Top 10 dikste Nike dames sneakers in de sale!

Het is weer zover, de Nike End of Season Sale 2022 is officieel begonnen! En dat konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Hierbij hebben wij de 10 dikste dames Nike sneakers voor jou op een rijtje gezet. Gewoon, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken! Wees er snel bij want ze gaan hard!

1. Nike Waffle One SE

Op nummer 1 staat deze Nike Waffle One SE in Wit/Wit/Meerkleurig. Deze sneaker is voor de dames die wel van een tijgerprintje houden. De dubbelde zool bij de hiel maakt deze sneaker echt een eyecatcher en is goed te combineren met een low rise jeans en oversized white tee.

Voor: € 98,97 van: € 109,99 = 10% korting

Shop deze Nike Waffle One SE hier

2. Nike Air Max Plus

Op nummer 2 staat de Nike Air Max Plus in de kleur Plum Fog/Venice/Wit/Metallic Silver. Wij zijn helemaal fan van deze sneaker en dan vooral in deze colorway met zilver accent.

Het oudroze is heel goed te combineren met hoge witte Nike sokken voor een stoerder effect en een luchtig jurkje. Nu met maar liefst 50% korting!!

Voor: € 84,97 Van: € 169,99 = 50% korting

Shop deze Nike Air Max Plus hier

3. Nike Blazer Low Platform

Al eerder zagen jullie een review van ons over de Nike Blazer Low Platform en dit keer is die in de sale in de kleur Wit/Wit/Zwart/Light Lemon Twist.

Deze Blazer tilt jouw outfit naar een ander niveau en is met het gele accent de perfecte lentesneaker! Goed te combineren met een high rise jeans shortje en beige gehaakte croptop.

Voor: € 75,97 van: € 94,99 = 20% korting

Shop deze Nike Blazer Low Platform hier

4. Nike Air Max 95

Met deze Nike Air Max 95 in Sail/Light Marine/Olive Aura/Ocean Cube ren jij naar de zondagse paasbrunch tafel!

Door de zachte kleuren en de uitstraling van de jaren 90 is deze sneaker perfect te combineren met een bloemenjurkje en een denim jasje. Jij scoort deze dikke sneaker al met 30% korting!

Voor: € 118,97 van: € 169,99 = 30% korting

Shop deze Nike Air Max 95 hier

5. Nike Air Huarache SP

Op nummer 5 staat de welbekende Nike Air Huarache SP maar nu in de kleur Khaki/Burgundy Crush/Hazel Rush/Madder Root.

Met deze colorway kan je letterlijk alle kanten op deze zomer. Door de verschillende aardetinten en materialen krijgt deze dikke sneaker diepte en reliëf. Goed te dragen met een beige of coral Nike trainingspakje.

Voor: € 90,97 van: € 129,99 = 30% korting

Shop deze Nike Air Huarache SP hier

6. Nike Air VaporMax 2021 FK

Nummertje 6 is weggelegd voor deze dikke Nike Air VaporMax 2021 FK in de kleur Light Arctic Pink/Summit White/Metallic Silver/Iced Lilac.

Deze sneaker is als een pantoffel aan je voeten en tegelijkertijd heerlijk luchtig voor de lange zomeravonden aan het water. De enorme airunit verdeeld over de hele zool maakt deze sneaker zo bijzonder. Goed te combineren met een grijs Nike cycling shortje en oversized beige blazer.

Voor: € 131,97 van: € 219,99 = 40% korting

Shop deze Nike Air VaporMax 2021 FK hier

7. Nike Zoom Air Fire

Mooi geel is niet lelijk? Dat bewijst deze Nike Zoom Air Fire in de kleur Wit/Light Lemon Twist/Zwart/Metallic Silver zeker wel.

Door zijn snelle design valt deze sneaker gelijk op en zeg nou zelf, deze kan je toch niet laten liggen? En al helemaal niet voor deze prijs!

Voor: € 65,97 van: € 109,99 = 40% korting.

Shop deze Nike Zoom Air Fire hier

8. Nike Air Force 1 Pixel

Deze Nike Air Force 1 Pixel in Summit White/Light Bone/Regal Pink/Photon Dust staat op nummer 8 in de lijst.

Een heerlijk zacht schoentje, niet alleen van binnen maar ook van buiten door de beige suède stof over de gehele sneaker. Deze parel is goed te combineren met een wit linnen oversized blouse gedragen als jurkje.

Voor: € 89,97 van: € 119,99 = 25% korting

Shop deze Nike Air Force 1 Pixel hier

9. Nike Air Huarache

Deze Nike Air Huarache in Phantom/Velvet Brown/Light Bone/Light Curry is een echte eyecatcher!

Door het schildpadmotief met curry oranje kleur vallen de details van dit modelletje nog meer op. De Huarache is goed te combineren met een bruine pantalon met wijde pijpen en witte getailleerde blazer.

Voor: € 103,97 van: € 129,99 = 20% korting

Shop deze Nike Air Huarache hier

10. Nike Waffle One

Op nummer 10 staat nogmaals de Nike Waffle One maar dan in de kleur Sail/Summit White/Venice/Light Soft Pink.

Je merkt het al, wij zijn fan van deze sneaker en dan vooral op het zachte kleurtje. Deze Nike Waffle One is goed te combineren met een lila/roze trainingspak van Nike. Nu met 30% korting!!

Voor: € 69,97 van: € 99,99 = 30% korting

Shop deze Nike Waffle One hier

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring