De populairste Nike paartjes van juni 2024!

Nike blijft een van de meest geliefde merken ter wereld en heeft opnieuw de toon gezet met hun meest populaire items in juni. Hier is een uitgebreide blik op de top 10 items die sneakers en mode fans enthousiast hebben gemaakt deze maand.

1. Nike Shox TL Black 

De Nike Shox TL in de zwarte kleurvariant is een gedurfde keuze voor elke sneaker liefhebber. Met zijn robuuste design en de iconische Shox-zool die maximale demping biedt, is deze schoen perfect voor zowel sport als straatstijl. De volledig zwarte uitvoering maakt het een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elke garderobe.

Nike Shox TL-sko til kvinder. Nike DK
Shop de Shox TL Black hier!

2. Dunk Low Premium Lilac Bloom

De Dunk Low Premium in Lilac Bloom is een prachtige optie voor de zomer. Deze schoen combineert de klassieke Dunk-silhouet met een zachte lila kleur, waardoor hij perfect is voor de warmere maanden. Met 20% korting is dit niet alleen een modieuze keuze maar ook een voordelige aankoop.

Nike Dunk Low Premium Wmns "Lilac Bloom"
Shop de Dunk Low Premium Lilac Bloom!

3. Dunk Low Concord 

De Dunk Low Concord brengt een tijdloze zwart-witte kleurencombinatie die nooit uit de mode raakt. Deze sneaker biedt de perfecte balans tussen casual en chic, waardoor hij geschikt is voor bijna elke gelegenheid. De duurzaamheid en het comfort van deze schoen maken het een favoriet onder sneaker heads.

Nike Dunk Low Retro Herenschoenen
Shop hier de Dunk Low Concord!

4. Nike P-6000 Summit White Fir 

De Nike P-6000 in Summit White Fir is een eerbetoon aan de retro hardloopschoenen van Nike. Met zijn mesh- en leren bovenwerk in een fris witte kleur met groene accenten, biedt deze schoen zowel stijl als functionaliteit. Het ademend ontwerp en de uitstekende ondersteuning maken het ideaal voor zowel dagelijkse activiteiten als sportieve avonturen. 

Nike P-6000 "Summit White Fir"
Shop hier de Nike P-6000 Summit White Fir! 

5. Nike Air Force 1 ’07 Fire Red 

De klassieke Air Force 1 ’07 krijgt een vurige make-over met de Fire Red kleurvariant. Deze schoen behoudt het iconische ontwerp van de Air Force 1, maar voegt een opvallende rode kleur toe die zeker de aandacht trekt. Met 20% korting is dit een geweldige kans om een iconische schoen te bemachtigen voor een gereduceerde prijs.

Nike Air Force 1 '07 herenschoenen
Shop hier de AF1 Fire Red!

6. Dunk Low Pacific Moss 

De Dunk Low in Pacific Moss brengt een unieke kleurencombinatie van mosgroen en verschillende tinten blauw. Deze sneaker is een frisse en opvallende keuze die zeker opvalt. Het gebruik van premium materialen en het klassieke Dunk-ontwerp zorgen voor zowel comfort als stijl.

Nike Dunk Low "Pacific Moss"
Shop hier de Dunk Low Pacific Moss!

7. Nike P-6000 Fire Red 

De Nike P-6000 in Fire Red is een andere geweldige toevoeging aan de P-6000 lijn. Deze versie combineert wit met vurige rode accenten, wat zorgt voor een energieke en sportieve uitstraling. De combinatie van mesh en leer biedt ademend vermogen en duurzaamheid, ideaal voor een actieve levensstijl.

Nike P-6000 Wmns "Fire Red"
Shop hier de P-6000 Fire Red!

8. Nike Air Force 1 ’07 Next Nature Gum Light Brown

De Air Force 1 ’07 Next Nature in Gum Light Brown is niet alleen stijlvol maar ook milieuvriendelijk. Deze schoen maakt deel uit van Nike’s duurzame lijn en combineert een klassieke witte basis met een lichte bruine gum zool. Met 20% korting is dit een verantwoorde en modieuze keuze.

Nike Air Force 1 '07 Next Nature Wmns "White Gum"
Shop hier de AF1 Next Nature Gum!

9. Nike Zoom Vomero 5 Pure Platinum

De Nike Zoom Vomero 5 in Pure Platinum is de perfecte combinatie van prestaties en stijl. Deze hardloopschoen biedt uitzonderlijk comfort en ondersteuning dankzij de Zoom Air-technologie. De pure platinum kleur zorgt voor een strakke, moderne uitstraling die zowel op als naast de renbaan indruk maakt.

Nike Zoom Vomero 5 Damesschoenen
Shop de Zoom Vomero 5 Pure Platinum!

Juni heeft ons enkele van de meest opwindende en stijlvolle sneakers gebracht die Nike te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar klassieke stijlen zoals de Air Force 1, gedurfde ontwerpen zoals de Shox TL, of duurzame keuzes zoals de Next Nature lijn, er is voor ieder wat wils. Mis deze kans niet om je collectie te verrijken met deze top keuzes van Nike.

 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring