WOOVIN & Adje Vieren 50 Jaar Hiphop

WOOVIN en de enige echte Adje zetten de spotlight op 50 jaar hiphop in een vette mini-documentaire én een onverslaanbare…

WOOVIN en de enige echte Adje zetten de spotlight op 50 jaar hiphop in een vette mini-documentaire én een onverslaanbare sneaker giveaway. Duik met ons in de verbonden wereld van muziek en kicks die al decennia lang de straten domineert.

Sneak Peek in de Geschiedenis van Sneakers & Hiphop

WOOVIN, dé online sneakermarkt met een community-boost, bundelt de krachten met de Nederlandse hiphop legende Adje om je een diepgaande blik te geven op hoe sneakers en muziek elkaar al die tijd hebben beïnvloed. We duiken in de Bronx-vibes van de jaren ’70, waar hiphop werd geboren en de relatie tussen twee culturen werd gesmeed.

WOOVIN x Adje Sneaker Vibes

Om de big 5-0 van hiphop te vieren, brengen WOOVIN en Adje je een mini-docu, sneak peeks van Adje’s fresh tracks, én een giveaway die je omver blaast. We hebben het niet over zomaar sneakers. Adje’s favoriete knallers – de Jordan 1 Retro High OG Lost and Found en de Jordan 4 Retro SB Pine Green – maken deel uit van deze exclusieve deal.

Ontdek de Bronx Vibes met Adje

De mini-docu volgt Adje terwijl hij ons meeneemt naar zijn favoriete spots, met de eerste stop bij de legendarische platenzaak Concerto. Hij vertelt over de vibes die zijn jeugd hebben beïnvloed en welke sneakers de hiphop scene rockten. “We hebben iets dope gecreëerd om 50 jaar hiphop te vieren. En ja, we gaan zeker anderen inspireren, net zoals sneakers en muziek dat bij mij deden”, zegt Adje.

Stay tuned, want WOOVIN en Adje droppen de komende maanden meer delen van de mini-docu en giveaways om de 50 jaar hiphop festiviteiten voort te zetten.