Top 10 dikste heren Nike sneakers in de sale!

De Nike End of Season Sale is weer begonnen, hoe chill is dat?!

Eerder hebben wij al een TOP 10 tofste vrouwen sneakers uit deze Nike sale gemaakt, maar natuurlijk mochten ook de heren niet ontbreken! Het is namelijk weer zover, de Nike sale is officieel begonnen! En dat konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Hierbij hebben wij de 10 dikste heren Nike sneakers voor jou op een rijtje gezet. Gewoon, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken! Wees er snel bij want ze gaan hard!

1. Nike Air VaporMax 2021 FK

Op nummer 1 van de Nike herensale sneakers staat deze dikke Nike Air VaporMax 2021 FK in Zwart/University Gold/Dark Grey/Wit. Deze sneaker is enorm comfortabel door de dikke airunit over de gehele zool.

Daarnaast is het ook gewoon een plaatje om te zien! Of je nu gaat hardlopen of shoppen, alles kan en alles mag! Deze is goed te combineren met een geel of zwart trainingspak van Nike.

Voor: € 131,97 van: € 219,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air VaporMax 2021 FK hier

2. Nike Air Huarache LE

Wat een vette colorway heeft deze Nike Air Huarache LE in Praline/Vine/Zwart/Umber. Dit modelletje zien we steeds meer en maakt een dikke comeback.

Door de zachte beige kleur is deze sneaker perfect te combineren met kleuren als beige, zwart, paars en off-white. Let op: de sneaker valt kleiner, dus neem een maatje groter!

Voor: € 77,97 van: € 129,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air Huarache LE hier

3. Nike Air Max 2021

Je maakt een goede eerste indruk met deze Nike Air Max 2021 in de kleur Zwart/Iron Grey/Wit. Een lekker paartje met een black en white colorway doet het altijd goed en past vrijwel onder elke outfit!

Ik zou deze sneaker dragen met een zwarte straight jeans en beige oversized hoodie. Nu met 40% korting, wees er snel bij!!

Voor: € 95,97 van: € 159,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air Max 2021 hier

4. Nike Waffle One

Na alle donkere paartjes is dan deze Nike Waffle One in Wit/Noble Green/Metallic Silver/University Red aan de beurt. De sneaker heeft een dubbele zool en deze zorgt voor extra dimensie.

De rode swoosh geeft een klassieke look aan de sneaker. Goed te combineren met een lichtblauwe distressed jeans, witte tee en beige denim jack.

Voor: € 59,97 van: € 99,99 = 40% korting

Shop deze Nike Waffle One hier

5. Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT

Op nummertje 5 staat deze Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT in de colorway Zwart/Zwart/Gum Light Brown/Wit. Klassieker dan dit paartje kan je het bijna niet hebben, zwart wit suède en leer met een extra grote swoosh.

Door de gum zool heeft deze schoen zowel buiten als binnen lekker veel grip. Goed te combineren met een zwarte pantalon, witte tee en bijpassend jasje.

Voor: € 63,97 van: € 79,99 = 20% korting

Shop deze Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT hier

6. Nike Air Huarache

Je bent helemaal in camo stijl met deze Nike Air Huarache in Cargo Khaki/Zwart/University Gold/Cargo Khaki. Dit dikke modelletje staat voor de 2e keer in deze top 10 en is dan ook zeer populair.

Door de all green colorway is deze sneaker goed te combineren met verschillende tinten groen en een legerjasje.

Voor: € 77,97 van: € 129,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air Huarache hier

7. Nike SB Zoom Blazer Mid

Deze Nike SB Zoom Blazer Mid in de kleur Pecan/Pecan/Wit/Light Curry is niet bestemd voor de skaters onder ons maar kan ook prima als je niet kan skaten.

Ik zou deze dikke sneaker combineren met een low rise jeans met wijde pijpen en een oversized sweater met vette graphic erop. En kijk die prijs!!!

Voor: € 50,97 van: € 84,99 = 40% korting

Shop deze Nike SB Zoom Blazer Mid hier

8. Nike Air Max Pre-Day

Op nummer 7 staat deze Nike Air Max Pre-Day in Zwart/Anthracite/Wit. Wat deze sneaker zo bijzonder maakt is de airunit die alleen onder het achterste gedeelte van de zool zit en iets doorloopt.

Hierdoor krijgt de sneaker een snelle look. Goed te combineren met een zwart trainingspak van Nike en bijpassende cap.

Voor: € 80,97 van: € 134,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air Max Pre-Day hier

9. Nike Air Pegasus 83

Deze Nike Air Pegasus 83 in de colorway Sail/Wit/Zwart zijn de perfecte lente of zomersneakers. Ze zijn licht aan de voet en ook licht van kleur dus overal onder te dragen.

De sneaker heeft volgens ons een beetje een retro lookje en daar houden wij wel van! De Nike Air Pegasus zijn goed te combineren met een jeans short en witte of beige linnen overhemd.

Voor: € 61,97 van: € 94,99 = 34% korting

Shop deze Nike Air Pegasus 83 hier

10. Nike Air Max Genome

Dan zijn we alweer aangekomen bij de nummer 10 in het lijstje van de sale sneakers voor heren. Deze plaats is voor de Nike Air Max Genome in Zwart/Anthracite.

Dit zwarte paartje is voor de echte all black liefhebbers, of gewoon mannen die hun sneakers niet schoon kunnen houden… Draag deze dikke sneaker met een grijs jogging shortje en oversized zwarte tee voor een noncha look.

Voor: € 101,97 van: € 169,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air Max Genome hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring