Top 5 stoerste kids kleding in de Nike End of Season Sale

Het is weer de tijd voor de Nike End of Season Sale, hier wouden wij uiteraard iets over schrijven! Hierbij…

Het is weer de tijd voor de Nike End of Season Sale, hier wouden wij uiteraard iets over schrijven!

Hierbij hebben wij de 5 dikste kids kleding voor jou op een rijtje gezet. Dit zodat jij weet welke dikke kleding jij straks moet halen! Wees er snel bij want ze gaan heel hard!

1. Nike Dri-FIT Boys Shirt

Op nummer staat staat de Nike Dri-FIT Boys Shirt in de kleur Black/Black/White. Dit is een parel van een shirt waarmee je goed de zomer ingaat, nu met een mooie korting. Shop hem nu voordat hij uitverkocht is!

Van: € 29,99 voor: € 25,47 = 15% korting

Shop de Nike Dri-FIT Shirt hier

2. Nike Sportswear Fleece Hoodie Kids

Dit is een must have voor de zomer, de Nike Sportswear Fleece Hoodie Kids in de kleur Mystic Navy/White/Obsidian/University Red. Met vest overleef je de koude zomeravonden, gemaakt van een heerlijke stof en zit perfect! Een must have dus!

Van: € 54,99 voor: € 38,47 = 30% korting

Nike Sportswear Fleece Hoodie Kids

3. Nike Sportswear Trousers Kids

Wie wel is Nike draagt, weet dat de broeken van Nike heerlijk zitten! Zo ook deze, deze girls broek is heerlijk in een zomerse kleur waar je dagen in kan lopen zonder dat je hem uit wil doen! Shop hem nu!

Van: € 47,99 voor: € 33,97 = 29% korting

Shop de Nike Sportswear Trousers Kids hier

4. Nike Sportswear Club Fleece

Dit is nou een item wat je moet hebben, de Nike Sportswear Club Fleece zal veel mensen doen omkijken om straat. Zeker als je het goed matcht met bijvoorbeeld een mooie lichte broek en witte sneakers. Shop hem nu want het gaat hard!

Van: € 39,99 voor: € 31,97 = 20% korting

Shop de Nike Sportswear Club Fleece hier

5. Nike Dri-FIT Kylian Mbappe

Dit is ook zeker een pareltje, de Nike Dri-FIT Kylian Mbappe, deze mooie trainingsbroek is te koop in de Black/Bright Crimson colorway.

Ik denk dat iedereen Kylian Mbappe wel kent, wie wilt hier nou geen broek van? Met mooi het Nike logo op de zijkant van de broek is dit een echte eyecatcher, shop hem hieronder!

Van: € 44,99 voor: € 35,97 = 20% korting

Shop de Nike Dri-FIT Kylian Mbappe hier