De Nike Air Max Plus ‘Napoli’.

Ben je fan van Napels of houd je van stijlvolle sneakers? Dan hebben we goed nieuws! De Nike Air Max Plus ‘Napoli’ is nog steeds verkrijgbaar en is dé must-have van dit moment.

Een ode aan Napels

De naam verklapt het al: deze Air Max TN-colorway is geïnspireerd op de prachtige kustlijn en het azuurblauwe water van Napoli, de parel van Zuid-Italië. Het bovenwerk van deze sneaker is voorzien van een uniek digitaal golfpatroon dat de dynamische energie van de zee weergeeft. Hierdoor straalt de sneaker niet alleen stijl, maar ook een stukje Italiaanse passie uit. 

Bekijk hier de Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus ‘Napoli’: de bestseller van het moment

Design met contrast

Met witte en zwarte accenten tegen het blauwe bovenwerk ontstaat er een prachtig contrast, net zo dramatisch als het adembenemende landschap van Napels zelf. Deze details maken de schoen tot een echte eyecatcher en zorgen ervoor dat hij zowel opvalt als subtiel blijft.

Air Max Plus Napoli

Een subtiel eerbetoon

Wat deze colorway extra bijzonder maakt, is het subtiele eerbetoon aan de Napolitaanse cultuur. Op de hiel van de sneaker prijkt de tekst ‘Vedi Napoli e poi muori’ (Zie Napels en sterf). Dit beroemde gezegde benadrukt de ongeëvenaarde schoonheid van de stad en geeft de sneaker een extra culturele betekenis.

Verkrijgbaarheid

De Nike Air Max Plus ‘Napoli’ is nog steeds beschikbaar en blijft onverminderd populair. Benieuwd of jouw maat nog op voorraad is? Bekijk het overzicht op deze pagina en bestel voordat het te laat is!

Nike tn blau

Meer Nike Air Max Plus modellen

Wil je meer Nike Air Max Plus colorways ontdekken? Klik dan op de knop hieronder en bekijk direct alle populaire stijlen in onze sneaker zoekmachine. Hier vind je in één oogopslag alle beschikbare maten en prijzen. 

Bekijk hier de Nike Air Max Plus

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring