De top 10 best verkochte items van Nike

Het kiezen van de perfecte sneaker kan soms voelen als een ontmoeting met je ware liefde. Of je nu een doorgewinterde sneakerhead bent of een casual liefhebber, Nike heeft altijd iets in hun collectie dat precies bij je past. We duiken in de top 10 best verkochte Nike sneakers van dit moment. Laat je inspireren door deze favorieten en ontdek welke stijlen nu razend populair zijn.

1. Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 “Pure Platinum”

De Air Force 1 Flyknit 2.0 ‘Pure Platinum’ is een meesterwerk van lichtgewicht comfort en iconische stijl. Deze sneaker komt in een klassieke witte kleur, perfect voor elke gelegenheid. De Flyknit technologie zorgt voor een ademende pasvorm en een licht gevoel. Deze sneaker combineert de tijdloze look van de originele Air Force 1 met een moderne touch, waardoor het een favoriet blijft onder sneaker liefhebbers. 

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 Schoen

Shop de Nike AF1 “Pure Platinum” 

2. Nike Air Max 1 Athletic Department “Navy”

De Nike Air Max 1 Athletic Department ‘Navy’  is een eerbetoon aan het originele ontwerp uit 1987, maar dan met een frisse, eigentijdse twist. Deze versie heeft een strakke wit met donkerblauwe colorway, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel sportieve als casual outfits. De zichtbare Air-Sole unit in de hiel biedt niet alleen uitstekende demping, maar ook een look die de tand des tijds heeft doorstaan.

Nike Air Max 1 Athletic Department 'Navy' FQ8048-133

Shop de Nike AM1 “Navy” 

3. Nike Air Force 1 ’07 “Black & Red”

De Nike Air Force 1 ‘07 ‘Black & Red’ is een moderne klassieker binnen de Air Force 1 lijn. Met een zwart leren bovenwerk en subtiele, maar stijlvolle donkerrode details, straalt deze sneaker een verfijnde maar toch stoere vibe uit. De Air Force 1 ’07 biedt de perfecte balans tussen casual en chic, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je sneaker collectie. 

Nike Air Force 1 kinderschoenen

Shop de Nike AF1 “Black & Red” 

4. Nike Air Force 1 Low ’07 “Triple White”

Nog een favoriet binnen de Air Force 1 familie is de ‘Triple White’. Deze sneaker komt in een volledig witte kleur, een absolute must-have voor elke sneaker liefhebber. Het minimalistische ontwerp en de hoogwaardige materialen maken deze schoen een tijdloze klassieker die bij elke outfit past. Of je nu naar de sportschool gaat of een dagje de stad in, deze sneaker biedt comfort en stijl in één.

Nike Air Force 1 '07 Herenschoen

Shop de Nike AF1 “Triple White” 

5. Air Jordan 1 Low Quai 54 “Off Noir”

De Air Jordan 1 Low Q54 is een opvallende verschijning. De “Off Noir” heeft een stijlvolle colorway met zwart, wit en een donkerblauwe zool. Geïnspireerd door het beroemde Quai 54 basketbaltoernooi in Parijs. Deze sneaker heeft een sportieve look, die je ook onder een casual outfit kan dragen. 

Air Jordan 1 Low Quai 54 herenschoenen

Shop de Air Jordan “Off Noir”

6. Nike Dunk Low Retro “Grey Fog”

De Nike Dunk Low Retro “Grey Fog” is een ode aan de jaren ’80 basketbalschoenen, maar dan met een moderne flair. Deze sneaker komt in een klassieke wit met grijze kleurstelling. Als je van een basic sneaker houdt, is dit een topper. Deze sneaker is zowel onder een sportieve als casual outfit te dragen. 

Nike Dunk Low Retro Herenschoen

Shop de Nike Dunk Low “Grey Fog” 

7. WMNS Nike Air Max SC “White”

Speciaal ontworpen voor vrouwen, biedt de WMNS Nike Air Max SC “White” een mix van stijl en comfort. Deze sneaker komt in een zachte witte kleurstelling, wat het een perfecte keuze maakt voor elke gelegenheid. De Air Max demping zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl het strakke ontwerp een moderne look biedt. 

Nike Air Max SC Damesschoenen

Shop de Nike Air Max SC “White” 

8. Nike AIR Max 90 “Black Reflective”

De Nike Air Max 90 “Black Reflective” blijft een icoon in de sneakerwereld. Deze versie komt in een ingetogen zwarte kleurstelling, wat het een veelzijdige keuze maakt voor zowel sportieve als casual outfits. De duurzame materialen en de zichtbare Air-Sole unit zorgen voor langdurig comfort en stijl.

Nike Air Max 90 Men's Shoes

Shop de Nike AM 90 “Black Reflective” 

9. Nike Revolution 6 NN “Black”

De Nike Revolution 6 NN “Black” is perfect voor de actieve sneaker drager. Deze sneaker heeft een strakke zwarte  kleurstelling en biedt een uitstekende combinatie van comfort en ondersteuning. Ideaal voor hardlopen of dagelijkse activiteiten, zorgt deze sneaker ervoor dat je stijlvol blijft terwijl je je doelen bereikt.

Nike Revolution 6 hardloopschoenen voor heren (straat)

Shop de Nike Revolution 6 NN “Black” 

10. Nike Sportswear Tech Fleece Windrunner

Hoewel dit geen sneaker is, mag de Nike Tech Fleece Windrunner niet ontbreken in deze lijst. Dit vest is ontworpen om perfect te combineren met je favoriete Nike sneakers. De windrunner komt in een neutrale grijs met zwarte kleur en biedt ultiem comfort met een moderne pasvorm. Perfect voor zowel sportieve activiteiten als ontspannen thuis.

Nike Sportswear Tech Fleece Windrunner Hoodie met rits voor heren

Shop de Nike Tech Fleece Windrunner 

© 2024 Sneakerplaats.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring