Top 10 dikste sneakers Nike Black Friday Sale

Het is weer zo ver! De Nike Black Friday Sale gaat van start! Shop nu de dikste kleding en sneakers van Nike en profiteer van hoge kortingen!

Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent want deze sale is maar tijdelijk geldig en gaat snel! De sale loopt nog tot 24 november 09:00!

Om het voor jullie wat overzichtelijker te maken hebben we even de belangrijkste dingen op een rijtje gezet!

Let wel op: Dit is een “Nike member only” sale en gebruik kortingscode “WIN22” in het winkelmandje!  Check de sale hier!

Check hier de Black Friday Sale van Nike

Even wat handige links om direct te shoppen!

Omdat het allemaal best wel veel is en je natuurlijk niet te laat wilt zijn hebben wij even wat handige links voor jou op een rijtje gezet!

1. Nike Air Max 90

Deze dikke sneaker is vanaf nu in de sale bij Nike. De sneaker beschikt over een unieke colorway. De colorway is: Black/Iron Grey/Safety Orange. Het oranje springt er echt uit!

Van: € 149,99 voor: € 112,49 = 25% korting

Shop de Nike Air Max 90 Black/Iron Grey/Safety Orange hier

2. Nike Air VaporMax 2021 FK Black

De Nike Air VaporMax 2021 FK is een geavanceerde hardloopschoen die een soepele, responsieve rit biedt. Het innovatieve ontwerp van de schoen heeft een Air unit over de hele lengte die maximale demping en ondersteuning biedt.

De VaporMax 2021 heeft ook een Flyknit bovenwerk dat de voet omarmt voor een comfortabele, sokachtige pasvorm.

Van: € 219,99 voor: € 197,97 = 10% korting

Shop de Nike Air VaporMax 2021 FK Black hier

3. Nike Air VaporMax 2021 FK White

De Nike Air VaporMax 2021 FK biedt een lichte, comfortabele rit met een minimalistisch ontwerp. De schoen heeft een Nike Air unit over de hele lengte voor responsieve demping, evenals een geïntegreerd vetersysteem voor een veilige pasvorm. De buitenzool is gemaakt van duurzaam rubber voor langdurige slijtage, en het niet-naaiende bovenwerk zorgt voor een ademende, comfortabele pasvorm.

Van: € 219,99 voor: € 197,97 = 10% korting

Shop de Nike Air VaporMax 2021 FK White hier

4. Nike Air Max Dawn

De Nike Air Max Dawn is een veelzijdige schoen die je omhoog of omlaag kunt kleden. Hij is perfect om boodschappen te doen of naar de sportschool te gaan, maar je kunt hem ook aankleden voor een avondje uit.

Het eenvoudige ontwerp maakt hem gemakkelijk te combineren met elke outfit, en de zwart-witte kleurstelling past overal bij.

Van: € 119,99 voor: € 71,97 = 40% korting

Shop de Nike Air Max Dawn hier

 

5. Nike React Vision

De Nike React Vision is een nieuwe kijk op de klassieke Nike trainer. De schoen is ontworpen om licht en comfortabel te zijn, met de nadruk op een natuurlijker gevoel.

De Nike React Vision is zeker een populaire keuze voor atleten en casual lopers.

Van: € 134,99 voor: € 101,24 = 25% korting

Shop de Nike React Vision hier

6. Nike React Vision

De Nike React Vision is een nieuwe schoen van Nike die is ontworpen om hardlopers een comfortabelere en responsievere ervaring te bieden.

Tot nu toe is de feedback van lopers die de schoen hebben getest positief, waarbij velen zeggen dat hij zijn belofte waarmaakt om een meer comfortabele en responsieve hardloopschoen te zijn.

Van: € 134,99 voor: € 101,24 = 25% korting

Shop de Nike React Vision hier

7. Nike Air Max 90 SE

De Air Max 90 is een van de populairste schoenen van Nike, en de SE-versie biedt dezelfde grote voordelen met een fris uiterlijk. De schoenen zijn gemaakt met een ademend mesh bovenwerk dat helpt je voeten koel te houden, zelfs tijdens intense activiteit.

De Nike Air Max 90 SE is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, stijlvolle en duurzame sneaker.

Van: € 159,99 voor: € 119,99 = 25% korting

Shop de Nike Air Max 90 SE hier

8. Nike Blazer Mid ’77 Vintage

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is een schoen in retrostijl die een eerbetoon is aan de originele Nike Blazer. De schoen heeft een leren bovenwerk met perforaties voor ademend vermogen, een foam tussenzool voor demping, en een rubberen buitenzool voor tractie.

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is een geweldige keuze voor iedereen die een stijlvolle en comfortabele schoen wil die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

Van: € 109,99 voor: € 82,49 = 25% korting

Shop de Nike Blazer Mid ’77 Vintage hier

9. Nike Air Max 90 Futura

De Nike Air Max 90 Futura is een moderne kijk op de klassieke Nike Air Max 90 sneaker.

De Nike Air Max 90 Futura is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele sneaker die de hele dag comfort en ondersteuning biedt.

Van: € 159,99 voor: € 119,99 = 25% korting

Shop de Nike Air Max 90 Futura hier

10. Nike Air Max SC

We sluiten de top 10 af met de Nike Air Max SC. De Nike Air Max SC is een comfortabele, stijlvolle schoen die perfect is voor allerlei activiteiten. Het bovenwerk is gemaakt van leer en synthetische materialen voor ondersteuning en ademend vermogen, en de hielcounter helpt de voet te stabiliseren.

Van: € 89,99 voor: € 67,49 = 25% korting

Shop de Nike Air Max SC hier

Voor alle informatie over deze Nike Black Friday sale sturen wij je door naar onderstaande pagina! Hier staat alles in wat jij moet weten!

Nike Black Friday 2022

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring