We The Best x Air Jordan 5 Retro

Naast Billie Eilish zit ook de enige echte DJ Khaled niet stil dit jaar. Hij wordt ook wel beschouwd als…

Naast Billie Eilish zit ook de enige echte DJ Khaled niet stil dit jaar. Hij wordt ook wel beschouwd als een van de grootste sneakerheads en wij weten wel waarom.

DJ Khaled brengt dit jaar maar liefst vijf Air Jordan 5 Retro’s uit in dikke kleuren. Op zijn Instagram @wethebestmusic heeft DJ Khaled al een kleine sneak peak gegeven en wij zijn fan!

Wat vinden wij van deze colorways?

Deze colorways (waar de namen helaas nog niet van bekend zijn) schreeuwen streetwear. Zo komt er een opvallende peach kleur uit, een creme kleur met paars/blauw accent, een paarse uitvoering en een hemelblauwe kleur met vette graphic op de zool.

Alle sneakers zijn van leer met een soort gaas op het middenstuk, dit geeft een futuristische uitstraling. Check ze snel op de foto’s hieronder!

Het model van de Nike Air Jordan 5 Retro

Dit model heeft een moderne look en is volgens ons de ideale lente sneaker. In 1990 werd de Air Jordan 5 voor het eerst uitgebracht en was voornamelijk een basketbalschoen.

Tegenwoordig wordt deze dikke sneaker ook lekker naar buiten gedragen. Wat deze sneaker uniek maakt is de lacelock op de veters en de iets doorzichtige zool.

Een ander detail: de ene schoen heeft een We The Best tekst op de hiel en de ander het Nike Jordan logo.

Wat vinden wij van de We The Best x Air Jordan 5 Retro

Wat zullen we zeggen, DJ Khaled heeft ons niet teleurgesteld en we hadden dan ook zeker niks anders van hem verwacht. Deze kleurencombinaties passen allemaal erg goed bij elkaar en het is echt een eyecatcher aan je voet. Mocht je deze kunnen bemachtigen dit jaar, lucky you!

We The Best x Air Jordan 5 Retro releasedatum

De releasedatum van deze samenwerking tussen DJ Khaled en Air Jordan is helaas nog niet bekend. Het wordt wel een wereldwijde release, dus we hopen dat in Nederland een paartje kunnen scoren!

Houd daarom ook goed onze sneaker release kalender in de gaten. Hier blijf jij op de hoogte van alle aankomende releases!