Van Haren

De van Haren schoenenwinkel is het paradijs voor liefhebbers van schoenen. Met een inventaris die al het nieuwste en beste van Nike, Adidas en meer bevat, heeft de van Haren winkel voor ieder wat wils.

Voordat je iets bij van Haren besteld, check even onze pagina! Zo weet je precies hoe alles werkt bij van Haren en wat van Haren te bieden heeft!

Direct shoppen bij van Haren? Shop hier!

Inhoudsopgave van de pagina

Van Haren schoenen

Van Haren heeft wat betreft schoenen voor ieder wat wils. Je kan er terecht voor de absolute topmerken zoals Nike en Adidas. Ook voor relatief kleinere merken kan je terecht bij van Haren.

Check hier de pagina met alle verkrijgbare merken!

Of je nu een goed paar sportschoenen nodig hebt of een paar casual sneakers. Bij van Haren zul jij zeker slagen! Iedereen kan hier leuk winkelen! Voor alle geslachten van jong tot oud is er super veel keuze.

Om het voor jullie wat makkelijker te maken hebben wij een paar links zodat je snel op de goede pagina zit!

Van Haren sale

Bij van Haren zijn er bijna altijd wel producten in de sale. Gedurende de sale shop jij jouw favoriete sportschoenen of laarsjes voor een aantrekkelijke prijs!

Check hier wat handige linkjes!

Van Haren betrouwbaar

We krijgen vaak de vraag of van Haren betrouwbaar is. Wij snappen deze vraag heel goed! Tegenwoordig zijn er zoveel webshops waar jij wat kan bestellen dat het lastig is welke jij nou kan vertrouwen.

Wij kunnen deze vraag voor jou beantwoorden! Uitgaande van onze eigen ervaringen met van Haren kunnen wij zeggen dat van Haren een betrouwbare partij is om jouw favoriete schoenen te bestellen. Wij hebben er een paar keer wat besteld en vanaf het moment van bestellen tot en met de bezorging hebben wij niks op van Haren aan te merken!

Hopelijk ben jij nu gerustgesteld en kan jij met een gerust hart gaan shoppen bij van Haren!

Direct shoppen bij van Haren? Shop hier!

Van Haren vestigingen

Van Haren heeft meerdere vestigingen in Nederland. Deze vestigingen zijn verspreid door het hele land. Check even onderstaande pagina van van Haren voor de dichtsbijzijnde winkel bij jouw in de buurt!

Van Haren in de buurt? Check het hier!

Van Haren verzending

Als jij wat bestelt bij van Haren zal jouw pakketje bezorgd worden door PostNL of DHL. Deze keuze mag jij helemaal zelf maken! Bij DHL betaal jij geen verzendkosten en bij PostNL wel. Bij PostNL betaal jij €1,95. Wel krijg je daar en online Track&Trace code bij. Deze krijg je niet als jij besluit jouw bestelling te laten bezorgen door DHL.

Als jij wat besteld bij van Haren hoef jij niet lang te wachten. De meeste bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd!

Meer informatie nodig over verzendingen en bestellingen? Check dan even deze pagina!

Van Haren retour

Ben jij toch niet helemaal tevreden over jouw bestelling. Dat kan natuurlijk! Na ontvangst van jouw bestelling heb jij 60 dagen de tijd om het pakket terug te sturen. Dit kan op 2 manieren.

Allereerst gewoon via PostNL. Dit is geheel kosteloos. Je kan er ook voor kiezen om het product te retourneren in een filiaal. Check even de storefinder zodat je snel weet welke winkel het dichtstbij is!

Storefinder van Haren

Van Haren contact

De klantenservice van van Haren is doordeweeks bereikbaar van 09:30 tot en met 21:30. In het weekend zijn zij ook bereikbaar maar dan van 10:00 tot 18:00. Het nummer wat je dan kan bellen is:
088 – 864 23 10

Op bovenstaand nummer kan jij van Haren ook via WhatsApp bereiken!

Wil jij toch liever jouw vraag bespreken via de mail? Ook dat kan! Mail dan even naar:
klantenservice@vanharen.nl

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring