Sneakers verkopen

Sneakers verkopen Wil jij jouw sneakers verkopen? Dat kan via de Facebookgroep van Sneakerplaats. Wij krijgen weleens de vraag; “Waar…

Sneakers verkopen

Wil jij jouw sneakers verkopen? Dat kan via de Facebookgroep van Sneakerplaats.

Wij krijgen weleens de vraag; “Waar kan ik mijn sneakers verkopen?”. Wij merkten dat er dus nog wel het een en ander onduidelijk was over het verkopen van sneakers en waar je dit allemaal kon doen.

Toen hebben we besloten om ons platform ook te gaan gebruiken voor het verkopen sneakers en niet alleen voor het kopen van sneakers via onze sneakerzoekmachine. Online sneakers verkopen kan dus gewoon via ons sneakerplatform Sneakerplaats! 😉

Klik hier om naar de Sneakerplaats Facebook groep te gaan om jouw sneakers te verkopen

Inhoudsopgave over sneakers verkopen:

Zo kun jij jouw sneakers verkopen via Sneakerplaats!

Daarom is Sneakerplaats het platform om jouw nieuwe-, gebruikte-, gedragen-, tweedehands-, unieke-, speciale-, custom- of -designer sneakers (of hoe je ze natuurlijk anders wilt noemen haha) te verkopen! 😉

Via een post in de Sneakerplaats Facebookgroep

Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw sneakers te verkopen in onze Sneakerplaats Facebook groep. Het enige dat je hoeft te doen, is even lid worden van onze groep op Facebook. Daarna kun je gerust al jouw sneakers te koop aanbieden!

Op dit moment is onze Facebookgroep nog groeiende, dus mocht je ons willen helpen dan zou het natuurlijk super tof zijn als jij even al jouw vrienden uitnodigt door deze groep of even jouw “te koop” post deelt op jouw Facebook. Hierdoor zullen wij een grotere groep op kunnen bouwen, waardoor de kans ook groter is dat jij sneller je sneakers verkoopt. Een win win 😉

Ben jij benieuwd geworden? Klik dan hier om naar de Sneakerplaats Facebook groep te gaan! Meld jezelf aan en je kunt beginnen met het verkopen van jouw sneakers. Succes!

Klik hier om naar de Sneakerplaats Facebook groep te gaan om jouw sneakers te verkopen

Welke sneakers kan ik allemaal verkopen via Sneakerplaats?

Via Sneakerplaats kun jij vrijwel sneakers in alle soorten, maten en merken verkopen! Als het maar originele sneakers zijn. Wij zijn fel tegen neppe- en namaak sneakers, dus deze willen wij absoluut niet op onze website en socials hebben (lees hiervoor onze voorwaarden onderaan deze pagina).

Maar verder bieden wij jou dus de mogelijkheid om vrijwel alle sneakers van alle merken te verkopen jij maar wilt! Hieronder vind jij een aantal termen die wij vaak terug zien komen als het gaat om het verkopen van sneakers:

 • Tweedehands sneakers verkopen
 • Gebruikte sneakers verkopen
 • Exclusieve sneakers verkopen
 • Unieke sneakers verkopen
 • Speciale sneakers verkopen
 • Custom sneakers verkopen
 • Designer sneakers verkopen
 • 2e hands sneakers verkopen
 • Gedragen sneakers verkopen

Klik hier om naar de Sneakerplaats Facebook groep te gaan om jouw sneakers te verkopen

Voorwaarden voor het online verkopen van je sneakers

Wij vinden het erg belangrijk dat de sneakers die jij verkoopt origineel en dus helemaal echt zijn. Wanneer jij foto’s naar ons toestuurt, zullen wij deze daarom altijd controleren. Voldoet hij niet aan één van onze voorwaarden, dan zullen wij de sneakers niet posten of verwijderen van ons sneakerforum.

Een aantal voorwaarden met betrekking op de foto’s van de sneakers

Foto’s zijn natuurlijk erg belangrijk bij het verkopen van je sneakers. Daarom hebben wij een aantal voorwaarden gesteld waaraan de foto’s moeten voldoen wanneer jij een sneaker te koop aan biedt.

 • Maak duidelijke en scherpe foto’s, van alle kanten van de schoen
 • Voeg altijd een foto toe van de label van de schoen met daarop de code goed te zien
 • Zorg voor een “tagged” foto. Dat wil zeggen dat je er voor zorgt dat je kunt aantonen dat de foto recent en door jezelf is geschoten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld op een briefje jouw naam en de datum van de dag erop te schrijven. Zo kunnen wij zien dat jij zelf de foto’s hebt geschoten en het recente foto’s zijn.

Een aantal voorwaarden met betrekking op de staat van de schoen:

De staat van de schoen is natuurlijk ook erg belangrijk. Wij vragen dan ook om je gezonde verstand te gebruiken bij het vaststellen van de staat van de schoen.

 • Geef de staat van de schoen altijd een cijfer, van 1 tot 10. Een score van 10 is het hoogst haalbare en dat betekend dat de schoen nog helemaal nieuw is en nog nooit is gedragen. Een sneaker die je bijvoorbeeld al een tijdje aan hebt en gewoon hebt gedragen, kan dus nooit een 10 zijn.

Probeer hier zo eerlijk mogelijk over te zijn. Als je twijfelt, stuur dan de score op die je        in gedachten hebt, wij zullen dit altijd nog even controleren.

 • Hier zijn de “tagged” foto’s ook weer erg belangrijk. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat wanneer jij een sneaker te koop aan biedt, dat je deze dan bijvoorbeeld nog 2 of 3 weken elke dag aan hebt en ze nog even lekker flink aftrapt voordat je ze verkoopt. Dit zal de koper totaal niet leuk vinden. Wanneer je sneakers te koop aanbiedt met de tagged foto’s, verwachten wij dan ook dat je ze in precies dezelfde staat op kunt sturen naar diegene die jouw sneakers heeft gekocht.