Sneakerplaats review: Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter”

We hebben weer een nieuwe “Sneakerplaats review” voor jullie! Dit keer hebben wij de Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter”…

We hebben weer een nieuwe “Sneakerplaats review” voor jullie! Dit keer hebben wij de Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter” van Nike gekregen, zodat wij onze kijk op deze schoen konden geven.

Maar eerst mijn vraag aan jullie; Hoe vinden jullie hem?

Shop deze Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter” hier

Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter”

Eerlijk gezegd was ik nooit zo’n grote fan van de Nike Blazer modellen. Ik heb ze nog nooit in mijn collectie gehad en zelfs nog nooit aan gehad.

Maar toen ik bericht kreeg van Nike dat zij mij graag deze Nike Blazer Low van de nieuwe “Brooklyn Splatter” collectie op wilden sturen, was ik eigenlijk best wel enthousiast.

Ik had dit model nog nooit in mijn collectie gehad en zelfs niet gedragen, dus dit was wel de uitgelezen kans om de Nike Blazer Low toch eens zelf te ervaren in plaats van altijd maar die vooroordelen haha!

Shop deze Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter” hier

Wat vond ik van dit paartje?

Nou, nu komt natuurlijk de vraag; Wat vond ik van deze Nike Blazer Low? En om eerlijk te zijn ben ik aangenaam verrast!

Toen ik ze in mijn handen kreeg vond ik het eigenlijk best wel een lekker paartje! Veel beter dan dat ik had verwacht. Natuurlijk, ik heb nog steeds liever een Air Max 1 of Air Max 90, maar dit is wel echt een goed paartje voor de zomer.

Hij loopt ook gewoon fijn en comfortabel. Ik had verwacht dat deze niet zo heel fijn zouden zijn, aangezien het toch wel een “plat” paartje is, maar het valt mij heel erg mee! Ze zitten lekker, lopen lekker en zien er ook nog eens goed uit!

Het is volgens mij ook wel een kwaliteit schoentje die zeker wel tegen een stootje kan. Het enige waar ik een beetje aan moet wennen, is de tong. Deze is een beetje “gek” afgewerkt, of ja, juist niet afgewerkt haha! Je zit er nog het schuim zitten, zoals je ook vaak ziet bij de “Off-White” paartjes.

Maar al met al, ik ben erg tevreden en blij met dit paartje! Ik had niet verwacht dat ik ze nog zo dik zou vinden. Maar deze schoen klopt gewoon op de een of andere manier. Zoals ik al zei loopt hij lekker en ziet hij er dik uit zo met die verfspatten erop. Ik vind het een ideaal zomerschoentje. Dus zeker een aanrader!

Hieronder wat detailfoto’s!

Shop deze Nike Blazer Low ’77 “Brooklyn Splatter” hier

Match deze Nike Blazer Low met jouw kleine kindje

Hoe tof is dit?! Je kunt deze Nike Blazer Low namelijk ook matchen met jouw kleine kindje. Deze is namelijk ook te verkrijgen in kleine kinder maten. Hoe schattig?! Zo kun jij dus jouw Nike sneakers matchen met jouw kleine kindje, de droom van elke ouder lijkt mij? 😉

Check hiervoor ook deze review: Sneakerplaats review: Baby / Kids Nike Blazer Mid ’77 “Brooklyn Splatter”

(Op dit moment zijn deze baby Nike Blazer Mid helaas uit verkocht)

Shop deze Nike Blazer Mid ’77 hier en match je sneakers met jouw kleine kindje!

Wat vinden jullie van dit paartje?

Wij zijn dus erg benieuwd wat jullie van dit paartje vinden! Geef daarom je mening onder dit artikel of laat het ons weten via onze socials. Jullie kunnen ons altijd een berichtje sturen via de mail of via onze Instagram of Facebook.