Sneakersnstuff

Als je een sneakerhead bent, dan heb je waarschijnlijk gehoord van Sneakersnstuff. Deze Zweedse sneakerretailer is al meer dan 20 jaar actief en heeft zich gevestigd als een van de belangrijkste bestemmingen voor zeldzame en limited edition sneakers.

Direct shoppen bij Sneakersnstuff? Shop hier!

Wat Sneakersnstuff echt onderscheidt van andere retailers is de ervaring die ze hun klanten bieden. Als je een Sneakersnstuff winkel binnenloopt, kun je verwachten dat je begroet wordt door deskundige medewerkers die net als jij gepassioneerd zijn over sneakers.

De winkels zijn ontworpen als comfortabele en uitnodigende ruimtes waar klanten kunnen rondhangen, kletsen met andere sneakerheads en gewoon genieten van de cultuur die deze geweldige schoenen omringt.

Inhoudsopgave van deze pagina over Sneakersnstuff

Sneakersnstuff sneakers

Sneakersnstuff is een populaire verkoper van hoogwaardige sneakers. Hun selectie omvat de nieuwste en beste modellen van grote merken als Nike, Adidas, Reebok en Puma, maar ook moeilijk te vinden limited editions en exclusieve samenwerkingen.

Sneakersnstuff staat bekend om zijn superieure winkelervaring voor sneakerliefhebbers over de hele wereld. Of je nu je eerste paar Jordans wilt kopen of een zeldzaam vintage paar Nikes wilt scoren, je kunt erop vertrouwen dat Sneakersnstuff precies heeft wat je nodig hebt.

Dus als je van sneakers houdt en bij een vertrouwde bron wilt winkelen, ga dan vandaag nog naar Sneakersnstuff!

Hier even een paar handige links zodat jij direct kunt shoppen!

Sneakersnstuff sale

Sneakersnstuff is een van de beste plekken voor sneakerheads. De winkel is altijd gevuld met de nieuwste en beste kicks, en er ligt altijd wel een nieuwe release in het verschiet. Maar wat Sneakersnstuff echt onderscheidt zijn de ongelooflijke uitverkopen.

Of je nu in de markt bent voor goedkope klassiekers of flink wilt besparen op next-level sneakers, hier ben je aan het juiste adres. Dus als je op zoek bent naar een geweldige deal voor je favoriete paar, kijk dan vandaag nog naar de uitverkoop bij Sneakersnstuff!

Check hier de sale van Sneakersnstuff!

Sneakersnstuff raffle

Ook bij Sneakersnstuff kan je terecht voor alle dikke raffles van Nike tot aan Adidas! Hierbij schrijf je je in voor een sneaker release. Als je uitgeloot wordt ben jij dus een van de gelukkigen!

Sneakersnstuff heeft zelfs een hele speciale pagina voor alle raffles!

Check hier alle raffles van Sneakersnstuff!

Sneakersnstuff betrouwbaar

Sneakersnstuff staat bekend om zijn reputatie als een van de meest betrouwbare retailers in de sneakergemeenschap. Of je nu gaat winkelen voor limited-edition releases of moeilijk te vinden klassiekers, je kunt er altijd op rekenen dat Sneakersnstuff alles op voorraad en klaar voor verzending heeft.

Bovendien is hun klantenservice top, met responsief en deskundig personeel dat je graag helpt bij vragen of problemen. Of je nu een hardcore sneakerhead bent of net begint, bij Sneakersnstuff kun je terecht voor al je sneakerbehoeften!

Sneakersnstuff review

Hiervoor hebben wij even Trustpilot gecheckt. Om jullie een duidelijk beeld te geven van wat mensen over Sneakersnstuff zeggen, pakken we er een aantal positieve reviews en negatieve reviews uit.

Eerst even wat positieve reviews:

  • Wat een fantastische snelle service. Super gave Nike air Max 1 gekocht en binnen 48 uur ontvangen! Datum van ervaring: 15 oktober 2022
  • Sneakers besteld die waren binnen een week binnen. Helaas waren ze te groot. Vanwege de negatieve reviews bang om ze terug te sturen, maar toch gedaan. Na 1,5 week een mail gekregen dat de sneakers ontvangen waren en dat ik mijn geld terug krijg. Dezelfde dag nog het geld ontvangen. Heb mijn sneakers met POSTNL track&trace retour gestuurd. Datum van ervaring: 21 april 2021

Nu een paar negatieve reviews:

  • Sneakers gekocht bij SNS
    Dit was voor het eerst. Het zou max. 10 werkdagen duren om het te bezorgen. Ik zou zo spoedig mogelijk een nieuwe mail toegestuurd krijgen met tracking. Bijna drie weken later nog geen mail. Contact gezocht maar geen antwoord gehad. Het geld was ineens teruggestort… Heel bijzonder. Hier ga ik niet meer mee in zee.
    Datum van ervaring: 26 september 2022
  • Bizar slecht. Ik heb 2 schoenen besteld. Daarvan heb ik er 1 gekregen. Deze wil ik terugsturen. Hier moet je ze voor mailen of bellen. Op mijn email reageren ze niet en de telefoon nemen ze niet op!

    Koop hier nooit! Hopelijk krijg ik mijn schoen, die ik nog niet heb ontvangen wel!

    Datum van ervaring: 30 december 2021

Benieuwd naar meer ervaringen? Check even zelf de site van Trustpilot!

Sneakersnstuff store

Sneakersnstuff heeft vestigingen over de hele wereld. En dan ook echt over de hele wereld! Van New York tot aan Tokio! Overal op de wereld kan jij dus terecht bij deze dikke sneaker store.

Wij hebben voor jou even wat sfeerbeelden van de winkels zodat jij precies weet wat jij kan verwachten!


Sneakersnstuff verzending

Wanneer jij hier besteld komt jouw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen bij jouw thuis. Jouw bestelling wordt dan bezorgd door PostNL. Hou er wel rekening mee dat tijdens de sale het langer kan duren.

Wanneer jij wat bestelt, krijg jij een track code opgestuurd via de mail. Zo weet jij precies waar jouw pakket is!

Sneakersnstuff retour

Wanneer jij niet helemaal tevreden bent kan jij binnen 30 dagen jouw product retourneren. Deze producten mogen niet gedragen zijn. Ook de schoenendoos moet in goede staat zijn. Is dat niet het geval zal Sneakersnstuff geld inhouden.

Als jouw product goed is ontvangen zul jij nog wel even moeten wachten op jouw geld. Dit kan 10 werkdagen duren. Hou hier dus rekening mee!

Sneakersnstuff contact

Sneakersnstuff is bereikbaar tussen 09:00 en 16:00 op werkdagen op onderstaand nummer:

+1 (646) 760-7213

Verder kan jij ook contact op nemen via het contactformulier.

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring