The Sneakerhype

Ben jij op zoek naar een nieuw paartje sneakers? Kijk dan even bij The Sneakerhype! Lees hier alles wat je moet weten over deze te gekke sneakershop!

The Sneakerhype is een reseller op het gebied van allerlei dikke sneakers. Je hier terecht voor de populaire modellen van Nike. Zoals de Nike Air Max 1 en de Nike Dunk, maar ook voor bijvoorbeeld Yeezys.

Gelijk een kijkje nemen bij Sneakerhype? Sneakerplaats heeft even een paar handige linkjes zodat jij razendsnel kan gaan shoppen!

Inhoudsopgave van deze pagina

The Sneakerhype assortiment

Als je op zoek bent naar sneakers van topkwaliteit, kun je terecht bij Sneakerhype. Als mekka voor sneakerheads heeft deze indrukwekkende winkel een ongelooflijk aanbod aan gewilde sneakers waar elke sneakerfan gegarandeerd een zwak voor krijgt.

Of het nu klassieke of eigentijdse ontwerpen zijn, of iets meer excentrieks – The Sneakerhype heeft voor ieder wat wils! Met een uitgebreide selectie van toonaangevende merken van over de hele wereld kun je er zeker van zijn dat het nooit aan kwaliteit ontbreekt.

Je kan hier ook terecht voor verschillende accessoires zoals veters en stackable sneaker boxes. Neem dus zeker even een kijkje en shop nu jouw dikke paartje!

Shop nu direct bij Sneakerhype

The Sneakerhype betrouwbaar en legit

Vandaag de dag zijn er talloze sneaker resellers en Sneakerplaats begrijpt als geen ander hoe lastig het is om er een goede reseller te vinden waar jij, als sneakerhead, op kunt vertrouwen.

Sneakerhype is zo’n reseller. Wij hebben nu een paar keer wat besteld en zijn uiterst tevreden. Het contact was fijn en de bezorging verliep zoals gepland.

De sneakers zijn ook allemaal legit. Het authenticatieteam van SneakerHype is een van de meest ervaren in de industrie, met meer dan 8 jaar ervaring in het vak. Hun expertise blijkt verder uit hun beoordelingen en echtheidskeurmerken, die alleen worden toegekend aan producten die aan hun strenge criteria voldoen.

Ook kun je erop vertrouwen dat alle via SneakerHype geleverde producten gegarandeerd ongedragen zijn, met alle originele dozen en accessoires.

Als je op zoek bent naar kwalitatieve en authentieke schoenen die direct aan je deur worden geleverd, zoek dan niet verder dan SneakerHype! Met meer dan 8 jaar ervaring in het vak, betrouwbare beoordelingen en echtheidskeurmerken en gegarandeerd ongedragen schoenen met originele doos en accessoires.

Shop nu direct bij Sneakerhype

The Sneakerhype reviews

Voor de reviews zijn wij Trustpilot even ingedoken! Bekijk hieronder onze bevindingen!

Zoals je kunt zijn matchen die reviews met onze bevindingen! Er staan 119 reviews op Trustpilot. 91% geeft Sneakerhype 5 sterren. Slechts 5% beoordeelt deze sneakershop met 1 ster.

Om jullie even een inzicht te geven over wat er goed en fout gaat bij Sneakerhype hebben wij even wat positieve en negatieve reviews op een rijtje gezet.

Positieve reviews:

Negatieve review:

Shop nu direct bij Sneakerhype

The Sneakerhype verzending

Alle pakketten worden via PostNL en DPD verzonden. Hierbij krijg jij een track en trace code zodat je precies kan zien waar jouw pakketje op dat moment is. De koerier vergoedt en verzekert jouw bestelling.

De levertijd is 2 tot 6 werkdagen. Tijdens drukke periodes kan dit uitlopen tot 10 werkdagen. Indien dit het geval is zult u altijd een berichtje ontvangen met een update van Sneakerhype.

The Sneakerhype retour

Ben jij toch niet helemaal tevreden? Dan heb jij 14 dagen de tijd om jouw product terug te sturen. Wanneer jouw retourzending in goede orde is ontvangen door Sneakerhype, zal het bedrag zo snel mogelijk worden teruggestort op jouw betaalrekening.

The Sneakerhype contact

Heb jij een vraag of probleem die jij graag wilt stellen/melden aan Sneakerhype? Neem dan contact met ze op. Dit kan op onderstaande manieren:

Je kan ze ook altijd een berichtje sturen via instagram of facebook!

Shop nu direct bij Sneakerhype

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring