Sneakers van de week – Week 20

Nieuwe week, nieuwe kansen! We hebben weer een nieuwe Sneakerplaats “Sneaker van de week” voor jullie! Het is deze week…

Nieuwe week, nieuwe kansen! We hebben weer een nieuwe Sneakerplaats “Sneaker van de week” voor jullie!

Het is deze week week 20 en loopt van maandag 17 mei t/m 23 mei!

Welke paartjes hebben wij voor jullie uitgekozen? Check ze hieronder!

Klik op onderstaande foto’s om te shoppen of onder de links onder de foto’s! Veel plezier met je nieuwe koopjes!

Maandag 17 mei 2021 – Nike Blazer Mid ’77 “Sunset”

Prijs: 109,99

Shop deze “Nike Blazer Mid ’77 “Sunset” hier

Informatie over deze Nike Blazer Mid ’77 Sunset:

Deze Nike Blazer Mid ’77 zorgt ervoor dat het heerlijke gevoel van de zonsopgang en -ondergang terug komt in jouw outfit.

De kleuren zijn geïnspireerd op dat prachtige moment van licht in de natuur. Het materiaal en de textuur zorgen voor een wilde look en geven de retro details van deze basketballegende een update.

Dinsdag 18 mei – adidas XZ 0006 Inside Out

Prijs: 140

Shop deze adidas XZ 0006 “Inside Out” hier

Informatie over deze adidas XZ 0006 “Inside Out”

Wat een gek paartje is deze adidas XZ 0006 Inside Out. De naam zegt het al, deze schoen heeft het uiterlijk alsof hij helemaal binnenste buiten zit. Hoe vinden jullie hem?

Wij vinden dit wel een dik paartje die er zeker voor zorgt dat er wat nekken zullen worden gedraaid op straat omdat mensen toch even naar jouw nieuwe sneakers willen gluren. Het mint met de gele accenten maken het echt wel een fris en dik paartje! Shop hem nu bij Overkill.

Woensdag 19 mei – Nike Air Max Genome

Prijs: €169,99

Shop deze Nike Air Max Genome hier

Informatie over deze Nike Air Max Genome:

De nieuwe Nike Air Max Genome is gebaseerd op het begin van de jaren 2000 en geeft de Air Max lijn een nieuwe uitstraling. De upper van deze schoen bestaat uit een mix van materialen, waaronder strakke, niet-gestikte skins, luchtige mesh en stevige plastic details.

De Air unit, die niet zo heel erg opvalt, over de hele lengte zorgt voor comfort en een mooi en strak gestroomlijnd design, waardoor dit tot je nieuwe favoriete Air Max zal maken. Dit product is gemaakt met minstens 20% gerecyclede materialen (qua gewicht).

Donderdag 20 mei – Air Jordan Low “Arctic Orange”

Prijs: 109,99

 Shop deze Air Jordan Low “Arctic Orange” hier

Informatie over deze Air Jordan Low “Arctic Orange”:

Deze Air Jordan 1 Low (in de kleur “Arctic Orange”) is gebaseerd op het origineel uit 1985 en heeft een mooie, klassieke en retro look.

Deze schoen is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en heeft daarom ook een iconisch design dat overal bij past en nooit uit de mode raakt.

Vrijdag 21 mei – Nike Wmns Air Structure

Prijs: 131,17

Shop deze Nike Wmns Air Structure hier

Informatie over deze Nike Wmns Air Structure:

Hou jij van retro? Dan is deze Nike Air Structure echt iets voor jou! Dit is wel een wmns model, dus let hier wel op bij het bestellen van de juiste maat!

Een meer retro en klassiek paartje kun je volgens ons bijna niet krijgen. Dit model in deze colorway, wow hoe dik?! Shop deze nieuwe release nu bij Overkill!

Zaterdag 22 mei – Air Jordan 1 Mid “Arctic Orange”

Prijs: 119,99

Shop deze Air Jordan 1 Mid “Arctic Orange” hier

Informatie over deze Air Jordan 1 Mid “Arctic Orange”

Deze nieuwe Air Jordan 1 Mid is gebaseerd op de eerste Air Jordan 1 en geeft liefhebbers van retro Jordans de kans om in de voetsporen van de grootsheid te treden.

Deze lekkere “Arctic Orange” kleur maakt de strakke, klassieke materialen af en geeft deze bekende schoen een mooie frisse uitstraling.

Zondag 23 mei – Nike Air Force 1 Crater FlyKnit

Prijs: 109,99

Shop deze Nike Air Force 1 Crater Flyknit hier

Informatie over deze Nike Air Force 1 Crater Flyknit:

Deze Nike Air Force 1 Crater FlyKnit is een nieuwere versie van het basketbalicoon en vernieuwt een klassieke basketbalstijl met minstens 20% gerecyclede materialen (qua gewicht).

Het lekkere ademende FlyKnit bovenwerk heeft een linnenachtige textuur en de middenzool van gespikkeld Crater foam zorgt voor een moderne twist. De legendarische stijl zorgt voor veerkracht bij iedere stap.

Dat waren ze weer voor deze week!

Houd onze socials en website goed in de gaten voor meer “sneakers van de week”!