Top 5 dikste heren sneakers in de Nike End of Season Sale

Het is weer zover, de Nike End of Season Sale 2022 is officieel begonnen! En dat konden wij natuurlijk niet…

Het is weer zover, de Nike End of Season Sale 2022 is officieel begonnen! En dat konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Hierbij hebben wij de 5 dikste heren Nike sneakers voor jou op een rijtje gezet. Gewoon, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken! Wees er snel bij want ze gaan hard!

1. Nike Air Max Excee

Op nummer 1 staat deze Nike Air Max Excee in het zwart/wit/grijs. Deze sneaker is voor de heren die wel van een kleurrijke optie houden. Het gele op de schoen matcht heerlijk met de zwarte accenten en is daarom een pareltje om aan te doen!

Van: €109,99 voor: 82,47 = 25% korting

Shop deze Nike Air Max Excee hier

2. Nike Waffle One

Op nummer 2 staat de Nike Waffle One in de kleur Light Chocolate/Vapour Mauve/Coconut Milk/Natural. Wij zijn erg fan van deze sneaker met dikke accenten verwerkt in de schoen.

De schoen heeft een beetje een beige uitstraling en is al helemaal vet door de gerippelde zool aan de hak van de schoen, een echte aanrader dus!

Van: €99,99 voor: €79,97 = 20% korting

Shop deze Nike Waffle One hier

3. Nike Air Max Genome

Met deze Nike Air Max Genome in de White/Pure Platinum/Black colorway steel jij de show op straat!

Met een grote air unit zorgt de schoen ook nog voor comfort en heeft het een vette uitstraling. De kleur is met alles te combineren, bijvoorbeeld een lichte jeans met een kleurrijke trui!

Van: €169,97 voor: €122,47 = 27% korting

Shop deze Nike Air Max Genome hier

4. Nike Blazer Mid ’77

Op nummer 4 staat de welbekende Nike Blazer Mid ’77 in de kleur White/Noble Green/Metallic Silver/University Red.

Met deze colorway kan je alle kanten op deze zomer. Een witte kleur waarbij gebruik wordt gemaakt van veel kleurrijke accenten is dit een parel om te dragen! Op de schoen is groot het Nike Swoosh te zien wat een echte eyecatcher is!

Van: €99,99 voor: €79,97 = 20% korting

Shop de Nike Blazer Mid ’77 hier

5. Nike Air Max Dawn

Op nummer 5 staat de Nike Air Max Dawn in de kleur Elemental Gold/Light Iron Ore/Desert Ochre/Total Orange.

Wij zijn zeker fan van dit model, vooral met deze kleurencombinatie. Over het geheel genomen is de kleur van de schoen goud, maar er zijn wat leuke tintjes aan de schoen toegevoegd zoals de oranje Nike swoosh op de schoen. Dit maakt de schoen een goede aankoop!

Van: €114,99 voor: €86,47 = 20% korting

Shop de Nike Air Max Dawn hier