Top 10 dikste items van JD Sports!

Hoodrich Stack Gilet

Absolute topper op nummer 1 pronkt de Hoodrich Stack Gilet. Deze bodywarmer is met zijn opvallende blauwe kleur perfect voor de voorjaar en de zomer. Nu met 26% korting op JD Sports

Bespaar 20% en shop nu!

Shop nu de Hoodrich Stack Gilet

 

 

 

Nike Geweven Herenbroek Sportswear Repeat

Sportieve Elegantie De Nike Geweven Herenbroek Sportswear Repeat verdient de tweede plaats met zijn mix van sportiviteit en elegantie. Ideaal voor zowel actieve als ontspannen dagen, biedt deze broek ultiem draagcomfort en een veelzijdige stijl. Koop nu en bespaar 25%

Shop deze Nike Pants

 

 

The North Face Running Lightweight Jacket

Deze tijdloze jas hoort thuis in de top 3. De jas is gemaakt voor het hardlopen, maar word vaak toegevoegd aan creatieve outfitjes om daarna lekker de deur uit te gaan. Nu met 30% korting.

Koop nu en bespaar 30%

Shop nu deze The North Face Running Lightweight Jacket

 

Nike Sportswear Damesjack

Modieuze Functionaliteit Het Nike Sportswear damesjack neemt de vierde plaats in. Dit jack combineert mode met functie, en biedt bescherming tegen de elementen, terwijl het een stijlvolle look verzekert, of je nu op weg bent naar de sportschool of de stad in gaat.

Koop nu en bespaar 16%

Shop deze Nike Sportswear Damesjack

 

Nike Dri-FIT Voetbaltop Heren Academy

Sportprestatie Essential De vijfde plaats is voor de Nike Dri-FIT Voetbaltop voor heren, ontworpen voor sportieve topprestaties. Met de geavanceerde Dri-FIT technologie blijf je koel en droog, wat het een onmisbaar item maakt voor elke sportenthousiast.

Koop nu en bespaar 22%

Shop deze Nike Dri-Fit

 

Nike Club Velour Track Pant

Luxe Comfort Op zes staat de Nike Club Velour trainingsbroek, perfect voor degenen die luxe en comfort zoeken in hun vrijetijdskleding. Deze zachte en stijlvolle broek is ideaal voor ontspannen dagen.

Koop nu en bespaar 43%

Shop deze Nike Club Velour Track Pant

 

The North Face Tech Crew Tracksuit Children

Op nummer 7 staat The North Face Tech Crew Tracksuit voor kinderen. Dit basic maar stijlvolle trainingspak is onmisbaar in de top 10. Nu met 25% korting

Shop The North Face Tracksuit nu

The North Face Logo Padded Jacket

Op nummer 8 staat het The North Face Logo Padded Jacket. Deze jas is perfect voor diegenen die er in de winter warm en stijlvol bij willen lopen, geschikt voor zowel avonturen buitenshuis als dagelijks gebruik.

Koop deze jas nu met 18% korting!

Shop deze TNF Puffer Jacket

 

Nike Club T-shirt Heren

Tijdloze Klassieker Het Nike Club T-shirt voor heren staat op nummer 9. Dit essentiële kledingstuk is een tijdloze klassieker, die nooit uit de mode raakt en bij elke outfit past, zowel veelzijdig als comfortabel.

Shop nu 2 shirts voor €40,-!

Shop deze Nike combi Shirt

Nike Repel Hardloopjack voor heren Windrunner

Op de nummer 10 staat de hardloopjack voor de sportieve mensen onder ons. Met deze jas voel jij je altijd comfortabel zodra jij aan het sporten bent. Nu bij JD Sports met 32% korting.

Shop nu deze Nike Hardloopjack Windrunner

 

 

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring