Top 10 dikste sneakers Nike End of Season Sale

Eindelijk..! Het is weer zo ver! De Nike End of Season Sale is er eindelijk weer! Er zijn weer veel vette items met hele dikke sale bij Nike. Soms wel kortingen tot wel 50%!

Om het even makkelijk te maken hebben wij een top 10 van de dikste sneakers uit de Nike End of Season Sale even op een rijtje gezet voor je!

Er is voor ieder wat wils! En niet alleen dikke sneakers, ook toffe accessoires en kleding zijn te verkrijgen met hoge kortingen!

Bekijk hier de Nike End of Season Sale hier

Even wat handige links om direct te shoppen!

Omdat het allemaal best wel veel is en je natuurlijk niet te laat wilt zijn hebben wij even wat handige links voor jou op een rijtje gezet!

1. Nike Air Max 90

Deze dikke damessneaker is vanaf nu in de sale bij Nike. De sneaker beschikt over een unieke colorway. De colorway is: Sail/Honeydew/Arctic Orange/Copa. Verder zitten er veel details in! Alleen al de luipaardprint springt er uit!

Van: € 159,99 voor: € 95,97 = 40% korting

Shop de Nike Air Max 90 Sail/Honeydew/Arctic Orange/Copa hier

2. Nike React Miller 2

De Nike React Miller 2 is een hardloopschoen die is ontworpen voor comfort en prestaties. De Lunarlon tussenzool zorgt voor demping en ondersteuning, terwijl het Flywire vetersysteem zorgt voor een goede, comfortabele pasvorm.

De buitenzool van de schoen is versterkt voor duurzaamheid, en de toebox is geperforeerd voor ademend vermogen.

Van: € 129,99 voor: € 90,97 = 30% korting

Shop de Nike React Miller 2 hier

3. Nike Air Max Dawn SE

De Nike Air Max Dawn SE damessneaker is een sneaker die is ontworpen voor comfort en stijl. De sneaker heeft een air max unit in de hiel voor demping, en de buitenzool is van rubber voor duurzaamheid.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh en synthetische materialen voor ademend vermogen, en het vetersysteem is ontworpen voor een stevige pasvorm. En de sneaker is dus tijdens de Nike End of Season Sale te verkrijgen met korting!

Van: € 124,99 voor: € 74,97 = 40% korting

Shop de Nike Air Max Dawn SE hier

4. Nike Air Max 90 G

De Nike Air Max 90 is niet voor niets een van de populairste sneakers onder sneakerheads. Het unieke ontwerp en de comfortabele constructie maken het een geweldige keuze voor dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers om aan je collectie toe te voegen, kijk dan zeker eens naar de Nike Air Max 90!

Van: € 169,99 voor: € 101,97 = 40% korting

Shop de Nike Air Max 90 G hier

5. Nike Air Huarache

Of je nu een sneakerhead bent of gewoon op zoek naar een geweldige alledaagse schoen, de Nike Air Huarache voor vrouwen is het bekijken waard. Met zijn stijlvolle ontwerp en onovertroffen comfort wordt de Huarache zeker je nieuwe go-to sneaker.

Shop hem nu tijdens de Nike End of Season Sale voordat je te laat bent!

Van: € 169,99 voor: € 101,97 = 40% korting

Shop de Nike Air Huarache hier

6. Jordan Air 200E

De Air Jordan 200E is echt een bijzondere sneaker. Het is een perfecte mix van klassieke en moderne design elementen, en het presteert net zo goed als het eruit ziet. Als je een fan bent van sneakers of gewoon een geweldig ontwerp waardeert, dan moet je een paar van deze aanschaffen!

Van: € 134,99 voor: € 80,97 = 40% korting

Shop de Jordan Air 200E hier

7. Nike Air Max 90 G (rood/blauw)

Deze heb je net al voorbij zien komen, maar wij wouden je deze vette colorway niet ontlaten. Over het geheel genomen is de Nike Air Max 90 “G” een geweldige keuze voor sneakerheads die op zoek zijn naar een veelzijdige schoen die in allerlei weersomstandigheden kan worden gedragen.

Van: € 169,99 voor: € 101,97 = 40% korting

Shop de Nike Air Max 90 G hier

8. Nike Air Max Genome voor kids

Ook voor kinderen zijn er super dikke sneakers in de sale. Waaronder de Nike Air Max Genome. Als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers die comfortabel, stijlvol, en gebouwd zijn om lang mee te gaan, dan moet je kijken naar Nike Air Max Genome. Met functies zoals Max Air demping en ademende mesh bovendeel, zijn deze schoenen zeker de moeite waard om eens naar te gaan kijken. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog een paar!

Van: € 139,99 voor: € 97,97 = 30% korting

Shop de Nike Air Max Genome hier

9. Nike Air More Uptempo

De Nike Air More Uptempo voor dames is een klassieke sneaker die vandaag de dag populair blijft dankzij het tijdloze ontwerp en de comfortabele draagbaarheid. Als je op zoek bent naar een casual sneaker om aan je collectie toe te voegen, dan is de Nike Air More Uptempo for Women een geweldige optie.

Van: € 159,99 voor: € 95,97 = 40% korting

Shop de Nike Air More Uptempo hier

10. Jordan Air 200E

We sluiten af met een model wat al voor bij is gekomen. Toch wouden we deze dikke colorway niet aan jou voorbij laten gaan. Want wat is dit een mooie sneaker!

De Air Jordan 200 E is een must-have schoen voor elke sneakerhead. Het combineert de klassieke stijl van de Air Jordan 1 met de moderne technologie van Nike’s Air Max 200 sneakers. Het resultaat is een comfortabele, stijlvolle en head-turning schoen die perfect is voor casual wear

Van: € 134,99 voor: € 80,97 = 40% korting

Shop de Jordan Air 200E hier

Dit waren de top 10 dikste sneakers van de Nike End of Season Sale. Wil jij nou meer weten? Klik dan even op onderstaande link voor onze andere blog! Zo weet jij ook precies tot wanneer de sale geldig is!

Nike End of Season Sale – Korting tot wel 50% – september 2022

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring