Top 5 sneaker stores in Parijs

Ga jij binnenkort naar Parijs? Dan denk je in eerste instantie natuurlijk aan de stad van de liefde! Maar wist je dat er ook gigantisch veel leuke winkels zijn! Waaronder vele super dikke sneaker winkels!

Dan ontkom je er dan natuurlijk niet aan om in ieder geval 1 dag te gaan shoppen. Om jouw dag nog leuker te maken hebben wij even de 5 dikste sneaker stores in Parijs op een rijtje gezet!

Inhoudsopgave van deze pagina

1. Supreme

In de wereld van de streetwear zijn er maar weinig merken meer begeerd dan Supreme. Het in New York gevestigde bedrijf heeft legioenen fans over de hele wereld en zijn dropdagen veroorzaken vaak fysieke confrontaties en internetchaos. Dus toen Supreme eerder dit jaar een nieuwe winkel in Parijs opende, was de hype groot.

De winkel zelf is gevestigd in het Hôtel de Ville district van Parijs, dat al een broeinest is voor high fashion. Het drie verdiepingen tellende gebouw heeft een betonnen gevel en grote ramen die de koopwaar binnen laten zien.

Foto credits: Timeout

En zoals alle Supreme-winkels wordt de Parijse vestiging overspoeld met natuurlijk licht, waardoor het een lichte en luchtige uitstraling heeft.

Als je het geluk hebt binnenkort in Parijs te zijn, ga dan zeker langs bij de nieuwe winkel van Supreme om te zien waar alle hype over gaat. Van de indrukwekkende buitenkant tot de exclusieve koopwaar binnenin, het is echt een bezienswaardigheid.

Maar wees gewaarschuwd: je zou wel eens meer geld kunnen uitgeven dan je van plan was!

Waar is Supreme te vinden?

De sneakerstore is gevestigd aan de 20 Rue Barbette in Parijs. Het ligt mooi gelegen omringd door allerlei andere mooie winkels.

Routebeschrijving naar Supreme!

Wanneer kan je bij Supreme terecht?

Supreme haar deuren zijn geopend op maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 19:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00

2. SNS Parijs

SNS is de afkorting voor Sneakersnstuff. Dit is echt een van de dikste sneaker stores in Parijs. Sinds de oprichting in 1999 is de Zweedse retailer Sneakersnstuff een go-to bron voor de nieuwste en beste schoenen.

In de twee decennia sinds de oprichting heeft het bedrijf zich uitgebreid naar locaties over de hele wereld, waaronder Parijs, Frankrijk.

Foto credits: Sneakersnstuff

De winkel werd al snel een favoriet onder de lokale bevolking en toeristen, dankzij de indrukwekkende selectie van sneakers en streetwear. Naast grote merken als Adidas en Nike heeft Sneakersnstuff ook minder bekende merken als New Balance en Asics.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste release of een moeilijk te vinden klassieker, de kans is groot dat je het vindt bij Sneakersnstuff Parijs.

Waar is SNS te vinden?

Deze shop is gevestigd in een mooi stukje Parijs vlakbij veel gezellige terrasjes. Het adres is: 95 Rue Réaumur, 75002 in Parijs.

Routebeschrijving naar SNS!

Wanneer kan je bij SNS terecht?

Sneakersnstuff is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 19:00. Helaas zijn zij op zondag gesloten.

3. Larry Deadstock

Larry Deadstock is echt een van de uniekste sneaker stores in Parijs. In de wereld van de sneakercultuur zijn er maar weinig plaatsen die meer aanzien genieten dan Larry Deadstock in Parijs. Larry Deadstock is opgericht wordt algemeen beschouwd als de beste sneakerwinkel in Europa, en misschien wel in de wereld.

Met een indrukwekkende inventaris van zowel klassieke als zeldzame sneakers, en een team van deskundige medewerkers, is het geen wonder dat Larry Deadstock een mekka is voor sneakerheads van over de hele wereld.

Foto credits: Colors Sneakers

Er zijn een paar dingen die Larry Deadstock zo speciaal maken. Eerst en vooral is er hun indrukwekkende voorraad. Of je nu op zoek bent naar een paar moeilijk te vinden Air Jordan 1’s of de nieuwste release van Adidas, de kans is groot dat Larry Deadstock het op voorraad heeft.

Ze hebben ook een breed scala aan kleding en accessoires van merken als Supreme en Palace, waardoor ze een one-stop shop zijn voor al je streetwear behoeften.

Waar is Larry Deadstock te vinden?

Larry Deadstock is gevestigd aan de65 Rue de Saintonge in Parijs. Mocht je de postcode nodig hebben: 75003.

Routebeschrijving naar Larry Deadstock!

Wanneer kan je bij Larry Deadstock terecht?

Deze store is geopend op woensdag, donderdag en zaterdag van 11:00 tot 19:00. Op maandag, vrijdag en zondag zijn zij geopend van 14:00 tot 19:00. Op dinsdag is Larry Deadstock helaas gesloten.

4. Starcow Parijs

Starcow is een van de beste sneaker stores in Parijs. Starcow, gevestigd in een prachtig 18e-eeuws gebouw, is een must-visit voor elke zichzelf respecterende sneakerhead.

Maar Starcow is meer dan alleen een winkel; het is een tempel voor alles wat met sneakers te maken heeft, met een team van gepassioneerde experts die schoenen leven en ademen.

Foto credits: Foursquare

Als je van sneakers houdt, dan is er geen excuus om Starcow niet te bezoeken als je in Parijs bent. Geloof ons, het is de moeite waard om er helemaal voor te gaan!

Je vindt er niet alleen een geweldige selectie schoenen, maar je krijgt ook nuttig advies van het deskundige team en een unieke Franse winkelervaring. Vergeet alleen je portemonnee niet…

Waar is Starcow te vinden?

Starcow ligt middenin het centrum van het mooie Pompidou. Het adres is 62 Rue Saint-Honoré, 75001 in Parijs.

Routebeschrijving naar Starcow!

Wanneer kan je bij Starcow terecht?

Maandag is deze shop geopend van 14:00 tot 19:00. Dinsdag tot en met zaterdag is Starcow geopend van 11:00 tot 19:00. Zondag is helaas de enige dag dat zij de deuren gesloten houden..

5. Nike House of Innovation Parijs

Nike House of Innovation heeft een oppervlakte van 2400 vierkante meter verdeeld over 5 verdiepingen in hartje Parijs. De winkel is een waar paradijs voor sneakerheads, met Air Max sneakers van vloer tot plafond.

Nike House of Innovation  is anders dan alle andere Nike winkels die ervoor zijn gekomen. Het is een ultramoderne faciliteit die klanten een meeslepende ervaring biedt.

Foto credits: Nike

En aangezien het in Parijs ligt, een van de modehoofdsteden van de wereld, kun je er zeker van zijn dat het design van de winkel tiptop in orde is.

Nike House of Innovation is een must-visit voor elke sneakerhead die Parijs bezoekt. Het is een indrukwekkende winkel die voor elk wat wils biedt. Of je nu op zoek bent naar Nike’s nieuwste aanbod, je eigen spullen wilt aanpassen of gewoon wilt genieten van het indrukwekkende ontwerp van de ruimte, in het Nike House of Innovation kun je terecht.

Waar is Nike House of Innovation te vinden?

Deze shop is gelegen aan de 79 Av. des Champs-Élysées in Parijs. Het is heel indrukwekkend! Zeker een aanrader om even langs te gaan als je in Parijs bent!

Routebeschrijving naar Nike House of Innovation!

Wanneer kan je bij Nike House of Innovation terecht?

Deze store is bijna altijd open. Alle dagen van de week is deze shop geopend van 10:00 tot 21:00. Je kan er dus echt altijd terecht!

Alles wat je moet weten over Parijs

Weinig steden in de wereld zijn zo synoniem met high fashion als Parijs. De Franse hoofdstad is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze modehuizen ter wereld en is al eeuwenlang toonaangevend in de mode-industrie. Als u op zoek bent naar een echt unieke winkelervaring, is er geen betere plek om te beginnen dan Parijs.

Hoewel Parijs de thuisbasis is van een aantal high-end designer winkels, is dat niet alles wat het te bieden heeft. De stad is ook gevuld met kleine boetiekjes en onafhankelijke ontwerpers, die een mate van verscheidenheid en keuze bieden die u nergens anders zult vinden. Wat uw budget of stijl ook is, in Parijs vindt u zeker iets wat bij u past.

Een van de beste dingen aan winkelen in Parijs is de sfeer. De stad heeft een bepaalde je ne sais quoi die je nergens anders kunt vinden. Of u nu door de rekken van een kleine boetiek of door de rekken van een designerwinkel bladert, u krijgt het gevoel dat u deel uitmaakt van iets speciaals. Er is niets vergelijkbaars.

Als u op zoek bent naar een echt unieke winkelervaring, is er geen betere plek om te beginnen dan Parijs. Met zijn combinatie van topontwerpers en kleine boetiekjes is er voor elk wat wils in de Lichtstad.

Toch niet naar Parijs? We hebben ook een top 5 gemaakt over de prachtige steden Amsterdam en Berlijn!

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring