Top 10 dikste producten Nike Black Friday Sale

Shop nu jouw nieuwe sneakers, kleding en accessoires tijdens de Nike Black Friday Sale met dik 25% korting (of zelfs meer!!)op (bijna) alles!

Dit is een “Nike member only” sale en gebruik kortingscode “GOBIG22” in het winkelmandje!  Check de sale hier!

Om het voor jullie wat overzichtelijker te maken hebben we even de dikste producten op een rijtje gezet!

Direct naar de Black Friday pagina van Nike!

Even wat handige links om direct te shoppen!

Omdat het allemaal best wel veel is en je natuurlijk niet te laat wilt zijn hebben wij even wat handige links voor jou op een rijtje gezet!

  • Nike Black Friday Sale schoenen voor heren
  • Nike Black Friday Sale schoenen voor dames
  • Nike Black Friday Sale schoenen voor jongens
  • Nike Black Friday Sale schoenen voor meisjes

1. Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is een klassieke sneaker die al tientallen jaren meegaat. Het is een favoriet in de sneakerwereld en is gedragen door iedereen, van professionele atleten tot beroemdheden. De Nike Air Max 90 is nu verkrijgbaar op Nike.com met 25% korting, waardoor het een geweldige deal is voor sneakerheads.

Hij is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en roze. Wist je dat je ook je eigen Air Max 90 kan designen!

Van: € 149,99 voor: € 112,49 = 25% korting

Shop de Nike Air Max 90 hier

2. Nike Air Max 95

Op dit moment kun je je handen krijgen op een paar Nike Air Max 95s voor 30% korting bij Nike. Als je op zoek bent naar een veelzijdige sneaker die comfortabel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar ook goed presteert, dan is dit de perfecte schoen voor jou. Dus wacht niet – ga naar Nike en pak een paar voordat ze allemaal weg zijn!

Van: € 189,99 voor: € 132,97 = 30% korting + extra 25%

Shop de Nike Air Max 95 hier

3. Nike Air Max Motif

Deze is voor de jonge sneakerheads onder ons! Als je een fan bent van de Air Max serie, dan wil je zeker de Nike Air Max Motif bekijken. Met een strak design en veel comfort en ondersteuning, is de Motif perfect voor elke sneakerhead collectie. En op dit moment kun je profiteren van een extra 25% korting op alle aankopen op Nike. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog een paar Motifs!

Van: € 114,99 voor: € 68,97 = 40% korting + extra 25%

Shop de Nike Air Max Motif hier

4. Nike Repel Miller

Nike is een bekende en vertrouwde naam in atletische kleding, en het Nike Repel Miler Men’s Running Jacket is een van hun meest populaire items. Dit jack is ontworpen met de behoeften van hardlopers in het achterhoofd, met functies zoals een waterafstotende afwerking en reflecterende details om je zichtbaar te houden bij weinig licht. En nu kun je profiteren van 25% korting op deze must-have hardloopkleding!

Van: € 74,99 voor: € 56,24 = 25% korting

Shop de Nike Repel Miller hier

5. Nike Pro Dry Fit

Als je een sporter bent, dan weet je dat de juiste uitrusting essentieel is om optimaal te presteren. Je hebt spullen nodig die comfortabel zijn, ademen en je niet afremmen. De Nike Pro Dry Fit trainingsbroek is al deze dingen en meer. Met 25% korting is er nooit een beter moment geweest om ze te kopen!

Van: € 69,99 voor: € 52,49 = 25% korting

Shop de Nike Pro Dry Fit hier

6. Nike Sportswear Hooded Jacket

Het wordt koud buiten en als je een nieuwe winterjas nodig hebt, kun je bij Nike terecht – letterlijk. Het Nike Sportswear Older Kids’ Synthetic-Fill Hooded Jacket is perfect om je warm te houden als de temperatuur daalt. En nu kun je profiteren van 25% korting! Dus, waar wacht je nog op? Trek je jas aan en bespaar!

Van: € 94,99 voor: € 71,24 = 25% korting

Shop de Nike Sportswear Hooded Jacket hier

7. Nike Sportswear Essentials Faux Fur Jacket

Met de winter voor de deur is het tijd om na te denken over wat voor soort jas je nodig hebt om je warm te houden tijdens die koude maanden. Als je op zoek bent naar een jas die zowel stijlvol als praktisch is, kijk dan niet verder dan de Nike Sportswear Essentials Women’s Faux Fur Jacket.

Deze jas ziet er niet alleen geweldig uit, maar houdt je ook lekker warm dankzij de voering van imitatiebont. Bovendien geeft Nike momenteel 25% korting op deze jas, dus dit is het perfecte moment om te kopen!

Van: € 149,99 voor: € 82,47 = 45% korting + extra 25% 

Shop de Nike Sportswear Essentials Faux Fur Jacket hier

8. Nike Sportswear Essential Fleece Sweatshirt

Het Nike Sportswear Essential Women’s Fleece Sweatshirt is de perfecte manier om het hele seizoen warm en stijlvol te blijven. Dit sweatshirt is gemaakt met een zachte fleece stof die je de hele dag comfortabel houdt.

Het klassieke Nike logo is geborduurd op de borst, wat een vleugje sportieve stijl toevoegt aan dit essentiële stuk. Bovendien kun je nu profiteren van 25% korting als je shopt op Nike.com!

Van: € 54,99 voor: € 41,24 = 25% korting

Shop de Nike Sportswear Essential Fleece Sweatshirt hier

9. Nike Sportswear Icon Fleece Oversized Pullover Hoodie

Nu het weer begint af te koelen, is het tijd om na te denken over wat je nodig hebt om warm te blijven. En niets houdt je beter warm dan een goede hoodie. Maar niet zomaar een hoodie – de Nike Sportswear Icon Fleece Oversized Pullover Hoodie. Deze bad boy wordt zeker je go-to stuk als de temperatuur daalt. Bovendien kun je nu profiteren van 25% korting als je winkelt op Nike.com. Dus waar wacht je nog op? Warmte en stijl zijn slechts een paar klikken verwijderd!

Van: € 49,99 voor: € 37,49 = 25% korting

Shop de Nike Sportswear Icon Fleece Oversized Pullover Hoodie hier

10. Nike Sportswear Icon Fleece Loose Joggers

Nike staat bekend om hun kwaliteit sportkleding, en deze joggers zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van een zachte katoenmix die perfect is om thuis in te luieren of te gaan hardlopen. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het perfecte paar kunt vinden dat bij uw stijl past. Bovendien hebben ze diepe zakken waarin je je telefoon of sleutels kwijt kunt als je onderweg bent.

Van: € 44,99 voor: € 33,74 = 25% korting

Shop de Nike Sportswear Icon Fleece Loose Joggers hier

Voor alle informatie over deze Nike Black Friday sale sturen wij je door naar onderstaande pagina! Hier staat alles in wat jij moet weten!

Nike Black Friday 2022

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring