Sneakerplaats review – De Nike Air Force 1 ’07 LV8

In samenwerking met JD Sports mochten wij weer een review schrijven over een bepaalde schoen. Dit keer passeert de Nike…

In samenwerking met JD Sports mochten wij weer een review schrijven over een bepaalde schoen. Dit keer passeert de Nike Air Force 1 ’07 LV8 de Sneakerplaats revue, in deze hele shiny witte colorway met rode accenten.

Nike Air Force 1 zoekmachine

Klik op de foto’s om door te gaan naar onze vernieuwde sneaker zoekmachine waar jij alle kleuren en maten van de Nike Air Force 1 kan vinden! Filter gemakkelijk door onze sneaker zoekmachine heen op zoek naar het perfecte paartje Air Force 1!

Nike Air Force 1 sneakers koop je hier

Je kunt gewoon niet fout gaan met dit paartje. Dit is eigenlijk echt zo’n paartje wat iedereen in z’n collectie moet hebben, altijd makkelijk, past vrijwel overal bij en maakt elke outfit af.

Overigens vind ik ook dat de Air Force bij iedere sneakerfreak wel in de kast moet staan, of je er nou van houdt of niet, het is toch wel echt een klassiekertje als je het mij vraagt.

In 1982 kwam de Air Force 1 voor het eerst uit als basketbal schoen, ontworpen door Bruce Kilgore. Deze schoen was voor die tijd echt vooruitstrevend en werd hij zwaar gehyped, mede door de toen nieuwe Nike Air technology.

Doordat de schoen zo gehyped werd, is hij later uitgebracht als “normale” sneaker. Het werd echt een hit en wordt vandaag de dag nog erg veel geproduceerd en verkocht is alle mogelijke colorways.

Geschiedenis van de Nike Air Force 1

Jullie vragen je vast ook af waar de ’07 in de naam voor staat. Dat komt doordat de Nike Air Force 1 in 2007 (hoe verwacht je het he?!) 25 jaar bestond. Toen heeft Nike een Nike Air Force 1 07 Premium uitgebracht en zodoende de ’07 in de naam van deze schoen.

Mijn Nike Air Force 1 review

Maar genoeg geluld over geschiedenis haha. Jullie willen natuurlijk weten wat ik van deze schoen vindt. Hier is dus mijn Nike Air Force 1 review: Ik als Nike Air Max 1 liefhebber, moet altijd weer wennen als ik een paartje Air Force 1 aan heb. Vooral de Nike Air Force 1 “Low” zoals deze, loopt dan een beetje gek vind ik.

Als je er na een tijdje weer een keer voor het eerst op loopt voelt hij heel erg plat aan en de achterkant een beetje los, heel anders dan de Nike Air Max 1. Maar als je er een tijdje op hebt gelopen voel je het al niet meer en loopt hij eigenlijk wel zwaar relaxed.

Echter moet ik natuurlijk wel eerlijk bekennen dat dit geen paartje wordt die ik dagelijks ga dragen, maar wel super chill is om er bij te hebben om keer wat af te wisselen en eens in de zoveel tijd een keer aan te trekken.

Ik hoor ze al weer zeggen; “He, heb je nieuwe schoenen?!”. Waarop ik dan weer moet antwoorden dat ik deze al best lang heb, maar dat ik ze niet zo vaak aan heb en dat ze er daarom nog zo strak uit zien haha!

Waar is deze Nike AF1 te koop?

Hij is te koop voor €110,- dus dat valt reuze mee. Zeker een aanrader om aan je collectie toe te voegen mocht je hem nog niet in je sneaker collectie hebben.

En mocht je hem al wel in jouw sneakercollectie hebben, dan kun je hem natuurlijk ook gewoon lekker kopen. Geld moet rollen zal ik maar zeggen! 😉

Helaas is deze schoen niet meer te koop bij JD Sports. Maar niet getreurd, door onze sneakerzoekmachine kun jij gemakkelijk de gewenste Nike Air Force 1 kopen.

JD Sports

Loop jij nu met de vraag rond “Is JD Sports betrouwbaar?” dan raden wij jou aan om eens op deze pagina over JD Sports te kijken! Hier beantwoorden wij al jouw vragen over JD Sports, dus ook of JD Sports betrouwbaar is.

Daarnaast vind je ook alle verzend- en retour informatie en lees je reviews en beoordelingen over JD Sports. Zeker een aanrader dus om deze pagina te checken!

Shop hier jouw nieuwe Nike Air Force 1