote maten! Hierdoor heb jij dus de mogelijkheid om dezelfde sneakers te dragen. Heel cool!

Shop deze Nike Blazer Mid ’77 hier en match je sneakers met jouw kleine kindje!