Top 5 sneaker shops in New York

Het heeft even geduurd mensen maar we zijn weer terug met een nieuwe top 5 sneaker shops! Na de Europese…

Het heeft even geduurd mensen maar we zijn weer terug met een nieuwe top 5 sneaker shops! Na de Europese steden zoekt Sneakerplaats het nu iets verder op! Deze week een overzichtje van de dikste sneaker shops in New York!

Inhoudsopgave van deze pagina over sneaker shops in New York

SNS New York

Als je een sneakerhead bent, dan heb je waarschijnlijk gehoord van Sneakersnstuff – een wereldberoemde sneakerwinkel met vestigingen over de hele wereld. Maar als je geen sneakerhead bent, dan vraag je je misschien af waar al die ophef over gaat. Geloof me, het is de moeite waard. Sneakersnstuff is meer dan een winkel; het is een ervaring.

Wat Sneakersnstuff onderscheidt van andere winkels is het niveau van klantenservice en zorg dat aan elke aankoop wordt besteed. De medewerkers zijn echte experts op hun gebied, en ze zijn gepassioneerd over het helpen van klanten bij het vinden van het perfecte paar schoenen.

Als je ooit in New York bent, ga dan zeker langs bij Sneakersnstuff – je zult er geen spijt van krijgen.

Sneakersnstuff is veel meer dan een winkel; het is een ervaring. Als je ooit in New York bent, ga er dan zeker een kijkje nemen!

Waar is SNS te vinden?

Het adres is 22 Little W 12th St, New York, NY 10014.

Wanneer kan je bij SNS terecht?

Deze shop is alle dagen van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kan je hier terecht van 11:00 tot 19:00. Zondag zijn de deuren geopend van 12:00 tot 18:00.

Footlocker New York

Sneakerheads, verheug je! Verscholen in een hoekje van New York ligt een verborgen juweeltje voor jou – Footlocker. Deze winkel is de droom van elke sneakerliefhebber, met rekken en rekken vol met de nieuwste en beste kicks op één plek. En het beste deel? Het is ook nog een leuk qua prijs. Dit is alles wat je moet weten over Footlocker.

Een van de dingen die Footlocker zo geweldig maakt, zijn de prijzen. Je vindt hier sneakers voor veel minder dan in andere winkels.

Footlocker heeft alle nieuwste sneaker releases, maar ook veel klassiekers. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuw paar Jordans of iets tijdlozers zoals Converse Chuck Taylors, je zult het hier kunnen vinden. De winkel is altijd gevuld met de nieuwste releases, dus je kunt er zeker van zijn dat je de hipste sneakers op de markt in handen krijgt.

Als je in de markt bent voor een nieuw paar sneakers, is er geen betere plek dan Footlocker. Met zijn lage prijzen en grote selectie heeft deze winkel alles wat een sneakerhead zich kan wensen – en meer. Dus als je de volgende keer in New York bent, ga dan zeker langs bij Footlocker en koop een nieuw paar kicks!

Waar is Footlocker te vinden?

Allereerst is Foot Locker natuurlijk online te vinden! Daarom hebben wij even wat handige links voor jou!

Daarnaast heeft Foot Locker dus ook vele fysieke winkels. Waaronder dus een van de beste sneaker shops in New York! Het adres is 1460 Broadway, New York, NY 10036.

Wanneer kan je bij Footlocker terecht?

Ook deze store is 7 dagen in de week geopend! Van maandag tot en met zaterdag kan je hier terecht van 11:00 tot 19:00. Zondag zijn zij geopend van 12:00 tot 18:00.

Stockx

In het hart van New York zit een kleine sneakerwinkel genaamd Stockx. De winkel is bescheiden van buiten, maar stap binnen en je bevindt je in een ware tempel voor sneakers. Van de muren met rijen ongerepte sneakers tot het deskundige personeel dat je alles kan vertellen over elk paar, het is duidelijk dat dit geen gewone sneakerwinkel is.

Het eerste wat je opvalt als je Stockx binnenkomt is de uitgebreide uitstalling van sneakers, netjes gerangschikt op rekken van vloer tot plafond. Het tweede wat opvalt is de geur – een bedwelmende mix van nieuwe schoenen en verse koffie die je meteen op je gemak stelt.

Een ander uniek aspect van Stockx is de focus op klantenservice. Het deskundige personeel staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en helpt je graag bij het vinden van het perfecte paar sneakers. Of je nu een doorgewinterde sneakerhead bent of voor het eerst koopt, je zult je hier thuis voelen.

Als je in de markt bent voor een nieuw paar sneakers, breng dan zeker een bezoek aan Stockx in SoHo. Met zijn eerlijke prijzen, ruime keuze en uitstekende klantenservice wordt het zeker je favoriete plek voor alles wat met sneakers te maken heeft. Veel shopplezier!

Waar is Stockx te vinden?

Een van de beste sneaker shops in New York is gelegen aan de 237 Lafayette St, NY 10012.

Wanneer kan je bij Stockx terecht?

Stockx heeft haar deuren geopend van maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 18:00. Op zondag is Stockx gesloten.

Flight Club

Als je een sneakerhead bent, dan weet je alles over Flight Club. Deze winkel in New York is dé bestemming voor iedereen die de meest gewilde sneakers op de markt wil kopen, verkopen of ruilen. Van zeldzame Air Jordans tot limited edition Nikes, Flight Club heeft het allemaal. Maar wat deze winkel echt onderscheidt is de ervaring.

Zodra je Flight Club binnenstapt, word je meegevoerd naar een sneakerparadijs. De muren zijn bekleed met rijen en rijen van de heetste kicks, en het deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen precies te vinden wat je zoekt.

Of je nu in de markt bent voor een nieuw paar schoenen of gewoon wilt snuffelen, er is voor elk wat wils bij Flight Club.

Als je in de markt bent voor een nieuw paar sneakers, kun je nergens beter terecht dan bij Flight Club. Met een onverslaanbare selectie en deskundig personeel hebben ze alles wat je nodig hebt om je perfecte paar kicks te vinden.

Dus als je de volgende keer op zoek bent naar nieuwe sneakers, breng dan zeker een bezoek aan Flight Club. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Waar is Flight Club te vinden?

Het adres van Flight Club is 812 Broadway, New York, NY 10003. Het is omringd met veel andere leuke winkels!

Wanneer kan je bij Flight Club terecht?

Deze shop is alle dagen van de week geopend van 11:00 tot 19:00!

Laced Up Queens

Als je een sneakerhead bent, dan ken je Laced Up Queens al. Deze winkel is het mekka voor alles wat met sneakers te maken heeft. Van Air Jordans tot Nikes, van Adidas tot Vans, Laced Up Queens heeft alles voor je in huis. Maar deze winkel is meer dan een sneakerwinkel; het is een gemeenschap.

Er zijn genoeg sneakerwinkels in New York, maar geen enkele is te vergelijken met Laced Up Queens. Deze winkel is een klasse apart dankzij de enorme selectie, het deskundige personeel en de gastvrije sfeer. Wat je budget ook is of welke stijl je ook zoekt, je vindt het zeker bij Laced Up Queens.

Als de sneakerwereld zich blijft ontwikkelen, zal Laced Up Queens dat ook doen. Dus als je ooit in de buurt bent, ga dan zeker even langs om te kijken wat Laced Up Queens allemaal te bieden heeft!

Laced Up Queens is zonder twijfel de beste sneakerwinkel in New York City. Dankzij de enorme selectie, het deskundige personeel en de gastvrije sfeer is er niets vergelijkbaars. Dus als je de volgende keer in de buurt bent, ga dan zeker even langs! Je zult niet teleurgesteld zijn.

Waar is Laced Up Queens te vinden?

Het adres is 90-15 Queens Blvd 1025, Queens, NY 11373.

Wanneer kan je bij Laced Up Queens terecht?

Je kan hier bijna altijd terecht! Van maandag tot en met zaterdag zijn zij open van 10:00 tot 21:30. Op zondag kan je hier terecht van 11:00 tot 20:00.

 

 

Toch niet naar een van deze sneaker shops in New York? Wij hebben ook blogs over sneaker stores in andere steden geschreven! Check ze hier!