Sneakers of the week! Nike Air Max 1 Edition

Nike bracht de Nike Air Max 1 voor het eerst uit in 1987, en het was meteen een hit bij hardlopers en sneakerheads. Dankzij het innovatieve ontwerp combineerde de Air Max 1 stijl met comfort en prestaties als nooit tevoren. De sneaker was voorzien van Nike’s toen nieuwe Air-technologie, die zorgde voor een demping en ondersteuning die voorheen ongekend was in de sneakerwereld.

In de jaren sinds de eerste release is de Air Max 1 in talloze kleurstellingen en variaties uitgebracht. Of je nu op zoek bent naar een klassieke kleur zoals de ‘OG Red’ of iets moderners zoals de ‘Atmos Elephant’, er is een Air Max 1 voor iedereen.

De Nike Air Max 1 is niet alleen een van de meest iconische sneakers aller tijden, maar ook een van de meest comfortabele. Als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers, raden we je ten zeerste aan de Air Max 1 eens te proberen.

Hieronder hebben we even een tof lijstje gemaakt met dikke Nike Air Max 1 sneakers die nog verkrijgbaar zijn in veel maten!

Inhoudsopgave van deze pagina

Bovenstaande paartjes zijn nog te verkrijgen voor de retailprijs! Hieronder even een lijstje met toffe sneakers die voor retailprijs lastig te verkrijgen zijn vanwege de populariteit van de sneakers.

Nike Air Max 1 Premium Pecan

De Nike Air Max 1 Premium Pecan is een geweldige keuze voor sneakerheads die op zoek zijn naar een stijlvolle en veelzijdige schoen. De pecan bruine colorway is perfect voor de herfst en kan gedragen worden met een verscheidenheid aan outfits. De Nike Air Max 1 Premium Pecan is ook comfortabel en goed gemaakt. Deze schoen gaat vele seizoenen mee en is altijd in stijl.

Shop hier de Nike Air Max 1 Premium Pecan

Naast stijlvol is de Nike Air Max 1 Premium Pecan ook comfortabel. Als je op zoek bent naar een nieuwe sneaker om aan je collectie toe te voegen, kijk dan niet verder dan de Nike Air Max 1 Premium Pecan. Deze schoen heeft het allemaal – stijl, comfort en veelzijdigheid. Je kunt geen verkeerde keuze maken met de Nike Air Max 1 Premium Pecan.

Shop hier de Nike Air Max 1 Premium Pecan

Nike Air Max 1 Magma Orange

De Nike Air Max 1 Magma Orange is een opvallende nieuwe stijl van de klassieke, iconische sneaker. De perfecte sneaker voor een zonnige zomerdag. De klassieke combinatie van ademend mesh en lederen materialen zorgt voor comfort en duurzaamheid, zodat je de hele zomer lang in stijl op stap gaat – of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een stedentrip of gewoon een ontspannen zondagmiddag.

Shop hier de Nike Air Max 1 Magma Orange voor mannen

Shop hier de Nike Air Max 1 Magma Orange voor vrouwen

Deze schoen ziet er niet alleen geweldig uit, hij zal er ook voor zorgen dat je de hele dag comfortabel en ondersteund blijft. Het ademende bovenwerk van mesh zorgt voor een koele en luchtige omgeving voor je voeten, waardoor je een blote-voeten-achtige ervaring krijgt terwijl je je voortbeweegt.

Nike Air Max 1 Honeydew

De Nike Air Max 1 Honeydew is een speciale editie sneaker die een eerbetoon is aan het klassieke Air Max 1 ontwerp terwijl er een moderne draai aan wordt gegeven. Het bovenwerk van de schoen is zwart met grijs met overal perforaties voor ademend vermogen. Het Swoosh-logo op de zijkant van de schoen is ook lichtgroen, net als de veters.

Shop hier de Nike Air Max 1 Honeydew

De Nike Air Max 1 Honeydew is een prachtige schoen die zeker hoofden zal doen omdraaien wanneer je hem in het openbaar draagt. Als je een echte sneakerhead bent, dan moet je deze schoen aan je collectie toevoegen. Het is een must-have!

Shop hier de Nike Air Max 1 Honeydew

Nike Air Max 1 Dirty Denim

De Nike Air Max 1 is een tijdloze klassieker. Oorspronkelijk uitgebracht in 1987, werd deze sneaker ontworpen door Tinker Hatfield en is sindsdien begeerd door sneakerheads. Een van de meest recente versie van de Air Max 1, de “Dirty Denim” colorway, is geen uitzondering. Met een denim bovenkant en contrasterende accenten, zal deze sneaker zeker de aandacht trekken.

Shop hier de Nike Air Max 1 Dirty Denim

Nike heeft er ook voor gekozen om het clean en simpel te houden als het gaat om het merk op deze sneaker. Het enige merk is te vinden op de tong, met het klassieke Nike Air logo in het wit. Dit kleine maar belangrijke detail geeft de sneaker een ingetogen look die veel sneakerheads zeker zal aanspreken.

Shop hier de Nike Air Max 1 Dirty Denim

Nike Air Max 1 CNCPTS Mellow

Als je een fan bent van de Nike Air Max 1, dan zul je dol zijn op de Nike Air Max 1 CNCPTS Mellow. Deze sneaker is een samenwerking tussen Nike en CNCPTS, en het stelt zeker niet teleur. De bovenkant is gemaakt van premium suède in een zachte kleurstelling en is voorzien van perforaties voor ademend vermogen.

Shop hier de Nike Air Max 1 CNPTS Mellow

De sneaker heeft veel opvallende details waardoor je zeker opvalt! Met dit klassieke silhouet in een frisse, nieuwe kleurstelling maak jij geen verkeerde keuze. Deze sneakers zijn een must-have voor elke echte sneakerhead.

Shop hier de Nike Air Max 1 CNPTS Mellow

Nike Air Max 1 Ironstone

De Nike Air Max 1 is een sneakerhead favoriet door zijn strakke lijnen en veelzijdige kleurstellingen. De Ironstone kleurstelling is een van de meest populaire, dankzij de gedempte tinten grijs en beige. Het is een perfecte dagelijkse sneaker, die overal bij past.

Shop hier de Nike Air max 1 Ironstone

De Ironstone colorway werd uitgebracht in 2019, en het werd al snel een van de meest populaire colorways onder sneakerheads. De gedempte grijze en beige tinten zijn perfect voor dagelijks gebruik.

De schoen heeft ook Nike’s kenmerkende Air Max demping in de hiel, die zowel comfort als stijl biedt. En als extra bonus is de Air Max 1 Ironstone ook milieuvriendelijk, want hij is gemaakt van gedeeltelijk gerecyclede materialen.

Shop hier de Nike Air Max 1 Ironstone

Vond jij dit een toffe blog en ben je benieuwd naar meer? Check dan ook even al onze andere blogs! 

Sneakerplaats groeit ook steeds verder op YouTube! Abonneer via onderstaande link en groei mee met Sneakerplaats!

Abonneer hier op het YouTube kanaal van Sneakerplaats!

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring