Top 6 Verwachte Nike Air Max 1

  Nike lijkt voorlopig nog volop bezig te zijn met het uitbrengen van nieuwe Air Max 1-modellen. De iconische sneaker,…

 

Nike lijkt voorlopig nog volop bezig te zijn met het uitbrengen van nieuwe Air Max 1-modellen. De iconische sneaker, die voor het eerst het licht zag in 1987, lijkt in 2023 absoluut in de schijnwerpers te staan. Ondanks de vele al uitgebrachte colorways, krijgen we nu een eerste glimp van enkele nieuwe ontwerpen, waaronder de ‘Beef & Broccoli’, ‘Buff Gold’, ’86 ‘Sport Royal’, ‘Light Iron Ore’, ‘Wheat’ en de ‘Multi Speckle’.

Nike Air Max 1 releases 2023

De Nike Air Max 1, ontworpen door Tinker Hatfield, heeft een tijdloos silhouet. Deze sneaker was de allereerste Nike-schoen met een zichtbare Air-unit. Hoewel het model een tijdje uit de schijnwerpers was verdwenen, maakte het een indrukwekkende comeback tijdens Air Max Day 2023. Dit jaar alleen al zijn er tal van nieuwe kleurstellingen uitgebracht, en nu krijgen we zelfs de kans om maar liefst vijf nieuwe varianten te bewonderen.

1. Nike Air Max 1 ‘Light Iron Ore’

De ‘Light Iron Ore’-variant maakte onlangs zijn opwachting in de Verenigde Staten, exclusief verkrijgbaar bij JD Sports-winkels. Het lijkt erop dat deze release voorlopig alleen beschikbaar is via JD Sports. Deze sneaker heeft een ingetogen kleurstelling waarbij het bovenwerk gebruikmaakt van diverse materialen die het geheel een stijlvolle uitstraling geven. De toevoeging van oranje accenten op de zool en hiel geeft de sneaker een fraaie finishing touch.

2. Nike Air Max 1