Sneakerplaats review: Baby Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter

Wat leuk! Na een lange tijd hebben wij eindelijk weer een nieuwe “Sneakerplaats review” voor jullie. Dit is wel iets…

Wat leuk! Na een lange tijd hebben wij eindelijk weer een nieuwe “Sneakerplaats review” voor jullie.

Dit is wel iets anders dan jullie normaal van ons gewend zijn, want dit is namelijk een baby/kids sneaker! Nike heeft ons namelijk gevraagd of wij onze mening wilden geven over deze nieuwe release van Nike; de “Brooklyn Splatter” collectie. Uiteraard zijn wij de moeilijkste niet, dus kom maar op! 😉

Shop deze Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter baby hier!

Nike Brooklyn Splatter collectie

Deze “Nike Brooklyn Splatter” collectie wordt gereleased in zowel de Nike Air Force 1 als de Nike Blazer Mid ’77. In baby-, kinder- en volwassen maten. Wij hebben een aantal van deze paartjes gekregen, dus er komen binnenkort nog meer “Sneakerplaats reviews” aan!

Check hier onze review over de “Baby & Kids Nike Blazer Mid ’77 “Brooklyn Splatter”

Baby Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter

Toen ik deze Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter voor het eerst zag was ik meteen verliefd. Wat een super schattig schoentje is dit! Ik zag het al helemaal voor me; Zo’n klein hummeltje met super dikke Air Force 1 aan de voetjes!

Ik heb nog geen kinderen en het gaat het ook nog wel even duren voordat ik kinderen krijg, maar dit is wel zo’n sneakertje waarvan je gaat denken.. “Het zou toch wel leuk zijn”!

Maargoed, om nu al aan kinderen te beginnen om alleen de schoentjes, dat is natuurlijk ook zo wat. Dus we wachten nog even rustig af haha! 😉

Detailfoto’s Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter baby

Om jullie eerst even een duidelijk beeld te geven van deze schoen, wil ik graag eerst 2 detailfoto’s met jullie delen.

In de rest van deze review worden er nog wel meer foto’s getoond, zelfs een aantal met ons kleine, schattige en vooral super stoere fotomodel Jax!

Deze Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter baby koop je hier!

Hoe vinden jullie hem? Schattig he?

Comfort voor de baby en de ouders

Ik heb zelf geen kinderen, maar deze Air Force 1’s lijken mij erg handig voor baby’s en kleine kinderen. Ze zijn erg makkelijk schoon te houden/maken wat het dus zeker voor baby’s en kleine kindjes erg makkelijk houdt.

Iedereen kent natuurlijk wel die vieze Facebook filmpjes met alles wat er uit zo’n kleine baby kan komen, dus het is natuurlijk wel extra fijn als de baby sneakertjes makkelijk schoon te maken zijn waardoor ze dus gewoon mooi blijven.

Het zou ook zo zonde zijn als er na één ongelukje direct een vieze vlek in zit en je ze weg kunt gooien.

Daarnaast is het een heel stevig schoentje, wat wij denken dat erg prettig is. Zo’n slap schoentje lijkt ons niet heel ideaal voor de voetjes van een klein kind, dus een beetje stevigheid kan zeker geen kwaad bij de eerste stapjes.

Al met al lijkt het ons dus zeker een hele goede schoen die zowel (draag)comfort geeft aan zowel het kindje als de ouders! Het kindje kan er lekker op lopen en heeft een mooie, stevige schoen en de ouders hebben een schoen die goed schoon te maken is en daardoor wat langer mee gaat (voordat ze er weer uit zijn gegroeid natuurlijk).

On feet foto’s van deze Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter baby

Graag wil ik jullie even voorstellen aan ons fotomodel Jax! Dit stoere mannetje vonden wij het perfecte fotomodel voor deze stoere Nike AF1’s. Is het geen schatje?!

We hebben een aantal leuke foto’s met hem geschoten zodat jij een duidelijk beeld hebt van deze schoen en hoe hij precies “on-feet” staat! Check de foto’s hieronder:

Klik hier om deze Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter baby te shoppen!

Waar koop ik deze schattige baby Nike Air Force 1?

Je shopt deze Nike Air Force 1 nu bij Nike voor €54,99! En op dit moment is hij te verkrijgen in maat 17 t/m 19,5!

Klik hier om deze Nike Air Force 1 Brooklyn Splatter baby te shoppen!