Snipes

 

Snipes

Snipes, wie kent deze sneakershop met zowel een dikke webshop als 24 winkels in Nederland niet?!

Snipes is een bekende naam is de sneakerscene. Daarnaast heeft Snipes ook altijd een mooie assortiment en aanbod in zowel de webshop als in de winkels. Mocht je in de buurt zijn, dan raden wij zeker aan om even een kijkje te nemen in één van de 24 Snipes winkels.

Daarbij krijgen wij af en toe wat vragen over Snipes, wat ons heeft doen besluiten om een hele pagina over deze shop te maken, waarop je alle informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent. Wel zo makkelijk! 😉

Klik hier om naar de Snipes shop te gaan!

Inhoudsopgave voor deze pagina over Snipes

 

Snipes sneakers

In de Snipes shop vind jij altijd super dikke sneakers! Je kunt bij Snipes sneakers van vrijwel alle grote sneakers kopen, denk hierbij aan Nike, adidas, Puma, New Balance, Asics en nog veel meer.

Daarbij vind je dus ook alle populaire modellen, maar uiteraard ook de wat minder populaire modellen van alle merken sneakers. Denk hierbij aan de modellen zoals de Nike Air Max 1, Nike Air Max 90, Nike Air Force 1, adidas Originals NMD_R1, Puma Cruise Rider en noem allemaal maar op! Neem dus zeker even de moeite om ze dit aanbod te checken.

Snipes webshop

Maar niet alleen voor sneakers kun je bij Snipes terecht. Je vindt hier namelijk ook basketball sneakers, skate sneakers, sandalen, winterschoenen en hardloopschoenen. De Snipes sneakers zijn er voor iedereen dus!

In de Snipes shop kun je niet alleen terecht voor sneakers en andere schoenen, maar ook voor kleding en accessoires. Hier staan ze ook wel om bekend, dat ze ook op het gebied van kleding en accessoires een erg mooi en uitgebreid aanbod hebben.

Zoals hierboven al vermeld is het zeker even de moeite waard om alle Snipes sneakers te checken! Je vind hier alle grote (en uiteraard ook wat minder bekende) sneakermerken en alle modellen waar jij naar op zoek bent. Wacht niet langer en scoor jouw nieuwe Snipes sneakers!

Ben jij al op de website op zoek naar dikke sneakers? Neem dan ook even de tijd om alle Snipes kleding te checken! Hier staan ze ook zeker om bekend dat ze een zeer uitgebreid assortiment aan kleding hebben.

Je vindt hier echt alle soorten kleding, van hoodies en sweatshirts tot trainingsjassen en jurken. Alle soorten kleding scoor je dus ook in de Snipes webshop. Kun je direct bij je nieuwe paartje sneakers ook direct even een frisse outfit scoren. Hoe chill is dat?!

Om je outfit helemaal compleet te maken kun je ook even alle Snipes accessoires checken. Ze hebben hier bijvoorbeeld mooie petten van Nike, Champions of Karl Kani, maar ook horloges van G-Shock, zonnebrillen, sjaals, rugzakken en noem allemaal maar op.

Al met al dus genoeg aanbod aan accessoires in de webshop van Snipes. Hiermee maak jij jouw outfit, met je nieuw sneakers en kleding ook af met een lekkere dikke accessoires.

Mocht je even krap bij kas zitten, geen stress! Bekijk dan even de “Snipes sale” pagina. Hier vind jij alle producten uit de Snipes sale, bestaande uit sneakers, kleding en accessoires. Zo hoef je dus niet altijd de volle prijs te betalen, maar kun je dus ook gewoon lekker op zoek gaan naar lekkere koopjes en dikke steals.

De Snipes sale loopt het hele jaar door en daarbij hebben ze af en toe nog wat aparte sales, waarbij je kunt profiteren van extra korting bovenop de bestaande Snipes sale!

Naast de Snipes sale kun je ook nog terecht op de Snipes deals pagina. Hier vind je ook altijd hele lekkere deals, zoals bijvoorbeeld 2 t-shirts voor €39,99 of 2 hoodies voor €69,99! Zo vind je altijd wat lekker Snipes deals en kun je ook nog wat extra korting pakken!

Klik hier om naar de Size shop te gaan!

 

Is Snipes betrouwbaar en legit?

Om alvast wat vragen te tackelen hebben wij een onderzoek gedaan naar de vraag “Is Snipes betrouwbaar?” en “Is Snipes legit”? Laten we er maar direct bij vertellen.. Wij hebben zelf een goede ervaring met Snipes! We hebben hier nou een aantal keer wat besteld en altijd is het netjes op tijd aangekomen en was het helemaal naar wens.

Echter hebben we natuurlijk niet alleen naar onze eigen mening gekeken, maar ook dat van anderen. Hier hebben we zowel de website van Trustpilot voor bekeken als de website van Trustedshops.

Echter moeten we wel concluderen dat de reviews en beoordelingen nogal uiteen lopen. Op Trustpilot krijgt Snipes bijvoorbeeld maar een 1,9 van de 5 sterren, wat staat voor “slecht. Hier zijn 578 reviews geplaatst waarvan 72% “slecht” was en maar 15% “uitstekend”. Niet heel best dus. En als je dit zou zijn zou je zeggen dat Snipes niet heel erg betrouwbaar en legit.

Maargoed, je moet natuurlijk wel nagaan dat er altijd meer slechte reviews zijn dan goede reviews. Als je wat te klagen hebt geef je eerder een slechte review, dan een goede review wanneer iets gewoon naar wens was. Check hier de Snipes reviews op Trustpilot.

Daarnaast hebben we niet alleen gekeken naar Trustpilot, maar ook naar Trustedshops. En het gekke is, hier kregen wij een heel ander beeld van Snipes. Hier waren namelijk de Snipes reviews juist wel goed! Hier scoren ze namelijk een dikke 3.58 van de 5 sterren, wat dus gewoon een “Goed” is.

Het viel ons ook al op dat er op Trustedshops veel meer Snipes reviews waren. Hier waren namelijk 2846 en bij Trustpilot maar 578. En van deze 2846 reviews was maar liefst 43% van alle reviews een 5 sterren review. En 21% een 4 sterren. Dat is dan toch wel weer erg goed?!

Wij vinden het vreemd dat er zo veel verschil in zit haha, maar goed. Als je hier naar kijkt, kun je dus wel concluderen dat Snipes betrouwbaar en legit is. Check hier alle reviews op Trustedshops!

Snipes review

Om jullie een aantal goede, maar ook zeker slechte Snipes reviews te laten zien, hebben wij er hieronder een aantal voor je samengebracht. Hierdoor heb jij niet meer op zoek te gaan naar die ene Snipes reviews, maar hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Een greep uit de positieve Snipes reviews:

  • Besteld en 4 werkdagen later geleverd. Retour gebracht in de winkel en opnieuw besteld in andere maat, 2 dagen later al voor mijn deur. Vlotte service. – MatthiasR, 09-06-2021
  • Schoenen na 4 dagen netjes geleverd, vroeger dan de normale levertijd aangegeven op de site. Goede kwaliteit en net zoals op de foto. – Geschreven door Nathan op 06-05-2021
  • Ik heb mijn schoenen ontvangen binnen 1 week. Ik raad aan om bij snipes te bestellen en niet bij JD SPORTS.. – Geschreven door Merhaba op 10-03-2021
  • Goedkope prijzen, snelle levering! Ik las de reviews, maar zag ook de prijs. Toch het besteld door de aankoop te doen met PayPal, zodat ik aankoop bescherming had mocht er onverhoopt iets zijn zoals de reviews beschreven. 26-2-2021 savonds 2 paar schoenen van Timberlands besteld, lekker goedkoop. 65% lager dan bij de concurrent. 3 tot 5 werkedagen levertijd stond op de site vermeld. 3 werkdagen later in huis! 😀 Conclusie… TOP! Kan met totaal niet in al die 1 ster reviews vinden. Ga zo door SNIPES!! – Geschreven door Max op 09-03-2021

Een greep uit de negatieve Snipes reviews:

  • Schoenen binnengekregen die lijm sporen hadden, verder heel slecht afgewerkt. Er zaten een paar draadjes los en er zaten kleine vlekjes op de schoenen. Erg slecht – Geschreven door Kiki Achterhoek op 07-06-2021
  • Wacht al 2 weken op mijn schoenen. Ze zouden eerst vrijdag geleverd worden toen heb ik een bericht gekregen dat ze zaterdag geleverd werden. Oke prima, ik heb heel de zaterdag gewacht en zonder iets te laten weten kwamen de schoenen weer niet. Begin te twijfelen of ze ooit nog geleverd worden. Klantenservice is ook waardeloos. K..0999999 snipes – Geschreven door Jor Nelemans op 31-05-2021
  • Echt een heel slecht bedrijf. Alle bestellingen worden geannuleerd. Ook erg slechte klantenservice en slome levering. Ik zou bij andere winkels kopen, niet bij Snipes – Geschreven door Me op 26-05-2021
  • Slechte ervaring met Snipes. Gister schoenen besteld (per ongeluk via de belgische site). Kon Nederland niet aanvinken maar toch zeiden ze dat hij onderweg was naar mijn adres in Nederland. Gebeld met de klantenservice, zeggen ze dat ze het pakket niet van België naar Nederland kunnen sturen? Mag ik zelf maar een order gaan plaatsen in mijn lokale winkel. Zeer slechte service. – Geschreven door Joep op 18-05-2021

Wat vinden jullie zelf van deze Snipes reviews? Zoals je kan zien lopen ze erg uiteen. De ene is super tevreden, de ander weer totaal niet.. Lastig te bepalen dus! Maar nogmaals, elke keer dat wij iets hebben besteld bij Snipes zijn wij altijd tevreden geweest en is alles naar wens geweest. Wij vinden dus dat Snipes betrouwbaar en legit is!

Ga hier naar de Snipes webshop

Snipes winkels in Nederland

Snipes heeft 24 winkels in Nederland. Dus waarschijnlijk zit er altijd een Snipes winkel bij jou in de buurt!

De bekendste Snipes winkels in Nederland zijn:

  • Snipes Amsterdam
  • Snipes Den Haag
  • Snipes Groningen
  • Snipes Rotterdam
  • Snipes Arnhem
  • Snipes Utrecht
  • Snipes Eindhoven
  • Snipes Maastricht
  • Snipes Apeldoorn

Klik hier om de dichtstbijzijnde Snipes winkel bij jou in de buurt te vinden

Snipes verzending

Als je iets bij Snipes besteld, krijg je dit vaak binnen 6 tot 8 werkdagen in huis. Wanneer je je bestelling plaatst voor 16:00 zal het dezelfde dag nog worden verzonden.

Verder kan nu, door alle maatregelen en omstandigheden, jouw Snipes bestelling wellicht wat later aankomen. Daarom vragen ze ook om een beetje geduld en niet direct de klantenservice te bereiken. Als je binnen 5 werkdagen je verzendbevestiging nog niet hebt gekregen, kun je het beste even een berichtje sturen waar jouw Snipes verzending blijft.

Lees hier alles over de Snipes verzending

Snipes retour

Bij Snipes kun je binnen 30 dagen jouw bestelling gratis retour sturen. Natuurlijk wel met het al het gebruikelijke verhaaltje, dat de producten onbeschadigd en ongebruikt moeten zijn, evenals met de originele verpakking.

Daarbij krijg je ook een retourlabel bij elke bestelling, dus mocht je je Snipes bestelling willen retouren, dan kun je daarvoor dit label gebruiken. Zorg er wel voor dat hij goed zichtbaar is. Breng je pakket daarna naar de PostNL punt bij jou in de buurt.

Mocht het om een klacht gaan, dan is het belangrijk dat je eerst de klantenservice even een berichtje stuurt voordat je je pakket retour stuurt.

Wil je iets omruilen? Bijvoorbeeld naar een ander artikel of een andere maat? Dan is dit allemaal mogelijk in één van de Snipes winkels bij jou in de buurt.

Lees hier alles over Snipes retour

Gevonden waar jij naar op zoek was?

Heb jij de informatie over SizeOfficial gevonden waar je naar op zoek was? Klik op onderstaande links om weer terug te gaan naar het gedeelte op deze pagina waar jij heen wilt:

Andere sneakershops

Ben jij ook benieuwd naar andere sneakershop? Wij hebben namelijk meer van zulke pagina’s geschreven. Check ze hieronder:

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring