Top 5 sneaker shops in Milaan

Binnenkort een weekend Milaan en toe aan een nieuw paar sneakers? Dat is toevallig! Wij hebben voor jou de beste sneaker shops in Milaan op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar jij moet zijn voor een dik paartje!

Inhoudsopgave van deze pagina over sneaker shops in Milaan

Slam Jam

Voor sneakerheads zijn er maar weinig plaatsen op aarde die kunnen wedijveren met Slam Jam in Milaan. Deze winkel is een mekka voor alles wat met sneakers te maken heeft, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom het zo’n populaire bestemming is voor diehard fans van het schoeisel.

Foto Credits: Slam Jam

Vanaf het moment dat je binnenstapt, is het duidelijk dat dit een plek is waar sneakers worden vereerd. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht, van de displays tot de indeling van de winkel.

Zelfs als je geen enorme sneakerhead bent, is het onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van de toewijding en liefde die gepaard gaan met het runnen van een zaak als Slam Jam.

Foto Credits: Slam Jam

Waar is Slam Jam te vinden?

De sneaker shop in Milaan is gevestigd aan de Via Giovanni Lanza 1. De postcode is 20121. Het ligt mooi gelegen omringd door allerlei andere mooie winkels.

Routebeschrijving naar Slam Jam!

Wanneer kan je bij Slam Jam terecht?

Slam Jam is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30 tot 19:30. Helaas zijn zij op zondag en maandag gesloten.

One Block Down

Als je een sneakerhead bent, dan weet je dat One Block Down een van de beste sneaker shops is in Milaan. Het is een mekka voor alles wat met kicks te maken heeft. One Block Down, gevestigd in Milaan, Italië, heeft zich gevestigd als een van de belangrijkste bestemmingen om sneakers te kopen.

Foto Credits: One Block Down

Met een indrukwekkende selectie van zowel limited edition als moeilijk te vinden sneakers is One Block Down een must voor elke zichzelf respecterende sneakerhead.

Naast een geweldige selectie, beschikt One Block Down ook over een team van deskundige medewerkers die altijd klaar staan om je te helpen met wat je ook nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar advies over wat je moet kopen of gewoon wilt praten over de laatste sneaker release, het personeel van One Block Down helpt je graag.

Foto Credits: One Block Down

Waar is One Block Down te vinden?

Deze shop is gelegen aan de Via Giovanni Lanza 1 20121 Milaan. Het is heel indrukwekkend! Zeker een aanrader om even langs te gaan als je in Milaan bent!

Routebeschrijving naar One Block Down!

Wanneer kan je bij One Block Down terecht?

Bij One Block Down kan je bijna altijd terecht. De shop is 7 dagen in de week geopend. Je kan er dan terecht van 11:00 tot 20:00!

Size? Official

Milaan is een van de belangrijkste steden ter wereld als het gaat om de sneakercultuur. Het is niet alleen de thuisbasis van enkele van de meest invloedrijke modehuizen en ontwerpers, maar het is ook de plek waar je Size? vindt.

Foto Credits: Size?

Het eerste wat je opvalt aan Size? is dat het geen typische sneakerwinkel is. Het is strak en minimalistisch, met een focus op kwaliteit boven kwantiteit. De rekken zijn gevuld met een indrukwekkende selectie limited edition sneakers, en er is ook een kleine sectie gewijd aan kleding en accessoires.

Foto Credits: Size?

Waar is Size? te vinden?

Een van de sneaker shops in Milaan is Size?. Het ligt in een van de populairste winkelstraten van Milaan. Het adres is Corso di Porta Ticinese 62. De postcode is 20123.

Routebeschrijving naar Size? Official!

Wanneer kan je bij Size? terecht?

Size? is geopend op maandag tot en met zaterdag van 10:30 tot 19:30. Op zondag is Size? helaas gesloten. Ook online is Size? actief! Hier kun je altijd terecht!

Check hier de website van Size?!

Special Milano

Als je een sneakerhead bent, dan weet je dat Milaan een van de beste plaatsen ter wereld is om zeldzame en limited-edition kicks te vinden. En als je op zoek bent naar de coolste sneakerwinkel in Milaan, zoek dan niet verder dan Special Milano.

Foto Credits: Special Milano

Special Milano ligt in het hart van het modedistrict van Milaan en is een mekka voor sneakerheads uit de hele wereld. De winkel heeft alle nieuwste releases van Nike, Adidas en andere grote merken op voorraad, maar ook moeilijk te vinden juweeltjes van opkomende ontwerpers.

Of je nu je collectie wilt uitbreiden of gewoon wilt gaan shoppen, Special Milano is zeker een bezoekje waard als je de volgende keer in Milaan bent.

Foto Credits: Special Milano

Waar is Special Milano te vinden?

Special Milano is gelegen aan de Corso di Porta Ticinese. Het nummer is 80. Mocht je de postcode ook nog nodig hebben? 20123 is de postcode!

Routebeschrijving naar Special Milano!

Wanneer kan je bij Special Milano terecht?

Special Milano is 7 dagen in de week geopend. Van maandag tot en met vrijdag en zondag opent Special Milano haar deuren van 14:30 tot 19:30. Op zaterdag is de sneaker shop in Milaan geopend van 11:00 tot 13:00 en van 14:30 tot 19:30.

Airness

Als je een sneakerhead bent, dan weet je dat een van de beste plaatsen om sneakers te kopen Italië is. Het land is de thuisbasis van enkele van de meest iconische sneakermerken ter wereld, en het is ook de thuisbasis van enkele van de beste sneakerwinkels. Een winkel die zeker een bezoek waard is, is Airness in Milaan.

Foto Credits: Four Square

Airness is een van de beste sneaker shops in Milaan en is een relatief nieuwe winkel. De winkel bevindt zich op een verborgen binnenplaats naast een drukke straat, en is gemakkelijk te missen als je niet weet waar je moet kijken. Maar als je hem eenmaal gevonden hebt, zul je versteld staan van het aanbod aan sneakers.

Waar is Airness te vinden?

De winkel ligt tussen dure boetieks en grote warenhuizen, dus hij is gemakkelijk te vinden. Het adres is:
Viale Monza 2
20127
Milaan

Routebeschrijving naar Airness!

Foto Credits: Four Square

Wanneer kan je bij Airness terecht?

Airness is alle dagen van de week geopend. Dit maakt Airness ook een van de beste sneaker shops in Milaan! Je kan er terecht van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 19:00.

Wat te doen in Milaan?

Als de modehoofdstad van de wereld is Milaan een paradijs voor shoppers. Met winkels van topontwerpers in elke straat kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben het voor je geregeld. Hier is onze gids voor het beste winkelen in Milaan, van luxe boetieks tot verborgen juweeltjes.

Luxe boetieks

Als u op zoek bent naar designerlabels, is er geen betere plek om te winkelen dan Via Montenapoleone. Deze straat is de thuisbasis van enkele van de grootste namen in de modewereld, waaronder Gucci, Prada en Dolce & Gabbana. Als uw budget niet toereikend is voor designermerken, hoeft u niet te wanhopen: ga naar de Via della Spiga, waar u topmerken als Armani en Valentino vindt tegen meer betaalbare prijzen.

Verborgen juweeltjes

Milaan zit ook vol verborgen winkelpareltjes, als je weet waar je moet zoeken. Ga voor vintage vondsten naar Naviglio Grande, waar u kunt snuffelen tussen kraampjes vol kleding, meubels en kunst uit vervlogen tijden. Of voor iets echt unieks gaat u naar 10 Corso Como-een conceptwinkel die alles verkoopt, van boeken en muziek tot mode en huishoudelijke artikelen.

Of je nu op zoek bent naar luxe labels of verborgen juweeltjes, Milaan heeft voor ieder wat wils. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het plannen van uw shopping trip!

Naast mooie sneaker shops in Milaan zijn er natuurlijk ook nog veel andere mooie aspecten. Milaan is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur, en het heeft iedereen iets te bieden – of je nu geïnteresseerd bent in kunst, mode, eten, of gewoon de unieke sfeer van de stad wilt opsnuiven.

Toch niet naar een van deze sneaker shops in Milaan? Wij hebben ook blogs over sneaker stores in andere steden geschreven! Check ze hier!

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring