Dit zijn de meest exclusieve Nike sneakers van dit moment

Ben jij net als ons gek van sneakers en kun je er niet genoeg in je kast hebben staan? Lees (en kijk) dan snel verder om de meest exclusieve modellen van Nike te ontdekken. Van de nieuwste designs, tot klassiekers die opnieuw in de mode zijn.

Nike Jordan

We trappen deze lijst af met Jordan sneakers, een iconisch model van een van dé leukste sneakermerken. Nike sneakers zijn namelijk een musthave voor alle sneakerfans. Iedere liefhebber heeft vast al een paar, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen plek is voor een nieuwe set.

Wat dacht je van het hoge Nike Air Jordan model? Kies voor een totaal witte uitvoering zodat ze overal bij passen, en tevens perfect staan bij kleding van spijkerstof. Of geef juist wat kleur aan je outfit en kies bijvoorbeeld voor de zomerse OG Brotherhood, in de kleuren oranje en paars. Zo kom je meteen in een tropische stemming en kun je stijlvol de zomer in.

Een ander zomers en opvallend paar, maar in een lagere uitvoering, zijn de Low Lemonade sneakers die ons doen denken aan “glow in the dark” sterren. Deze schoen heeft een wijd model, waardoor ze geschikt zijn voor bredere voeten.

Dankzij de lage uitvoering draagt hij lekker koel, waardoor ze ook heerlijk lopen als het erg warm is. Als je nog wat extra kleur wil toevoegen, kun je altijd de veters veranderen. Kies bijvoorbeeld voor een lekker knalkleurtje, die matchen met een kleuraccent uit je outfit.

Nike Air Max

Een model dat nog een beetje populairder is en eigenlijk nooit uit de mode is gegaan, is natuurlijk de Nike Air Max. De leukste Nike Air Max 1 kopen is echter alles behalve een makkie, omdat dit model werkelijk te verkrijgen is in heel veel verschillende kleuren en designs. Gelukkig helpen we je een handje en hebben we onze drie favo modellen uitgekozen.

Ten eerste de PRM Dirty Denim. De (echte) denim stof zorgt ervoor dat je deze sneakers combineert met vrijwel iedere outfit, aangezien dit ook het geval is voor denim kleding. De lichtgele zool heeft ervoor gezorgd dat dit een van onze favorieten is, aangezien het meteen zorgt voor een retro uitstraling.

Het tweede paar dat volgens ons een plaatsje in de spotlights verdient, is het knalroze model met de naam Dia de Muertos. De kleuren en materialen zijn gebaseerd op deze Mexicaanse feestdag en het is een model dat gegarandeerd zorgt voor de nodige aandacht. Toch zijn deze sneakers ideaal voor een relaxed dagje, evenals een avondje uit.


Het derde model in deze top drie van Nike Air Max 1 zijn de SP Concepts Mellow sneakers. Ook een model dat opvalt, maar op een wat subtielere manier. De “muted” tonen zorgen voor een rustige uitstraling, terwijl de schoenen vol zitten met leuke details. Mocht je je trouwens afvragen waar je deze exclusieve sneakers kunt kopen, neem dan een kijkje in de webshop van Slick Sneakers.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste modellen? Kijk dan op onze sneaker release pagina.

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring