Top 5 sneakers black friday

Gebruik de code SPRINT23 bij het afrekenen om te profiteren van deze aanbieding.

De korting is geldig van 22 tot en met 28 november 2023.

Dit is een geweldige kans om je favoriete Nike-producten te kopen met een flinke korting.

Actie! 

Hier onder een top 5 met sneakers die je kan scoren met de black Friday deal.

Deze iconische sneaker is geïnspireerd door de oneindige mogelijkheden van de basketbalcultuur en straalt positieve energie uit. De vernieuwde merkdetails geven de schoen een modern tintje. De vertrouwde Nike Air-demping zorgt voor comfortabele ondersteuning, waar je ook naartoe gaat.

De vernieuwde Swoosh-logo op de zijkant van de schoen en het nieuwe Nike Air-logo op de tong zorgen voor een frisse look. De vertrouwde Nike Air-demping biedt lichtgewicht ondersteuning en comfort.

Met de Nike Air Max 1 kun je overal heen. Of je nu een basketbalwedstrijd speelt, naar een concert gaat of gewoon een dagje door de stad loopt, deze schoen zorgt ervoor dat je er stijlvol en comfortabel uitziet.

https://www.nike.com/nl/t/air-max-1-damesschoenen-sctCZg/FQ2538-100

Een klassieke basketbalschoen uit de jaren 80 is terug

Met een frisse look die de nostalgie van het origineel behoudt. De gewatteerde, lage kraag is comfortabel en stijlvol, en de vintage details geven de schoen een unieke uitstraling. Deze schoen is perfect voor iedereen die houdt van basketbal, streetwear of gewoon een stijlvolle look wil. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat je de perfecte look kunt vinden om je eigen te maken.

https://www.nike.com/nl/t/dunk-low-damesschoenen-FNQ1pZ/FQ8899-100

De Air Max 1 is de originele Air Max en de leider van de groep.

Met zijn tijdloze design en comfortabele demping is de Air Max 1 een schoen die je nooit zal vervelen. De snelle look, golvende tussenzool en Nike Air-unit zorgen ervoor dat je er stijlvol en comfortabel uitziet, waar je ook gaat. De Air Max 1 is een klassieke schoen die al meer dan 35 jaar populair is. Het is de perfecte schoen voor iedereen die houdt van stijl, comfort en innovatie.

https://www.nike.com/nl/t/air-max-1-damesschoenen-T8z5m9/DZ2628-002

Stap naar een hoger niveau met de Stadium 90.

Deze nieuwe schoen combineert de beste elementen van de Air Jordan 1 en Air Jordan 5, voor een unieke look en feel. Het bovenwerk is gemaakt van leer en luchtig geweven materiaal voor ventilatie en stevigheid. De Nike Air-demping in de zool zorgt voor comfort en ondersteuning. De Stadium 90 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een schoen die zowel stijlvol als functioneel is.

https://www.nike.com/nl/t/jordan-stadium-90-damesschoenen-gr9zmn/FB2269-106

De Vomero 5 is een schoen die zich onderscheidt van de rest.

De schoen heeft een complex design met vele laagjes, gemaakt van textiel, synthetisch suède en plastic accenten. Dit geeft de schoen een unieke uitstraling die tegelijkertijd strak en elegant is. De Vomero 5 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een schoen die zowel stijlvol als comfortabel is. De schoen biedt uitstekende demping en ondersteuning, waardoor je er de hele dag op uit kunt gaan. De Vomero 5 is een schoen die je niet snel zult vergeten.

https://www.nike.com/nl/t/vomero-5-damesschoenen-dqtvnM/FN7778-600

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring