Top 5 dikste sneaker stores in Berlijn

De herfstvakantie komt er weer aan. Dat is een mooi moment voor een lekker stedentripje! Je kan er voor kiezen om naar een mooie stad ver weg te gaan of wat dichterbij. Berlijn is een super mooie stad en als jij een echte sneakerhead bent, is het de plek voor jou!

In Berlijn kan je goed winkelen. Er zijn ook veel sneaker stores in Berlijn. Om het makkelijk te maken hebben wij voor jou een top 5 opgesteld!

Zo weet jij precies waar je moet zijn om een paar dikke sneakers te kopen om zo jouw collectie uit te breiden, of te beginnen;)

Inhoudsopgave van deze pagina

1. Kickz

Als je een sneakerhead bent, dan moet je weten over Kickz. Kickz is een van de coolste sneaker winkels in Berlijn. Ze hebben niet alleen de nieuwste merken en stijlen, maar ook een grote selectie vintage sneakers.

Bovendien is het personeel zeer deskundig en altijd bereid om je te helpen het perfecte paar sneakers te vinden.

Foto Credits: Kickz

Zoals gezegd heeft Kickz alle nieuwste en beste sneakermerken, waaronder Nike, Adidas, New Balance, Asics en Puma. Daarnaast hebben ze altijd een goede selectie van moeilijk te vinden merken zoals Reebok Classic en Vans.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw paar hardloopschoenen of een aantal frisse kicks te rocken in het weekend, bent u zeker om te vinden wat u zoekt bij Kickz.

Kickz staat ook bekend om de nieuwe releases die zij hebben. Als je in Berlijn bent, houdt dan de release kalender in de gaten! Wie weet kan je dan een dikke release scoren bij Kickz!

Kickz beschikt ook over een online shop! Check het hier!

Waar is Kickz te vinden?

Het adres van de shop is: Torstrasse 86, 10119 Berlijn, Duitsland.

Wanneer kan je bij Kickz terecht?

Kickz is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 19:00. Voor vragen over de shop in Berlijn is Kickz bereikbaar via onderstaand telefoonnummer:

+15168939326

2. Solebox

Solebox is een sneaker en streetwear shop in Berlijn. Deze winkel is een must-visit voor elke sneakerhead. Het heeft een enorme selectie sneakers van alle grote merken zoals Nike en New Balance. Ook heeft het personeel veel kennis over sneakers en mode.

Foto Credits: Solebox

Verder hebben ze ook veel nieuwe releases! Als je meer van de old-school sneakers bent kan je hier ook terecht!

De diversiteit en kwaliteit van deze shop is de reden dat ze in de top 10 sneaker stores in Berlijn staan!

Waar is Solebox te vinden?

Het adres van de shop is: Nürnberger Str. 14, 10789 Berlijn, Duitsland.

Wanneer kan je bij Solebox terecht?

Solebox is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 20:00. Voor vragen over de shop in Berlijn is Solebox bereikbaar via onderstaand telefoonnummer:

030 23607121

3. Overkill

Overkill is een van de sneaker stores in Berlijn die al sinds de opening in 2005 de aandacht trekt. De winkel staat bekend om zijn indrukwekkende selectie schoenen en kleding en zijn strakke, minimalistische ontwerp. Als je een sneakerhead bent, heb je waarschijnlijk al van Overkill gehoord. Maar als je dat nog niet hebt gedaan, is dit wat je moet weten.

Overkill heeft een breed assortiment sneakers van zowel bekende als opkomende merken. Naast sneakers heeft de winkel ook t-shirts, jassen, hoeden en andere streetwear artikelen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste release van Nike of een zeldzaam paar Adidas-kicks, je vindt het zeker bij Overkill.

Overkill beschikt ook over een online shop! Check het hier!

Waar is Overkill te vinden?

Het adres van de shop is: Köpenicker Str. 195A, 10997 Berlijn, Duitsland.

Wanneer kan je bij Overkill terecht?

Overkill is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 20:00. Voor vragen over de shop in Berlijn is Overkill bereikbaar via onderstaand telefoonnummer:

 +49 30 61076633

4. Snipes

Als je een sneakerhead bent, dan weet je dat een van de beste plekken om nieuwe kicks te scoren bij Snipes is. Deze winkel is gevestigd in Berlijn en staat bekend om zijn enorme selectie schoenen voor zowel mannen als vrouwen.

Maar dat is niet alles; Snipes heeft ook kleding en accessoires van enkele van de grootste merken in de modewereld. Met andere woorden, het is een one-stop shop voor al je sneakerbehoeften.

Een van de dingen die Snipes zo bijzonder maken, is dat het bedrijf alleen producten van de hoogste kwaliteit verkoopt. Of je nu op zoek bent naar Air Jordans of Off-White collabs, je kunt er zeker van zijn dat je bij Snipes alleen authentieke artikelen vindt.

Bovendien staat het personeel altijd klaar om je te helpen het perfecte paar schoenen te vinden dat bij jouw stijl past. Geloof ons, ze weten wat ze doen!

Snipes beschikt ook over een online shop! Check het hier!

Waar is Snipes te vinden?

Het adres van de shop is: Alexanderplatz 3, 1017 Berlijn, Duitsland.

Wanneer kan je bij Snipes terecht?

Snipes is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00. Voor vragen over de shop in Berlijn is Snipes bereikbaar via onderstaand telefoonnummer:

+49 30 23887727

5. SNS (Sneakersnstuff)

Een van de populairste sneaker stores in Berlijn is Sneakersnstuff! Als je een sneakerhead bent, dan weet je dat dit een must-visit is. Laten we eens kijken wat Sneakersnstuff zo speciaal maakt.

Een van de dingen die Sneakersnstuff zo speciaal maakt is hun toewijding aan kwaliteit. Ze verkopen alleen producten waar ze zelf in geloven en die ze zelf ook zouden willen dragen. Daarnaast bieden ze een breed scala aan maten, zodat iedereen het perfecte paar sneakers kan vinden.

Een andere reden om van Sneakersnstuff te houden is hun toewijding aan klantenservice. Ze hebben een team van experts die altijd beschikbaar zijn om je te helpen het juiste paar sneakers te vinden of eventuele vragen te beantwoorden.

Of je nu een diehard sneakerhead bent of net begint, Sneakersnstuff is de perfecte plek voor jou.

Waar is SNS te vinden?

Het adres van de shop is: Schönhauser Allee 6-7, 10119 Berlijn, Duitsland.

Wanneer kan je bij SNS terecht?

SNS is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 19:00. Voor vragen over de shop in Berlijn is SNS bereikbaar via onderstaand telefoonnummer:

+49 30 58849136

De dikste sneaker stores in Berlijn op een rijtje

  • Kickz
  • Solebox
  • Overkill
  • Snipes
  • SNS (Sneakersnstuff)

De vijf beste sneaker stores in Berlijn zijn Kickz, Solebox, Overkill, Snipes en SNS (Sneakersnstuff). Al deze winkels bieden een grote verscheidenheid aan sneakers van zowel bekende als opkomende merken.

Naast sneakers verkopen veel van deze sneaker stores in Berlijn ook kleding en accessoires van enkele van de grootste namen in de mode. Een van de dingen die deze winkels onderscheiden is hun streven naar kwaliteit, waarbij ze alleen authentieke en hoogwaardige producten aanbieden.

Een ander opvallend kenmerk van de sneaker stores in Berlijn is de uitzonderlijke klantenservice, met personeel dat altijd klaar staat om je te helpen het perfecte paar sneakers te vinden of vragen te beantwoorden.

Over de stad Berlijn

Al eeuwenlang is Berlijn een broeinest van cultuur en creativiteit. Van de wereldberoemde musea tot het hypermoderne nachtleven, deze stad heeft voor elk wat wils. Als je het geluk hebt in Berlijn te zijn, zijn hier slechts enkele van de vele dingen die je kunt doen.

Geen reis naar Berlijn is compleet zonder een bezoek aan de Brandenburger Tor. Dit 18e-eeuwse neoklassieke bouwwerk is een van de meest iconische symbolen van de stad en zal je zeker de adem benemen. Of je het nu van veraf bewondert of er doorheen loopt op weg naar een andere bestemming, de Brandenburger Tor is een must-see.

Voor velen is de Berlijnse Muur een symbool van verdeeldheid en onderdrukking. Maar vandaag de dag is de muur verdwenen en de voormalige locatie is omgevormd tot een gedenkteken voor degenen die hun leven verloren toen ze probeerden te ontsnappen aan Oost-Duitsland. Het monument is zowel ontroerend als educatief, en het is een geweldige manier om meer te weten te komen over deze belangrijke periode in de geschiedenis.

Berlijn is de thuisbasis van enkele van ’s werelds beste musea, en ze zijn allemaal gelegen op het Museumeiland in de rivier de Spree. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, geschiedenis of wetenschap, er is zeker een museum dat uw interesse wekt. En met zoveel geweldige musea op één plek, kunt u gemakkelijk een hele dag besteden aan het verkennen ervan.

Berlijn is echt een fascinerende stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Als je ooit het geluk hebt om hier te zijn, bezoek dan zeker een aantal (of alle!) van de hierboven genoemde geweldige plekken. Je zult er geen spijt van krijgen!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring