Stap het seizoen in met een pastelkleurig design

De lente is in aantocht en wat is er nu beter dan het seizoen in te luiden met een fris,…

De lente is in aantocht en wat is er nu beter dan het seizoen in te luiden met een fris, pastelkleurig design? Onze nieuwste aanwinst, verkrijgbaar voor slechts € 159,99, combineert suède in Light Soft Pink en Anthracite op luchtig wit textiel. Dit design is niet alleen stijlvol, maar ook perfect voor de lente vibes die in de lucht hangen.

 

Accenten van University Gold

Om het geheel een vleugje glamour te geven, zijn er subtiele accenten van University Gold toegevoegd. Deze gouden details voegen een prachtige glans toe aan de schoen en tillen het ontwerp naar een hoger niveau van elegantie.

Meerkleurige merkdetails

Op de hak en op verschillende vlakken van de schoen vind je meerkleurige merkdetails. Deze details zijn niet alleen een eerbetoon aan het merk, maar dienen ook als een verfijnde finishing touch die het geheel samenbrengt.

Vapor Green Swoosh

Een opvallend kenmerk van deze schoen is de Vapor Green Swoosh. Deze felgroene swoosh voegt een speels element toe aan het ontwerp en zorgt voor een levendige uitstraling die perfect past bij de energie van de lente.

Een look als geen ander

De uiteindelijke look van deze schoen kan het best worden omschreven als een soort badass mandje beschilderde eieren (maar dan veel minder breekbaar). Met zijn combinatie van pastelkleuren, subtiele accenten en opvallende details, is deze schoen een absolute must-have voor het komende seizoen.

Beschikbaarheid

Deze prachtige schoen is beschikbaar vanaf 2-3 om 9:00 uur. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent om jouw paar te bemachtigen en stap vol vertrouwen en stijl het nieuwe seizoen in!

Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor je lentegarderobe of gewoon wilt pronken met een uniek paar schoenen, onze Light Soft Pink design is de perfecte keuze. Met zijn combinatie van stijl, comfort en onmiskenbare flair, zal deze schoen je gegarandeerd laten stralen, waar je ook gaat.

Shop deze sneaker nu via deze link https://tidd.ly/49RfjSY

FZ4133-640