Sneakerplaats review; De nieuwe Nike Air Max 2090!

Het blijft altijd weer iets om naar uit te kijken… Een nieuwe Nike Air Max! Waar zou Nike dit keer…

Het blijft altijd weer iets om naar uit te kijken… Een nieuwe Nike Air Max! Waar zou Nike dit keer mee komen? Wij hadden al wel wat teasers en foto’s voorbij zien komen op social media van de “Nike Air Max 2090” en de meningen waren nogal verdeeld moet ik eerlijk bekennen. Maar ik vond ze eigenlijk wel dik! Weer totaal iets nieuws en daar hou ik wel van. In samenwerking met Nike hadden wij het voorrecht om, voordat deze nieuwe Nike Air Max 2090 werd gereleased, hem al in huis te hebben, zodat wij de nieuwe creatie van Nike met eigen ogen konden aanschouwen. Het blijft toch altijd weer een spannend moment.. Er wordt aangebeld, is dat de pakketbezorger??!! Komt hij de nieuwe schoenen brengen of heeft mijn vriendin iets besteld en ben ik zometeen blij met een dooie mus… Maar nee, ik heb geluk; “HET ZIJN DE SCHOENEN!!” Yess! Ik heb ze eindelijk binnen. Helemaal blij natuurlijk! Balen dat je eigenlijk eerst nog wat foto’s wilt maken voor dit blog artikel, maargoed, dat moet maar even dan haha. Het moment is dan eindelijk daar.. De doos kan open en ik kan ze eindelijk zien, voelen, ruiken, passen, alles! Het blijft toch altijd een soort van “magisch” om de Nike doos te zien. Je voelt je dan echt net weer een klein kind die ‘s ochtends om 6 uur al naast het bed van z’n ouders staat omdat hij die dag jarig is en weet dat er beneden waarschijnlijk een skelter, lego bouwpakket of trampoline op hem staat te wachten! Je opent de doos, en je vouwt de papiertjes open. De eerste glimp is binnen, “Wauw” denk je bij jezelf, dit is echt een gruwelijk dik paartje! Je haalt ze uit de doos en hebt ze voor het eerst in de handen. Ik voel dat ik een big smile krijg van oor tot oor. Ik moest de eerste paar seconden nog wel even wennen aan deze colorway, niet echt de kleuren waar ik normaal voor zou gaan, maar eigenlijk maakt dat het juist ook wel weer extra tof! Ik kijk nog eens goed naar deze nieuwe Nike Air Max 2090. Het lijkt een schoen die zo uit de toekomst komt. De details zijn echt van hoge kwaliteit, en het lijkt of er over alles, elke klein puntje is nagedacht. Het lijkt er ook op alsof Nike een aantal nieuwe technologieën heeft toepast op deze schoen, kijkend naar materiaal en opbouw van de schoen. Wat een heerlijk paartje is dit zeg! En dan nu; HET MOMENT! Ik ga ze passen. Ik haal de proppen papier eruit. Ik ben heel even bang dat ik ze niet ga passen, ze lijken best klein. Ik heb maat 44, maar zo voelen ze niet. Ik trek ze aan, en; YES! Ik pas ze gewoon. Ze zitten echt als gegoten. Ik loop er de eerste meters op en ik denk direct; “Wat een comfortabele schoen!”. Ze lopen heerlijk. Je voelt de demping van de dikke zool heel erg goed. De zool is ook heel zacht van binnen, wat het echt een fijn schoentje maakt! Het is echt een “Love it or Hate it” paartje. Maar ik kan met de volle 100% zeggen, I LOVE IT! Deze colorway maakt hem ook wel extra dik, maar ik ben ook benieuwd hoe de andere colorways er in real life uit zien. Ik heb ze, samen met mijn vriendin, nog even mee naar buiten genomen voor wat extra shots (die zie je helemaal onderaan dit artikel) zodat ik jullie hopelijk kan overtuigen om ze ook te kopen, wat dit is echt een perfecte toevoeging aan iedere sneaker collectie! Zeker een aanrader dus. Ze zijn comfi as fuck en zijn lekker “anders” dan de standaard paartjes waar de helft van Nederland op loopt. Dus gewoon kopen, je krijgt er zeker geen spijt van! Kopen kan via deze link: Heren – http://tidd.ly/36d4b250 Dames – http://tidd.ly/144540d0