Sneakerplaats review over de sneaker boxen van SNEAK SPPLY

Wij hebben weer een leuke nieuwe review voor jullie! Dit keer zijn het geen sneakers, maar “sneaker boxen”! Wij hebben…

Wij hebben weer een leuke nieuwe review voor jullie! Dit keer zijn het geen sneakers, maar “sneaker boxen”! Wij hebben een mooi setje toegestuurd gekregen van SNEAK SPPLY om ze uit te testen. We vertellen je dus graag meer over deze sneakerboxen!

Wij kregen deze sneaker boxen toegestuurd in een mooie doos. In die doos zat zelfs nog een zakje snoep en een met de hand geschreven kaartje waarop stond dat ze ons veel plezier wensten met de boxen

Dat was dus een erg leuke verrassing. Maakt het toch altijd wel heel persoonlijk, en dus heel leuk en slim dat ze dat doen!

In eerste instantie dacht ik eerst dat er maar 1 sneakerbox in de doos zat, dus ik was al een beetje zuur dat ik hem dan niet kon stapelen, want het is natuurlijk niet voor niks een “sneaker stack”, die moet gestapeld worden.

Maar gelukkig zaten er gewoon 2 sneakerboxen in deze doos! Helemaal blij natuurlijk, want dan kon er lekker gestapeld worden! 😉 Gewoon paartjes om lekker te “displayen”, dus kom maar door met die sneakerboxen.

De sneakerboxen in elkaar zetten

Toen kon het in elkaar zetten van de sneaker boxen beginnen, want het is in feite een bouwpakketje dat je zelf (heel gemakkelijk) in elkaar kunt zetten. De gebruikshandleiding staat zelfs op de doos. Hoe handig is dat?!

Een sneakerbox bestaat dus uit meerdere onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten. Je kunt ze gewoon heel gemakkelijk in elkaar klikken. Je doet eerst de zijkanten op de onderkant, dan voeg je de achterkant toe en daarna de voorkant met het klap venster.

Kind kan de was doen! Zelfs jij kan deze sneakerbox van SNEAK SPPLY in elkaar zetten, dat weten wij zeker! 😉

We hadden een sneakerbox echt binnen 3 minuten klaar, dus dat is helemaal top! Gewoon de handleiding op de doos volgen en je bent er.

Sneaker boxen stacken maar!

Toen nog even de andere sneakerbox uit de verpakking halen en in elkaar zetten en toen kon het feest beginnen! De “sneak stack” kon eindelijk echt “gestacked” worden! Stapelen maar!

Maargoed… Zo veel schoenen en maar 2 plek, hoe k*t is dat?! Keuzes keuzes…. Normaal ben ik al zo’n held in keuzes maken. Maar gelukkig was mijn vriendin er om mee te denken. Toen zijn we op het idee gekomen om een koppeltje te maken in deze sneakerboxen.

De Animals zijn natuurlijk wel een erg populair paartje en (bijna) iedereen vindt dit paartje super dik, dus waarom stoppen wij ze er allebei niet in > His & Hers (ANWB stelletje)

#relationshipgoals. Vinden jullie ook niet? 😛

De sneakerbox even goed op de foto zetten

Nu nog even een paar goede foto’s maken, wat natuurlijk altijd wel een drama is bij een product dat zo reflecteert en het ligt niet altijd helemaal chill is in een kleine kamer. Maar opzich zijn het wel prima foto’s geworden van deze sneakerboxen al zeg ik het zelf!

Op de website van SNEAK SPPLY kun je deze sneakerboxen kopen in verschillende aantallen, van 2 tot 20 boxen, dus aan jou hoeveel je er wilt!

De grotere aantallen zijn nu in de aanbieding, dus wellicht is het nu het goede moment om deze in huis te halen!

Als je het minimale aantal van 2 sneakerboxen koopt, ben je hier 30 pond voor kwijt! 4 boxen kosten je 60 pond.

Maar als je dus een groter aantal neemt, wat wij dus zeker aanraden, betaal je voor 10 sneaker boxen 112,50 pond! Dat is dus wel een mooie korting!

Je kunt deze sneakerboxen hier kopen!

Veel plezier met jullie nieuwe boxen! We zijn erg benieuwd hoe het er uit komt te zien. Laat het ons vooral weten via onze socials, op Facebook en Instagram! #sneakerplaats en @sneakerplaats, de gebruikelijke tags!