Top 10 dikste dames sneakers in de Nike End of Season Sale – 2023

Het is weer zover, de Nike End of Season Sale is officieel begonnen! En dat konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Hierbij hebben wij de 10 dikste dames sneakers voor jullie op een rijtje gezet. Gewoon, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken! Wees er snel bij want ze gaan hard!

1. Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

Stap in de wereld van de Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM en omarm de tijdloze elegantie van de klassieke AF1-stijl. Deze schoen valt op door zijn strakke design en de verhoogde middenzool, waardoor hij een frisse en eigentijdse uitstraling krijgt in de basketbalwereld.

Het bovenwerk van leer biedt direct comfort en wordt alleen maar zachter met de tijd. Met een voorgevormde kraag en een zachte hiel is het comfort gegarandeerd. Klaar om indruk te maken op je publiek.

Shop deze Nike Air Force PLT.AF.ORM hier

2. Nike Downshifter 12

Betreed de wereld van hardlopen met de Nike Downshifter 12. Deze schoen biedt een ondersteunende pasvorm die zowel stabiel als licht aanvoelt, waardoor je hem moeiteloos kunt dragen, zelfs na je training.

Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid is deze schoen ontworpen met minstens 20% gerecyclede materialen. Het avontuur wacht op je. Trek je schoenen aan en start je reis.

Shop deze Nike Downshifter 12 hier

3. Nike Blazer Mid ´77

Ontworpen in de jaren 70. Gevierd in de jaren 80. Tijdloos in de jaren 90. En helemaal klaar voor de toekomst.

De Nike Blazer Mid ’77 is een klassieker die nooit uit de mode raakt. Het soepele leren bovenwerk biedt direct comfort en past perfect bij de opvallende retro branding en de luxe suède accenten, waardoor je een gevoel van kwaliteit krijgt.

Met het zichtbare schuim op de tong en de unieke middenzoolafwerking lijkt het alsof deze sneakers rechtstreeks uit de geschiedenisboeken komen. Aarzel niet, perfectioneer je outfit.

Shop deze Nike Blazer ´77 hier

4. Nike Air Max 90 Futura

In elke stap van het ontwerp, de testfase en het stylen van de Nike Air Max 90 Futura is het Air-icoon opnieuw geïnterpreteerd, speciaal voor jou. De subtiele reliëfrand rond de neus en de zwevende Swoosh voegen een vleugje vakmanschap toe.

Zacht gevoerde enkelboorden, samen met de vertrouwde Air-demping, bieden eersteklas comfort. Deze schoen is zowel speels als sportief, en biedt nog veel meer.

Shop de Nike Air Max 90 Futura hier

5. Nike Air Force 1´07

Houd je stijl op peil met de Nike Air Force 1 ’07, een basketbalklassieker die je favoriete elementen naar een nieuw niveau tilt: strak leer, gedurfde kleuren en precies de juiste dosis glans om jou te laten schitteren.

Shop de Nike Air Force 1´07 hier

6. Nike Zoom Air Fire

De Nike Zoom Air Fire is doordrenkt met opvallende ontwerplijnen en voorzien van gevormde Zoom Air demping, waardoor hij een technisch onconventionele uitstraling heeft.

Deze schoen eert de rijke geschiedenis van prestatiegerichte hardloopschoenen en combineert rijke texturen, gelaagdheid en eigenzinnige details voor een gedurfde en uitdagende stijl.

Shop de Nike Zoom Air Fire hier

7. Nike City Trainer 3

De Nike City Trainer 3 is speciaal ontworpen om je te begeleiden tijdens een breed scala aan workouts, variërend van intensieve krachttraining tot snelle sprints.

Dankzij het lichte ontwerp ervaar je optimale ventilatie en de broodnodige ondersteuning, waardoor je voeten zich comfortabel voelen en stevig op hun plaats blijven, zodat jij het beste uit je trainingen kunt halen.

Deze schoen is echt veelzijdig en is een betrouwbare partner in jouw streven naar fitness en prestatieverbetering.

Shop de Nike City Trainer 3  hier

8. Nike Air Max INTRLK Lite

Wanneer je jezelf geweldig voelt, straalt dat uit in alles wat je doet. En de Nike Air Max INTRLK Lite is er om jou daarbij te ondersteunen. Deze vernieuwde schoen maakt gebruik van Air-demping die meer comfort dan ooit biedt, met extra responsiviteit en de perfecte dosis veerkracht om je stappen te begeleiden.

Bovendien zijn de lichte en stijlvolle materialen duurzaam en bestand tegen slijtage, zodat je lang kunt genieten van deze schoenen. De finishing touch is de iconische Nike buitenzool met wafelpatroon, waarmee je niet alleen comfort, maar ook een vleugje Nike-stijl aan je dagelijkse look toevoegt.

Shop de Nike Air Max INTRLK Lite hier

9. Nike SuperRep Go 3 Flyknit Next Nature

De gloednieuwe Nike SuperRep Go 3 Flyknit is een opvallende creatie doordrenkt met innovatie. Met een Flyknit-constructie die minstens 20% gerecycled materiaal bevat, biedt deze schoen niet alleen comfort en ondersteuning, maar ook een milieubewuste benadering.

De volledige omsluiting van je voet zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de middenzool, vervaardigd uit fijn vermalen gerecycled schuim, responsieve demping levert, zelfs tijdens intensieve trainingen.

Het lichte en opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om deze schoenen altijd binnen handbereik te hebben, waar je ook traint.

Shop de Nike SuperRep Go 3 Flyknit Next Nature hier

10. Nike Waffle Debut

Retro krijgt een moderne update met deze strakke sneakers geïnspireerd op de Nike Daybreak. Het voor het tijdperk typische suède en nylon zijn gekoppeld aan complementaire kleuren en de vernieuwde middenzool met wedge zorgt voor een extra lift.

Stijl, comfort, iconische buitenzool met wafelpatroon: dit is een perfecte nieuwe toevoeging aan je dagelijkse routine.

Shop de Nike Air Waffle Debut hier

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring