Ziengs

De meeste van jullie zullen deze schoenenwinkel wel kennen. In veel steden in Nederland is Ziengs gevestigd. Ziengs is de perfecte plek voor jou!

Niet alleen hebben ze en breed assortiment, ook de prijzen zijn erg aantrekkelijk en dus betaalbaar. Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, kijk dan zeker even bij Ziengs.

Voordat je iets bij Ziengs besteld, check even onze pagina! Zo weet je precies hoe alles werkt bij Ziengs en wat Ziengs te bieden heeft!

Direct shoppen bij Ziengs? Shop hier!

Inhoudsopgave van de pagina

Ziengs schoenen

Ziengs is een schoenenwinkel met een grote verscheidenheid aan schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar hardloopschoenen of een stijlvol paar hakken voor een avondje uit, bij Ziengs zit je goed.

Ziengs heeft voor ieder wat wils. Je kan het zo gek niet bedenken. Sloffen, werkschoenen, sandalen, hakken etc. Echt alles wat je je maar kan bedenken verkoopt Ziengs.

Ziengs heeft een breed scala aan merken. Denk hierbij aan de grote jongens zoals Nike, New Balance en Floris van Bommel. Ook voor wat minder bekende merken kan je terecht bij Ziengs. Check hier de pagina met alle verkrijgbare merken!

Om het voor jullie wat makkelijker te maken hebben wij een paar links zodat je snel op de goede pagina zit!

Ziengs sale

Ziengs staat bekend om de aantrekkelijke prijs. Je hoeft niet je hele portemonnee leeg te trekken voor een mooi paartje. Ziengs heeft ook altijd super veel schoenen in de sale. Dit kan oplopen tot soms wel 50% korting! Wees er wel snel bij, het gaat namelijk altijd er snel!

Om voor jullie tijd te besparen hebben wij een paar handige links zodat je direct op de juiste pagina terecht komt!

Ziengs betrouwbaarheid

Er zijn tegenwoordig veel online winkelmogelijkheden, en het kan moeilijk zijn om te weten welke betrouwbaar zijn. Vaak zien wij de vragen voorbij komen over de betrouwbaarheid van Ziengs. Wij kunnen jullie geruststellen. Deze schoenenwinkel is zeker een partij waarbij jij met een gerust hart een paar schoenen kan kopen!

Wij zijn er een paar keer fysiek geweest en dat was altijd super fijn en het personeel is erg vriendelijk! Onze online ervaringen zijn ook erg positief. Onlangs nog wat besteld en de bezorging was er op tijd en in een uitstekende staat!

Ziengs reviews en beoordelingen

Voor de reviews van Ziengs kun je terecht bij Trustpilot. Let er op dat het wel een beetje een vertekend beeld is. De reviews gaan met name over de fysieke winkels en niet zo zeer over het online bestellen.

Ziengs locaties van de winkels

Ziengs is gevestigd door het hele land. Er zijn in totaal 81 vestigingen. Check hier waar alle vestigingen zijn en welke het dichtstbij is!

Alle vestigingen van Ziengs op een rijtje!

Toch gaan wij even een paar vestigingen uitlichten zodat jij een beetje een idee hebt hoe het eruit zal gaan zien!

Ziengs in Groningen

De winkel in Groningen is gevestigd aan de Brugstraat 7b. Het is een erg mooie ruim opgezette winkel. De winkel is 7 dagen in de week geopend. Check hier de openingstijden!

Als je niet bij Groningen in de buurt woont raden wij het aan om er een leuk dagje uit van te maken! Er zijn namelijk nog heel veel andere leuke winkels in Groningen!

Ziengs in Zwolle

Ziengs is ook gevestigd in Zwolle. In Zwolle kun je ze vinden aan de Diezerstraat 90. De winkel ligt middenin de binnenstad! Een uitstekende locatie dus. De winkel is van maandag tot en met zondag geopend! Voor de openingstijden sturen wij jou daar naar Ziengs zelf!

Als je in Zwolle bent loop dan zeker even naar binnen bij deze toffe schoenenwinkel!

Ziengs in Assen

De Ziengs is ook te vinden in de provincie Drenthe. Namelijk in de hoofdstad Assen. Hier is de winkel gevestigd aan de Noordersingel 3. De winkel is alle dagen van de week geopend! Hier vindt je de exacte openingstijden!

De shop is erg groot opgezet en het personeel heeft er alle tijd om jou vakkundig aan een geschikt paar schoenen te koppelen. Loop dus gerust even naar binnen voor een passend advies en wie weet loop je wel naar buiten met een leuk paar schoenen!

Ziengs in Apeldoorn

De winkel in Apeldoorn ligt middenin het centrum van Apeldoorn! Het ligt ook vlakbij de gezellige terrasjes die het centrum jou te bieden heeft. Het adres is Hoofdstraat 68. Deze winkel is op alle dagen geopend op zondag na.
Check voor de exacte openingstijden even deze pagina!

Ook deze winkel is erg ruim opgezet. Wat ook erg aangenaam is, is dat deze winkel erg licht is. Het is dus echt de perfecte bestemming om een goed paar schoenen te scoren voor jouw gezin!

Ziengs verzending

Ziengs heeft een samenwerking met PostNL. De actuele status kan je vervolgens zien op jouw “mijn Ziengs” pagina. De bezorging is per locatie, per artikel verschillend.

Wel is er de mogelijkheid om jouw bestelling op te halen bij een van de fysieke winkels van Ziengs. Let er op dat dit alleen mogelijk bij een bestelbedrag van minimaal €39,99.

Ziengs retourneren

Wanneer jij niet tevreden bent of het is toch niet helemaal wat je verwacht had heb jij de optie om het product te retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na aflevering. Ook kan jij binnen die 14 dagen jouw product ruilen in een fysieke winkel.

Als jij het product wenst terug te sturen, ontvang jij 7 werkdagen na ontvangst het geld terug op jouw bankrekening. Je kan er ook voor besluiten om het terug te brengen naar de winkel. Hier kun je ook geld terug krijgen mits er genoeg geld in de kassa aanwezig is.

Check hier nog meer informatie over retourneren!

Ziengs contact

Ziengs is te bereiekn op 0592 – 201 238. Zij zijn bereikbaar op op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 en op zaterdag van 09:30 tot 17:00.

Ziengs heeft ook een contactformulier. Hier kun je altijd terecht met al jouw vragen!

Over Ziengs

Ziengs is een ander soort schoenenwinkel. Wat maakt hen anders, vraag je? Om te beginnen hebben ze maten en stijlen voor het hele gezin, niet alleen voor vrouwen.

Ze hebben ook een breed scala aan prijzen, zodat u iets kunt vinden ongeacht uw budget. Plus, ze hebben een geweldig retourbeleid en ze zijn altijd blij om u te helpen het perfecte paar schoenen te vinden. Kortom, bij Ziengs kun je terecht voor al je schoenen!

Geschiedenis

Ziengs werd in 1963 opgericht door Mr. Theo Ziengs Sr. Met meer dan 50 jaar in het bedrijfsleven, weten ze wel wat van schoenen!

Ze hebben alles van sneakers en sandalen tot formele kleding en nog veel meer. Wat je ook zoekt, de kans is groot dat Ziengs het heeft. Ze hebben zelfs hun eigen lijn van schoenen, die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en komen in een verscheidenheid van stijlen.

Service

Als u niet zeker weet wat u zoekt, zal het vriendelijke personeel van Ziengs u graag helpen om het perfecte paar schoenen te vinden. Ze nemen de tijd om u en uw behoeften te leren kennen, zodat ze aanbevelingen op maat kunnen doen.

En als u niet tevreden bent met uw aankoop, geen probleem! Ziengs biedt gratis retourneren binnen 30 dagen na aankoop. Dat is pas klantenservice!

Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar sneakers of een stijlvol paar sandalen, bij Ziengs moet je zijn. Met een onverslaanbare selectie en een uitzonderlijke klantenservice, is het geen wonder dat ze al meer dan 50 jaar in zaken zijn!

Dus de volgende keer dat je nieuwe schoenen nodig hebt, kijk dan zeker bij Ziengs. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Informatie nodig voor andere shops? Bekijk hier onder welke shops wij nog meer hebben toegelicht!

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring