Top 5: De beste sneaker stores in Antwerpen

Ga jij binnenkort een weekendje weg of een dagje uit naar Antwerpen? Super leuk! Misschien ben jij dan wel toe aan een nieuw paar sneakers! Deze wil je natuurlijk wel kopen bij de beste sneaker store in Antwerpen!

Antwerpen is natuurlijk een super grote stad waar jij misschien niet snel de tofste plekken voor sneakers zal vinden. Om jou hiermee te helpen heeft Sneakerplaats even de beste sneaker stores in Antwerpen voor jou op een rijtje gezet!

Inhoudsopgave van deze pagina over de beste sneaker store in Antwerpen

Sneaker District

Als sneakerhead is het altijd spannend om een nieuwe plek te ontdekken die in het teken staat van alles wat met sneakers te maken heeft. Dat is precies wat ik vond toen ik Sneaker District in Antwerpen bezocht. Deze winkel is een must voor elke sneakerhead die in Antwerpen is.

Foto credits: Sneaker District

Zodra je binnenkomt, is het duidelijk dat deze winkel is ontworpen met de sneakerhead in gedachten. Er zijn rijen en rijen schoenen netjes gerangschikt op rekken.

En het beste deel? Het personeel heeft veel kennis en passie voor sneakers, dus je kunt ze altijd om hulp vragen als je iets specifieks zoekt.

Sneaker District voert alle grote sneakermerken die elke zichzelf respecterende sneakerhead zou willen hebben. Ze hebben ook minder bekende merken. Kortom, als je het zoekt, hebben ze het waarschijnlijk.

Foto credits: Sneaker District

Sneaker District is een absolute must-visit voor elke sneakerhead die zich in Antwerpen bevindt. De winkel heeft alles wat je maar kunt wensen, van grote merken tot moeilijk te vinden sneakers, en het personeel is ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Bovendien is de locatie onovertroffen – je bevindt je in het hart van het stadscentrum. Dat maakt Sneaker District wel een van de beste sneaker store in Antwerpen!

Waar is Sneaker District te vinden?

Sneaker District is gelegen in het centrum van Antwerpen aan deKloosterstraat 55. De postcode is: 2000, mocht je die nog nodig hebben.

Gelijk naar Sneaker District? Check hier gelijk jouw routebeschrijving!

Wanneer kan je bij Sneaker District terecht?

Sneaker District is 6 dagen in de week geopend. Alleen op maandag zijn de deuren van deze winkel in Antwerpen gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je hier terecht van 10:30 tot 18:00. Op zondag zijn zij ook geopend. Dan gaan de deuren open om 12:00. Om 18:00 sluiten de deuren weer.

Foot Locker

Voor de niet-ingewijden: Foot Locker is een keten van sneakerwinkels die overal ter wereld te vinden zijn. Maar van alle Footlockers die er zijn, is die in Antwerpen bijzonder. Waarom? Nou, simpel gezegd, het is de droom van een sneakerhead die uitkomt.

Het eerste wat je opvalt als je de winkel binnenloopt is de enorme verscheidenheid aan sneakers die er staan uitgestald. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste release van Nike of Adidas, of iets meer niche zoals New Balance of Asics, de kans is groot dat je het hier vindt. En als je niet kunt vinden wat je zoekt, bestelt het behulpzame personeel het graag voor je.

Foto Credits: Foursquare

Maar het is niet alleen het aantal sneakers dat deze winkel bijzonder maakt – het is ook de kwaliteit van de aangeboden schoenen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar hardloopschoenen of een paar stijlvolle kicks voor bij je casual kleding, je vindt er gegarandeerd iets dat aan je wensen voldoet.

En als je een paar schoenen tegen winkelprijs wilt kopen, heb je geluk – de winkel biedt een breed scala aan sneakers tegen zowel de volle prijs als de uitverkoopprijs.

Foto Credits: Foursquare

Als je een sneakerhead bent die zich toevallig in Antwerpen bevindt, dan is een bezoek aan Foot Locker zeker op zijn plaats. Met zijn enorme selectie en geweldige prijzen is het gemakkelijk te zien waarom deze winkel zo populair is bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

Waar is Foot Locker te vinden?

Allereerst is Foot Locker natuurlijk online te vinden! Daarom hebben wij even wat handige links voor jou!

Daarnaast heeft Foot Locker dus ook vele fysieke winkels. Waaronder dus de sneaker store in Antwerpen! Het adres is Meir 56, 2000 in Antwerpen.

Gelijk naar Footlocker? Check hier gelijk jouw routebeschrijving!

Niet in de gelegenheid om naar Antwerpen te gaan? Check hier een lijst met alle winkels!

Wanneer kan je bij Foot Locker terecht?

De Foot Locker in Antwerpen is geopend van maandag tot en met zaterdag. De Foot Locker is van maandag tot en met donderdag geopend van 10:00 tot 18:00. Op vrijdag en zaterdag kan je er terecht van 10:00 tot 18:30. Op zondag is de winkel niet open voor bezoekers.

Sidestep

Voor sneakerheads zijn er bepaalde winkels die het waard zijn om voor te reizen. Ze zijn misschien niet het dichtst bij huis, maar ze bieden een ongeëvenaarde winkelervaring, compleet met een enorme selectie van de nieuwste en beste kicks, deskundig personeel en een sfeer die nergens anders te vinden is. Een van die winkels is Sidestep in Antwerpen, België.

Sidestep opende zijn deuren en is sindsdien een mekka voor sneakerheads. De winkel verkoopt alle grote merken – Nike, Adidas, Jordan, New Balance.

Foto credits: Sidestep

Als je deze sneaker store in Antwerpen binnenloopt, is het alsof de droom van een sneakerliefhebber uitkomt. De rekken staan vol met honderden verschillende stijlen en kleuren sneakers, gerangschikt per merk. En als je in de rekken niet kunt vinden wat je zoekt, zal het deskundige personeel je graag helpen het op te sporen of het voor je te bestellen!

Naast een indrukwekkende selectie sneakers biedt Sidestep ook aangepaste kleding van de populairste streetwearmerken. Dus of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor bij je nieuwe kicks of gewoon wat spullen van je favoriete merken wilt kopen, bij Sidestep zit je goed!Foto credits: Sidestep

Er is geen twijfel mogelijk – Sidestep is een must-visit bestemming voor elke serieuze sneakerhead. Van de nieuwste releases tot hard-to-find collabs en custom kleding, Sidestep heeft alles wat je maar kan wensen en nog wat. Dus als je in Antwerpen (of ergens anders in België) bent, ga dan zeker langs bij dit mekka voor alles wat met sneakers te maken heeft. Je zult er geen spijt van krijgen!

Waar is Sidestep te vinden?

Sidestep is online te vinden! Zij hebben vaak vette producten in de sale! Kijk gelijk even voor jij jouw favoriete sneaker mis loopt!

Check hier de shop van Sidestep

De Sidestep heeft ook meerdere fysieke winkels. Een van deze is dus gevestigd in Antwerpen.

Het adres is: Meir 101, 2000 in Antwerpen.

Gelijk naar Sidestep? Check hier gelijk jouw routebeschrijving!

Wanneer kan je bij Sidestep terecht?

De shop in Antwerpen is van maandag tot en met donderdag geopend van 10:00 tot 18:00. Vrijdag en zaterdag sluit Sidestep de deuren om 18:30. Zondag is de sneaker store in Antwerpen gesloten.

Online kan je natuurlijk altijd shoppen bij Sidestep!

Lockwood

Als je een sneakerhead bent, is de kans groot dat je nog nooit van Lockwood hebt gehoord. Dat komt omdat deze kleine, bescheiden sneakerwinkel in Antwerpen relatief onbekend is buiten sneakerkringen.

Maar vergis je niet, deze winkel is een echte verborgen parel, en het is zeker de moeite waard om hem te bezoeken als je ooit in de buurt bent. Dit is wat Lockwood zo speciaal maakt.

Een van de dingen die Lockwood onderscheidt van andere sneakerwinkels is de ongelooflijke selectie. In tegenstelling tot veel winkels die mainstream merken als Nike en Adidas voeren, heeft Lockwood een breed scala aan minder bekende merken, waaronder een aantal moeilijk te vinden Europese merken die je nergens anders vindt. Wat je smaak in sneakers ook is, bij Lockwood vind je zeker iets wat je leuk vindt.

Foto credits: Lockwood

Wat Lockwood ook bijzonder maakt is de service. De medewerkers hier zijn echte sneaker-experts, en ze maken graag een praatje met klanten en geven aanbevelingen. Ze nemen echt de tijd om hun klanten te leren kennen en wat ze zoeken, waardoor de winkelervaring hier veel persoonlijker is dan bij de meeste andere winkels.

Tot slot zijn de prijzen bij deze sneaker store in Antwerpen zeer redelijk, zeker gezien de kwaliteit van de aangeboden koopwaar. Je kunt hier gemakkelijk sneakers vinden die bij andere winkels twee keer zoveel kosten, maar zonder in te leveren op kwaliteit of selectie. Of je nu één paar wilt kopen of tien, bij Lockwood hoef je niet over de kop te gaan.

Als je een sneakerhead bent, moet de Antwerpse Lockwood-winkel zeker op je radar staan. Deze verborgen parel biedt een ongelooflijke selectie sneakers van zowel mainstream- als nichemerken, allemaal tegen zeer redelijke prijzen. Bovendien is het personeel echte experts die je graag helpen om precies te vinden wat je zoekt. Als je ooit in Antwerpen bent, ga dan zeker naar Lockwood – je zult niet teleurgesteld zijn!

Waar is Lockwood te vinden?

Deze sneakerstore in Antwerpen is gevestigd aan de IJzerenwaag 3. De postcode is net als de andere sneaker stores 2000.

Gelijk naar Lockwood? Check hier gelijk jouw routebeschrijving!

Wanneer kan je bij Lockwood terecht?

De Lockwood is geopend op maandag tot en met donderdag van 11:00 tot 18:00. Op vrijdag zijn zij open van 11:00 tot 18:30 en op zaterdag van 10:00 tot 18:30. Op zondag is Lockwood helaas gesloten.

JD Sports

Voor sneakerheads is een reis naar België niet compleet zonder een bezoek aan JD Sports in Antwerpen. Deze winkel is een must voor iedereen die van sneakers houdt, met zijn enorme selectie schoenen van Nike, Jordan, Adidas en meer.

En het mooiste is dat JD Sports altijd de nieuwste releases heeft, dus je vindt er zeker de nieuwste sneakers op de markt. Hier is een kijkje in deze geweldige winkel.

Foto credits: JD Sports

Zodra je binnenkomt, word je begroet door rekken en rekken met sneakers in elke denkbare maat. Het is onmogelijk om hier niet het perfecte paar schoenen te vinden. En als je niet kunt vinden wat je zoekt, helpt het behulpzame personeel je graag verder. Ze hebben echt verstand van sneakers!

Naast een ongelooflijke selectie sneakers heeft JD Sports ook een geweldige collectie kleding en accessoires van je favoriete merken. Van T-shirts en hoeden tot jassen en broeken, ze hebben alles wat je nodig hebt om je look compleet te maken.

Foto credits: JD Sports

Of je nu een diehard sneakerhead bent of gewoon op zoek naar een geweldige plek om schoenen te shoppen, JD Sports in Antwerpen is zeker een bezoekje waard. Met zijn enorme selectie sneakers en kleding van topmerken is er voor ieder wat wils in deze winkel.

Dus als je de volgende keer in België bent, ga dan zeker langs bij JD Sports en trakteer jezelf op een nieuw paar kicks!

Waar is JD Sports te vinden?

JD Sports is zoals je misschien al wel weet natuurlijk ook online te vinden!

Shop hier meteen bij JD Sports!

De sneaker store in Antwerpen is te vinden op onderstaand adres:

Meir 59, 2000 in Antwerpen.

Gelijk naar JD Sports? Check hier gelijk jouw routebeschrijving!

Wanneer kan je bij JD Sports terecht?

JD Sports is 7 dagen in de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag opent JD Sports haar deuren van 10:00 tot 18:30. Op zondag is de sneaker store in Antwerpen geopend van 11:00 tot 18:00.

Alles over Antwerpen

Antwerpen is een stad in België die bekend staat om zijn modewereld. Als je op zoek bent naar leuke plekken om te winkelen, dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost geven we je een overzicht van enkele van de beste plekken om te gaan winkelen in Antwerpen.

Meir

De Meir is een van de populairste winkelstraten van Antwerpen. Ze ligt in het stadscentrum en herbergt veel winkels uit het topsegment. Als u op zoek bent naar designerkleding, dan is dit de plek om naartoe te gaan. De Meir is ook een geweldige plek om mensen te kijken!

Hier in de Meir zijn dus ook veel van de beste sneaker store in Antwerpen. Zeker de moeite waard dus om eens heen te gaan als jij een echte sneakerhead bent.

Kammenstraat

De Kammenstraat is een straat in de oude binnenstad van Antwerpen. Hier vind je veel onafhankelijke boetieks en vintagewinkels. Dit is de perfecte plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar iets unieks. De Kammenstraat is ook een geweldige plek om de beroemde Antwerpse pralines te vinden!

Antwerpen is een geweldige stad om te winkelen. Of je nu op zoek bent naar high-end mode of unieke boetieks, er is voor ieder wat wils. Dus, waar wacht je nog op? Ga erop uit en begin met ontdekken!

Toch niet naar een sneaker store in Antwerpen? Wij hebben ook blogs over sneaker stores in andere steden geschreven! Check ze hier!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring